Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μια χαρα εισαι αφου το κανεις και δεν εχεις προβλημα, δεν τιθεται θεμα...ολα στο μυαλο ειναι, πλα εγω τρωω κολλημα με την ιδεα, οτι πριν μπορει να την εχει γαμησει ο οποιοσδηποτε βρωμοπουτσης ή μη...αυτο με κολλαει
καλα αλλο το οικοσιτο μουνακι που εχεις σπιτι κ το πιτσιλας μονο εσυ κ αλλο το ΔΧρησης...εχεις ενα δικιο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καποιος μου χε πει μια γυναικα τανα η οχι αν δεν την εχεις γλυψει κ δεν την εχεις γλωσοφιλησει εθσαι σαν να μην την πηρες
ε ειναι λιγο αερογαμησι εδω που τα λεμε/

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
απο συζητησεις που καναμε για τανες ειναι τελειως καθετη....μου λεγε οτι οι αντρες που πανε με τανες ειναι για λυπηση και κατι τετοια

Σε αυτο το σημειο σταματησες να εισαι πιστευτος.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
παιδες παραμυθια σας πουλαω  :)....μπεσα τωρα...αυτα ναι μεν εχουν γινει ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

σιγα μην ημουν με γκομενα τωρα....μπουχχαχαα

προδοτης του μελιου μετα απο τοσο καιρο διδασκαλιας και βιωματων...ε μπουλετ ιν μια χεντ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
παιδες παραμυθια σας πουλαω  :)....μπεσα τωρα...αυτα ναι μεν εχουν γινει ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

προδοτης του μελιου μετα απο τοσο καιρο διδασκαλιας και βιωματων...ε μπουλετ ιν μια χεντ

:S

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Σε αυτο το σημειο σταματησες να εισαι πιστευτος.
οταν ειχαμε πιασει συζητηση επι του θεματος πριν γινει το σκηνικο με το σαιτ, κατι τετοια μου λεγε...

και θυμαμαι της ειχα πει, οτι επιτελουν κοινωνικο εργο....μου ανταπαντησε οτι υπαρχουν γυναικες εξω και να πανε να βρουν, να τολμησουν και κατι τετοια....και της λεω "και αυτοι που ειναι ασχημοι" ή εχουν αναπηριες, να μη νιωσουν ποτε την ηδονη με μια ωραια γυνακα?  σ αυτο δεν ειχε τι να μου απαντησει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

κουβεντα να γινεται δηλ...εχαι/  :rolleyes:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
κουβεντα να γινεται δηλ...εχαι/  :rolleyes:
καπως ετσι....

αλλα αυτα που ανεφερα ειναι γεγονοτα...τα χω περασει....στο ιστορικο των μνμ μιου ειχα ενα μεγαλο κενο που δεν εγραφα...τοτε εγινε...

αλλωστε λιγο δυσκολο να γινοταν τωρα και καπακια να γραφα ολα αυτα στο μπου...

το μονο ψευδες σε οτι αναφερω ειναι οι δυο μηνες, ηταν αρκετα παραπανω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καπως ετσι....

αλλα αυτα που ανεφερα ειναι γεγονοτα...τα χω περασει....στο ιστορικο των μνμ μιου ειχα ενα μεγαλο κενο που δεν εγραφα...τοτε εγινε...

αλλωστε λιγο δυσκολο να γινοταν τωρα και καπακια να γραφα ολα αυτα στο μπου...

το μονο ψευδες σε οτι αναφερω ειναι οι δυο μηνες, ηταν αρκετα παραπανω
τελικα για ποιο λογο χωρισατε τοτε?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
τελικα για ποιο λογο χωρισατε τοτε?
τετοιου ειδους αφορμες μαζευτηκαν και εκαναν το ποτηρι να ξεχυλισει...απο καποια στιγμη και επειτα συμπεριφεροταν λες και ημουν ιδιοκτησια της...εγινε πολυ πιεστικη, ζηλευε και τετοια....χωρισα και ησυχασα...

τοτε δεν εγραφα στο μελι, αλλα σε αλλα θρεντ....ειδε τι εγραφα και εγινε της πουτανας...μου το κοπαναγε μεχρι τελους...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τετοιου ειδους αφορμες μαζευτηκαν και εκαναν το ποτηρι να ξεχυλισει...απο καποια στιγμη και επειτα συμπεριφεροταν λες και ημουν ιδιοκτησια της...εγινε πολυ πιεστικη, ζηλευε και τετοια....χωρισα και ησυχασα...

τοτε δεν εγραφα στο μελι, αλλα σε αλλα θρεντ....ειδε τι εγραφα και εγινε της πουτανας...μου το κοπαναγε μεχρι τελους...
καλυτερα ετσι.
ξεμπερδεψες.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
συγκεκριμενα μεταξυ των αλλων ειχε διαβασει ενα ερωτημα που ειχα υποβαλλει στους συαναγωνιστας για μια ξανθια που ειχα παρει σε μπου του μεταξιου, και κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ηταν εγχειρισμενη....

ειχε γινει κολαση...μου λεγε οτι εχεις παει με πρωην αντρα και οτι σ αρεσουν τα τραβεστι και διαφορα τετοια....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
συγκεκριμενα μεταξυ των αλλων ειχε διαβασει ενα ερωτημα που ειχα υποβαλλει στους συαναγωνιστας για μια ξανθια που ειχα παρει σε μπου του μεταξιου, και κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ηταν εγχειρισμενη....

ειχε γινει κολαση...μου λεγε οτι εχεις παει με πρωην αντρα και οτι σ αρεσουν τα τραβεστι και διαφορα τετοια....
την Μπαρμη πηρες, που απο Μεταξι πηγε Αγκυρας 1. :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612

βρε αντε παγαινε πες της

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
σε οικο επι της κολωνου την ειχα παρει...ηταν τουμπανο φρεσκο βυζακι φρεσκο μουνακι το οποιο δεν μ αφηνει να το ακουμπισω...παρολο το χαμηλο φωτισμο και το μπλακ λαιτ, καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα....υπερβολικα επιτηδευμενη διεγερτικη συμπεριφορα, που σπανιζε με οσες τουλαχιστον πορνες ειχα συνευρεθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom