dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
δεν ειπες την διαφορα
δεν ειπες την διαφορα
δεν ειπες την διαφορα
η αιτηση του απορριφθηκε απο το νωνδαΜε γιωργο τι εγινε??
αφου τα ιδια ειναι τσιμυ...κανονικα ενα επρεπε να υπαρχει...αφου τα ιδια ατομα γραφουν κ πανω-κατω τα ιδια σχολια.Ε μαλλον
Στο ενα ειναι οι μερακληδες κ στο αλλο γενικα συζητηση
η αιτηση του απορριφθηκε απο το νωνδα
γκιοργκο τελος
αφου τα ιδια ειναι τσιμυ...κανονικα ενα επρεπε να υπαρχει...αφου τα ιδια ατομα γραφουν κ πανω-κατω τα ιδια σχολια.
Κανονικα μπαν απο ip θελουν![]()
η αιτηση του απορριφθηκε απο το νωνδα
γκιοργκο τελος
τσιμυ πρεπει να βαλεις στοχο για το 2018, η τραβελοκατηγορια να πεσει στον τελευταιο πινακα από αποψη επισκεψημοτητας...
δε γινεται το μελι να ειναι στον ιδιο πινακα στατιστικων με τα τραβελοθρεντ τσιμυ... αυτο μονο μαι αιμα ξεπλενεταιΔεν μ αφορα αυτο
Το μελι που βρισκεται
Καποια καθαρη θυλικια με ωραιο πουτσο για γλυψιμο και χαμηλες τιμες εχετε να προτεινετε παιδες;
ε πες για ελληνιδες. καθαρη με ωραιο πουτσο να της τον γλυψω θελω να ειναι
Καλησπερα σε ολους . Βοηθεια για εναν νεο.. ψαχνω μια trans αθηνα που να μην καταλαβενεις οτι εχει π..ο μεχρι που θα τον βγαλει εξω και θα κανει το δικο σ να φενεται μικροσκοπικο . εχω δει αυτες . καποια λλη προτιμιση η κανα σχολιο για αυτες ?
Εχει ξαναρθει η Isabelly πριν 4-5 χρονια. Μπορει και παραπανω.
Πανεμορφη με πολυ ωραιο κορμι αλλα οχι προσοντα που θα σου μεινουν
αξεχαστα. Θυμαμαι οτι δεν ειχα ξετρελαθει με το ενεργητικο της.
Για παθητικη δεν ξερω.
ειναι κυριως παθητικη η Ιζα...η καλυτερη στο ενεργητικο ποια ειναι για σενα?
Εγω παθητικη την ειχα παρει
Πολυ καλη κ με καλή αυμμετοχη
μια εντελως φυσιολογικη συζητησηΓια amanda δεν έχω άποψη, οι άλλες δύο ναι αρκετά θηλυκές και με πολύ καλά προσόντα. Εγώ θα προσέθετα και τη lohany, από τις ποιό θηλυκές trans που έχω πετύχει, δεν έχει το ρόπαλο που έχουν οι άλλες δύο άλλά δεν το λες και μικρό...
πρεπει να σωσεις την ψυχουλα σου
τσιμυς = loκoboba?![]()
ναι αλλα βγαζει ματια η κοινη λαχταρα για γλυψιμο τραβελοπουτσων ;)Οχι δα
Ενας κ μοναδικος ειμαι
Ουτε κλωνους κ μλκιες
ναι αλλα βγαζει ματια η κοινη λαχταρα για γλυψιμο τραβελοπουτσων ;)
δωσε λινκ τυπε...δεν πιστευω να είναι καμια με προβοσκιδα, θα σε δειρω να ξες..Ξεροχυνω με μαυρουλα μπερυ απο.μασατζιδικο![]()