jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
καποιος μου χε πει μια γυναικα τανα η οχι αν δεν την εχεις γλυψει κ δεν την εχεις γλωσοφιλησει εθσαι σαν να μην την πηρες
καλα αλλο το οικοσιτο μουνακι που εχεις σπιτι κ το πιτσιλας μονο εσυ κ αλλο το ΔΧρησης...εχεις ενα δικιομια χαρα εισαι αφου το κανεις και δεν εχεις προβλημα, δεν τιθεται θεμα...ολα στο μυαλο ειναι, πλα εγω τρωω κολλημα με την ιδεα, οτι πριν μπορει να την εχει γαμησει ο οποιοσδηποτε βρωμοπουτσης ή μη...αυτο με κολλαει
ε ειναι λιγο αερογαμησι εδω που τα λεμε/καποιος μου χε πει μια γυναικα τανα η οχι αν δεν την εχεις γλυψει κ δεν την εχεις γλωσοφιλησει εθσαι σαν να μην την πηρες
καλα αλλο το οικοσιτο μουνακι που εχεις σπιτι κ το πιτσιλας μονο εσυ κ αλλο το ΔΧρησης...εχεις ενα δικιο
σοφα λογια
απο συζητησεις που καναμε για τανες ειναι τελειως καθετη....μου λεγε οτι οι αντρες που πανε με τανες ειναι για λυπηση και κατι τετοια
παιδες παραμυθια σας πουλαω....μπεσα τωρα...αυτα ναι μεν εχουν γινει ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
σιγα μην ημουν με γκομενα τωρα....μπουχχαχαα
προδοτης του μελιου μετα απο τοσο καιρο διδασκαλιας και βιωματων...ε μπουλετ ιν μια χεντ
οταν ειχαμε πιασει συζητηση επι του θεματος πριν γινει το σκηνικο με το σαιτ, κατι τετοια μου λεγε...Σε αυτο το σημειο σταματησες να εισαι πιστευτος.
κουβεντα να γινεται δηλ...εχαι/παιδες παραμυθια σας πουλαω....μπεσα τωρα...αυτα ναι μεν εχουν γινει ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
σιγα μην ημουν με γκομενα τωρα....μπουχχαχαα
προδοτης του μελιου μετα απο τοσο καιρο διδασκαλιας και βιωματων...ε μπουλετ ιν μια χεντ
καπως ετσι....κουβεντα να γινεται δηλ...εχαι/![]()
τελικα για ποιο λογο χωρισατε τοτε?καπως ετσι....
αλλα αυτα που ανεφερα ειναι γεγονοτα...τα χω περασει....στο ιστορικο των μνμ μιου ειχα ενα μεγαλο κενο που δεν εγραφα...τοτε εγινε...
αλλωστε λιγο δυσκολο να γινοταν τωρα και καπακια να γραφα ολα αυτα στο μπου...
το μονο ψευδες σε οτι αναφερω ειναι οι δυο μηνες, ηταν αρκετα παραπανω
τετοιου ειδους αφορμες μαζευτηκαν και εκαναν το ποτηρι να ξεχυλισει...απο καποια στιγμη και επειτα συμπεριφεροταν λες και ημουν ιδιοκτησια της...εγινε πολυ πιεστικη, ζηλευε και τετοια....χωρισα και ησυχασα...τελικα για ποιο λογο χωρισατε τοτε?
λυπαμαι ντοπα αν σε απογοητευσα....ξερω οτι προτιμας το φρεσκο πραγμα!α καλα
καλυτερα ετσι.τετοιου ειδους αφορμες μαζευτηκαν και εκαναν το ποτηρι να ξεχυλισει...απο καποια στιγμη και επειτα συμπεριφεροταν λες και ημουν ιδιοκτησια της...εγινε πολυ πιεστικη, ζηλευε και τετοια....χωρισα και ησυχασα...
τοτε δεν εγραφα στο μελι, αλλα σε αλλα θρεντ....ειδε τι εγραφα και εγινε της πουτανας...μου το κοπαναγε μεχρι τελους...
την Μπαρμη πηρες, που απο Μεταξι πηγε Αγκυρας 1.συγκεκριμενα μεταξυ των αλλων ειχε διαβασει ενα ερωτημα που ειχα υποβαλλει στους συαναγωνιστας για μια ξανθια που ειχα παρει σε μπου του μεταξιου, και κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ηταν εγχειρισμενη....
ειχε γινει κολαση...μου λεγε οτι εχεις παει με πρωην αντρα και οτι σ αρεσουν τα τραβεστι και διαφορα τετοια....
συγκεκριμενα μεταξυ των αλλων ειχε διαβασει ενα ερωτημα που ειχα υποβαλλει στους συαναγωνιστας για μια ξανθια που ειχα παρει σε μπου του μεταξιου, και κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να ηταν εγχειρισμενη....
ειχε γινει κολαση...μου λεγε οτι εχεις παει με πρωην αντρα και οτι σ αρεσουν τα τραβεστι και διαφορα τετοια....