Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
μην τον κοροιδευεται μπορει να εχει κρυωσει ...
:'(
:'( :'( :'( .... μονο αυτο κανω ?σκηνη β
ο σταματης σαν κουριερ μεταφερει ενα δεμα στην οικια της βιλμα εκεινη τον προτρεπει να ανοιξει την συσκευασια για να δει μην τυχον και εχει γινει λαθος.
η συσκευασια περιεχει ενα δονητη οπου η βιλμα ζηταει να τον δοκιμασει ο σταματης αρχιζει να την πηδαει με τον δονητη συνεχιζεται με πιπα και διαφορες στασεις ο απολυτος περναει εξω απο την μονοκατοικια και βλεπει την σκηνη οπου σχολιαζει την κατασταση ο σταματης την φερνει σε σημειο σκουιρτ εκεινη την στιγμη χτυπαει το κινητο του οπου τον εχει παρει ο γλου για να βγουν το βραδυ οπου ο σταματης του λεει ασε με και σκιζω ενα καριολακι τωρα η σκηνη ολοκληρωνεται με εκσπερματιση στο σωμα της νυμφομανους κορασιδας.
ειναι πλουσιος μπουληςτον νωντα ποια τον πηρε και εχει και συζυγο;πρεπει να λεμε λογικα πραγματα οσο κι αν ειναι τσοντα....![]()
μην τον κοροιδευεται μπορει να εχει κρυωσει ...:'(
σαν και τι να κανει αλλο;μπορει να κουβεντιασει;Καν κ τιποτ'αλλό όμως!!!![]()
σεξ κανεις τι θες να πεις κανα ποιημα:'( :'( :'( .... μονο αυτο κανω ?
εχω δωσει τιτλο ελλεηνιδες στα κρεβατια σαςΒαλε και τιτλο στο εργο......Πιασαρικο τιτλο
τι αλλο θα θελες;:'( :'( :'( .... μονο αυτο κανω ?
α!ώστε εσύ όταν κρυώνεις... :o
μάιστα!![]()
σεξ κανεις τι θες να πεις κανα ποιημα![]()
τι αλλο θα θελες;
Μωρε μπραβο φαντασια.....Αυλαία(πραγματικό γεγονός δεν μιλάμε για cinema)
Εμφανίζεται ο μπρατσομένος 2:10,95κg με διακρίσεις στην πυγμαχία παπαζόλις έξαλλος κ αφού πλακώσει στις φάπες το baros του φυτεύει μία σφαίρα στο κεφάλι που τέτοιον παίδαρο του έδωσε gay ρόλο!!!
Μμμ να προσθέσουμε περισσότερους γαμιάδες ή θες κ καμία γκόμενα για λεσβιακό;;;ηθελα να ηταν πιο φαντασμαγορικο :'(
ειναι η πρωτη μου σκηνη ... και ειμαι και γλυκουλα![]()
καλα βαλε μια τουαλετα εσυ να αισθανθεις σκαρλετ ο χαραηθελα να ηταν πιο φαντασμαγορικο :'(
ειναι η πρωτη μου σκηνη ... και ειμαι και γλυκουλα![]()
εγω μπορω να δερνω καπου τον παπαζολ;ετσι στο ασχετο.....πως λεμε νον σεξ ροουλΑυλαία(πραγματικό γεγονός δεν μιλάμε για cinema)
Εμφανίζεται ο μπρατσομένος 2:10,95κg με διακρίσεις στην πυγμαχία παπαζόλις έξαλλος κ αφού πλακώσει στις φάπες το baros του φυτεύει μία σφαίρα στο κεφάλι που τέτοιον παίδαρο του έδωσε gay ρόλο!!!
Ολα μαζι δεν παιζει ?Μμμ να προσθέσουμε περισσότερους γαμιάδες ή θες κ καμία γκόμενα για λεσβιακό;;;![]()
![]()
1)ναι στο στομα σου επειδη εισαι κοπρολαγνος
2)σ'αγαπαω φιλεεε![]()