jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
Πατησε τον κατωΡόύφίάνές γίώργή γίά νά μέίώθέί ή πόίνή τόύ
αν μπλεξεις παλι,εγω νιπτω τα χειρας μου να ξες.![]()
Πατησε τον κατω
ειχα κ γω πμ (δυστηχως το εσβησα) απο Γκιωργο οτι μου λεγε οτι ταχα θελει να καταστρεψει τους παππουληδες κ αλλες αρλουμπες...Θά βγάλώ πμ στήν φόρά νά όύμ νά γίνέί πάνίκός
γιωργο εγω δεν ειμαι αρμοδιος να σου δωσω χαρη, ειναι δεμενα τα χερια μου, ειναι θεμα ιεραρχιας. Μονο ο ηγετης μας, ο ενας και μοναδικος θεος μας ο νωνδας εχει τη δυναμη και την εξουσια να σε σωσει :S
ρουφιανεψε οτι ξερεις για τις ασωτειες του τσιμυ , καρφωσε τα ολα με το ν και με το σ και ισως, ξαναλεω, ισως το αφεντικο αναθεωρησει την αποφαση του
καλησπερα στο μελι
και καποιος ειπε οτι θα υποστηριζε τον τζιμυ στην αρχη δεν ηξερε κατι για μπαλα ο τζιμης αλλα το βρηκε στους παππουληδες δεν απαγορευεται να γραφει καποιος
το νου σου τσιμυΆς ξέβράκώθόύμέ όλόί άπόψέ![]()
Σημερα μονο αληθειες κ θα ειμαι σκληρος με ολους
κανονιστε.
Ώώώ
Έκλέκτές πάρόύσίές![]()
Άς ξέβράκώθόύμέ όλόί άπόψέ![]()
γιωργο εγω δεν ειμαι αρμοδιος να σου δωσω χαρη, ειναι δεμενα τα χερια μου, ειναι θεμα ιεραρχιας. Μονο ο ηγετης μας, ο ενας και μοναδικος θεος μας ο νωνδας εχει τη δυναμη και την εξουσια να σε σωσει :S
ρουφιανεψε οτι ξερεις για τις ασωτειες του τσιμυ , καρφωσε τα ολα με το ν και με το σ και ισως, ξαναλεω, ισως το αφεντικο αναθεωρησει την αποφαση του
το νου σου τσιμυ
θα σε παρει κ σενα η μπορα.