st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.479
- Πόντοι
- 366
ετσι οπως εξελισσεται η φαση πλεον ναι....οχι οτι ειχα ομως απο πριν τετοια προθεση, τουλαχιστον για τωραΑρα λουκουμι σου ρθε
η οχι????
ετσι οπως εξελισσεται η φαση πλεον ναι....οχι οτι ειχα ομως απο πριν τετοια προθεση, τουλαχιστον για τωραΑρα λουκουμι σου ρθε
η οχι????
oxi.σκαλωσα
εσυ δεν το ειχες υπογραφη αυτο?
ετσι οπως εξελισσεται η φαση πλεον ναι....οχι οτι ειχα ομως απο πριν τετοια προθεση, τουλαχιστον για τωρα
oxi.
το νικ ομως που αναφερομαι το ειχε.. ;)
τοση ωρα για 2 μηνες μιλαμε?οταν μου κανε τη μανουρα, ειχε γουρλωσει το ματι της...πρωτη φορα τη βλεπω σ αυτη τη φαση, στους 2 περιπιπου μηνες που τραβιομαστε...
μου περασε σαν ιδεα να της σκασω μπουκετο να την ξαπλωσω...ασχημα πραγματα αυτα...καμπανακι για φευγιο ;)
συμφωνω τσιμι...Tρελενομαι οταν βλεπουν ανθρωπους να ναι μαζι χωρις τιποτα κοινο
απλα λενε για να μην ειναι μονοι :S
oxi.
το νικ ομως που αναφερομαι το ειχε.. ;)
τοση ωρα για 2 μηνες μιλαμε?
σηκω φεγα λεμε
κολονελος,αλλα με το παλιο του νικ.το καλο.σκαλωσα
αγιαννα?
συμφωνω τσιμι...
οταν δεν υπαρχουν πολλα κοινα, παρα μονο το γαμησι, δεν κρατα πολυ το κελεπουρι
κολονελος,αλλα με το παλιο του νικ.το καλο.
κολονελος,αλλα με το παλιο του νικ.το καλο.
αν ναι ρε ο γλιτσα
μπαινανε ολοι απο λιγο για να γλυψουνΠως εξηγηται το γεγονος οτι το μελι εχεις τις περισοτερες σελιδες??
ε νταξη ρε παιδες λιγο ειναι οκ!
αλλα να μη χορτασω λιγο αδουλευτο μουνακι...αυνανισμος και ρδελα ειναι ουτως ή αλλως οποτε θελουμε στο χερι μας....
ντοπα μεσω εργασιακου κυκλου τη γνωριζα, απο καιρο, σε κοινωνικο παντα επιπεδο....τον ιουλιο εγινε η στενη επαφη![]()
εγω μαζι σου ειμαι,να την κανεις σουρωτηρι...κ το γκροβερακι να σου δωσει.ε νταξη ρε παιδες λιγο ειναι οκ!
αλλα να μη χορτασω λιγο αδουλευτο μουνακι...αυνανισμος και ρδελα ειναι ουτως ή αλλως οποτε θελουμε στο χερι μας....
ντοπα μεσω εργασιακου κυκλου τη γνωριζα, απο καιρο, σε κοινωνικο παντα επιπεδο....τον ιουλιο εγινε η στενη επαφη![]()