Επισκέπτης
Κομπλεξικός παιδί μου επειδή έχει μικρό πουλί!!!κακιασμενε![]()
Κομπλεξικός παιδί μου επειδή έχει μικρό πουλί!!!κακιασμενε![]()
α δεν ειναι τσοντα ειναι ταινια επιστημονικης φαντασιας.....ενταξει το καταλαβα....σκηνη α
ο τεχνικος(δεν εχω αποφασιση ακομα ειδικοτητα)(εγω) βρισκεται στην οικοδομη και συνομιλη στο κινητο εκεινη την ωρα μπαινει [size=40pt]ο μπουλης(νωντας) με την συζηγο του [/size]
σκηνη α
ο τεχνικος(δεν εχω αποφασιση ακομα ειδικοτητα)(εγω) βρισκεται στην οικοδομη και συνομιλη στο κινητο εκεινη την ωρα μπαινει ο μπουλης(νωντας) με την συζηγο του(δεν εχει βρεθει ακομα ηθοποιος)για να δουν το σπιτι που αγορασαν επειτα απο τηλεφωνημα αποχωρει ο μπουλης και μενει η καυλιαρα συζηγος οπου πλησιαζει τον τεχνικο που βρισκεται πανω στη σκαλα εκει τον αρχιζει σ'ενα σκαλοτσιμπουκι (εχει μπει αναμεσα στη σκαλα) μετα συνεχιζεται με αγριο γαμησι σε τριποδα σκαλες παραθυρα και καροτσακι και οτι αλλο συνεπαγεται μεσα στην οικοδομη απο το απεναντι παραθυρο μας παιρνει ματι ο γκεστ σταρ(απολυτος) οπου με διαφορες στακες συμμετεχει του στυλ χωστης μεσα το καλεμι δικε μου κομπρεσερατα σκηστην τυπε μου κλπ.
ο νωντας εχοντας ξεχασει τα κλκειδια του αυτοκινητου ανεβαινει πανω και βλεπει την γαμιολα συζηγο του να πηδιεται σαν το σκυλι.
επειτα απο το χολυγουντιανο χυσιμο μπαινει μεσα και κυνηγαει τη ξεβρακωτη συζηγο εν το μεταξυ εγω τρεχω με την φορμα κατμεσης να γλυτωσω απο τον χοντρομπουλη.
τι δε σ'αρεσει ρε μλκα δεν ειναι τσοντα ειναι ταινια επιστημονικης φαντασιας.....ενταξει το καταλαβα....![]()
![]()
Βαλε και μουσικη ρε..Πωs το δινειs ετσι στεγνα..........σκηνη α
ο τεχνικος(δεν εχω αποφασιση ακομα ειδικοτητα)(εγω) βρισκεται στην οικοδομη και συνομιλη στο κινητο εκεινη την ωρα μπαινει ο μπουλης(νωντας) με την συζηγο του(δεν εχει βρεθει ακομα ηθοποιος)για να δουν το σπιτι που αγορασαν επειτα απο τηλεφωνημα αποχωρει ο μπουλης και μενει η καυλιαρα συζηγος οπου πλησιαζει τον τεχνικο που βρισκεται πανω στη σκαλα εκει τον αρχιζει σ'ενα σκαλοτσιμπουκι (εχει μπει αναμεσα στη σκαλα) μετα συνεχιζεται με αγριο γαμησι σε τριποδα σκαλες παραθυρα και καροτσακι και οτι αλλο συνεπαγεται μεσα στην οικοδομη απο το απεναντι παραθυρο μας παιρνει ματι ο γκεστ σταρ(απολυτος) οπου με διαφορες στακες συμμετεχει του στυλ χωστης μεσα το καλεμι δικε μου κομπρεσερατα σκηστην τυπε μου κλπ.
ο νωντας εχοντας ξεχασει τα κλκειδια του αυτοκινητου ανεβαινει πανω και βλεπει την γαμιολα συζηγο του να πηδιεται σαν το σκυλι.
επειτα απο το χολυγουντιανο χυσιμο μπαινει μεσα και κυνηγαει τη ξεβρακωτη συζηγο εν το μεταξυ εγω τρεχω με την φορμα κατμεσης να γλυτωσω απο τον χοντρομπουλη.
α δεν ειναι τσοντα ειναι ταινια επιστημονικης φαντασιας.....ενταξει το καταλαβα....![]()
![]()
περιμενουμε αφεντικοτι δε σ'αρεσει ρε μλκπες μου οτι δεν ειναι ωραια σκηνη
εχω αλλες τρεις σκηνες ακομα περιμενε![]()
θα συνοδευεται υπο τον ηχο των κομπρεσερ που σκαβουν και τις φωνες των εργατωνΒαλε και μουσικη ρε..Πωs το δινειs ετσι στεγνα..........
τον νωντα ποια τον πηρε και εχει και συζυγο;πρεπει να λεμε λογικα πραγματα οσο κι αν ειναι τσοντα....τι δε σ'αρεσει ρε μλκπες μου οτι δεν ειναι ωραια σκηνη
εχω αλλες τρεις σκηνες ακομα περιμενε![]()
Καν κ τιποτ'αλλό όμως!!!
Καν κ τιποτ'αλλό όμως!!!![]()