Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
σε οικο επι της κολωνου την ειχα παρει...ηταν τουμπανο φρεσκο βυζακι φρεσκο μουνακι το οποιο δεν μ αφηνει να το ακουμπισω...παρολο το χαμηλο φωτισμο και το μπλακ λαιτ, καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα....υπερβολικα επιτηδευμενη διεγερτικη συμπεριφορα, που σπανιζε με οσες τουλαχιστον πορνες ειχα συνευρεθει
της εγλυφε τις πατουσες ο Σταμ/

Επισκέπτης
τετοιου ειδους αφορμες μαζευτηκαν και εκαναν το ποτηρι να ξεχυλισει...απο καποια στιγμη και επειτα συμπεριφεροταν λες και ημουν ιδιοκτησια της...εγινε πολυ πιεστικη, ζηλευε και τετοια....χωρισα και ησυχασα...

τοτε δεν εγραφα στο μελι, αλλα σε αλλα θρεντ....ειδε τι εγραφα και εγινε της πουτανας...μου το κοπαναγε μεχρι τελους...
σου χε πει τίποτα για μενα;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
σου χε πει τίποτα για μενα;
χαχα τοτε μεσουρανουσε το Κινημα...αλλα ηταν τοσο τυφλωμενη που δν αναζητουσε τιποτα αλλο παρα τα ποστ μου...

και κατ που μου ρθε τωρα και ποτε δεν το ξεκαθαρησα, ρωτοντας την, πρεπει να ειχε κανει λογαρισμο, γτ πως αλλιως να δει το ιστορικο μηνυματων ενος μελους....

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Σταρ εγραφες σαν σκιουρος παλια;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
ε νταξη ρε παιδες λιγο ειναι (οι 2 μηνες), οκ!

αλλα να μη χορτασω λιγο αδουλευτο μουνακι...αυνανισμος και ρδελα ειναι ουτως ή αλλως οποτε θελουμε στο χερι μας....

ντοπα μεσω εργασιακου κυκλου τη γνωριζα, απο καιρο, σε κοινωνικο παντα επιπεδο....τον ιουλιο εγινε η στενη επαφη  :pipa3:
Εκεινο τον καιρο ηταν που πιασανε και τον τυφλο που ξεπατωνε την φοιτητρια...και ειχε βγει η βρωμα οτι ησουν εσυ...και ειχες πει κιολας οτι θα λειψεις για ενα διαστημα...
Εγω απλα λεω....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
Εκεινο τον καιρο ηταν που πιασανε και τον τυφλο που ξεπατωνε την φοιτητρια...και ειχε βγει η βρωμα οτι ησουν εσυ...και ειχες πει κιολας οτι θα λειψεις για ενα διαστημα...
Εγω απλα λεω....
αληθες οτι ελειπα...αλλα για κατι θεματα μου...ειμαι κατα των βιασμων και καθε ειδους βιας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
αληθες οτι ελειπα...αλλα για κατι θεματα μου...ειμαι κατα των βιασμων και καθε ειδους βιας
Εγω σε πιστευω τυπε...αλλα το μελι ειναι μια χοανη μισους που ψαχνει αφορμες για να ξεσκισει τον οποιοδηποτε...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
δεν με βλεπω να στεριωνω τυπε...εχω καλομαθει αρκετο καιρο μοναχος...πλεον ειμαι της τακτικης fuck n run

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom