Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (0 μέλη και 49 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σκηνη α
ο τεχνικος(δεν εχω αποφασιση ακομα ειδικοτητα)(εγω) βρισκεται στην οικοδομη και συνομιλη στο κινητο εκεινη την ωρα μπαινει [size=40pt]ο μπουλης(νωντας) με την συζηγο του [/size]
α δεν ειναι τσοντα ειναι ταινια επιστημονικης φαντασιας.....ενταξει το καταλαβα.... :headbang: :headbang:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
σκηνη α
ο τεχνικος(δεν εχω αποφασιση ακομα ειδικοτητα)(εγω) βρισκεται στην οικοδομη και συνομιλη στο κινητο εκεινη την ωρα μπαινει ο μπουλης(νωντας) με την συζηγο του :tits: (δεν εχει βρεθει ακομα ηθοποιος)για να δουν το σπιτι που αγορασαν επειτα απο τηλεφωνημα αποχωρει ο μπουλης και μενει η καυλιαρα συζηγος οπου πλησιαζει τον τεχνικο που βρισκεται πανω στη σκαλα εκει τον αρχιζει σ'ενα σκαλοτσιμπουκι (εχει μπει αναμεσα στη σκαλα) μετα συνεχιζεται με αγριο γαμησι σε τριποδα σκαλες παραθυρα και καροτσακι και οτι αλλο συνεπαγεται μεσα στην οικοδομη απο το απεναντι παραθυρο μας παιρνει ματι ο γκεστ σταρ(απολυτος) οπου με διαφορες στακες συμμετεχει του στυλ χωστης μεσα το καλεμι δικε μου κομπρεσερατα σκηστην τυπε μου κλπ.
ο νωντας εχοντας ξεχασει τα κλκειδια του αυτοκινητου ανεβαινει πανω και βλεπει την γαμιολα συζηγο του να πηδιεται σαν το σκυλι.
επειτα απο το χολυγουντιανο χυσιμο μπαινει μεσα και κυνηγαει τη ξεβρακωτη συζηγο εν το μεταξυ εγω τρεχω με την φορμα κατμεσης να γλυτωσω απο τον χοντρομπουλη.

εγω ποτε εμφανιζομαι ? :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
α δεν ειναι τσοντα ειναι ταινια επιστημονικης φαντασιας.....ενταξει το καταλαβα.... :headbang: :headbang:
τι δε σ'αρεσει ρε μλκ :jerking: πες μου οτι δεν ειναι ωραια σκηνη :birdman:
εχω αλλες τρεις σκηνες ακομα περιμενε :grin:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• Whirlpool_AFB820.jpg
    Whirlpool_AFB820.jpg
    34,2 KB · Εμφανίσεις: 8

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
σκηνη α
ο τεχνικος(δεν εχω αποφασιση ακομα ειδικοτητα)(εγω) βρισκεται στην οικοδομη και συνομιλη στο κινητο εκεινη την ωρα μπαινει ο μπουλης(νωντας) με την συζηγο του :tits: (δεν εχει βρεθει ακομα ηθοποιος)για να δουν το σπιτι που αγορασαν επειτα απο τηλεφωνημα αποχωρει ο μπουλης και μενει η καυλιαρα συζηγος οπου πλησιαζει τον τεχνικο που βρισκεται πανω στη σκαλα εκει τον αρχιζει σ'ενα σκαλοτσιμπουκι (εχει μπει αναμεσα στη σκαλα) μετα συνεχιζεται με αγριο γαμησι σε τριποδα σκαλες παραθυρα και καροτσακι και οτι αλλο συνεπαγεται μεσα στην οικοδομη απο το απεναντι παραθυρο μας παιρνει ματι ο γκεστ σταρ(απολυτος) οπου με διαφορες στακες συμμετεχει του στυλ χωστης μεσα το καλεμι δικε μου κομπρεσερατα σκηστην τυπε μου κλπ.
ο νωντας εχοντας ξεχασει τα κλκειδια του αυτοκινητου ανεβαινει πανω και βλεπει την γαμιολα συζηγο του να πηδιεται σαν το σκυλι.
επειτα απο το χολυγουντιανο χυσιμο μπαινει μεσα και κυνηγαει τη ξεβρακωτη συζηγο εν το μεταξυ εγω τρεχω με την φορμα κατμεσης να γλυτωσω απο τον χοντρομπουλη.
Βαλε  και  μουσικη  ρε..Πωs  το  δινειs  ετσι  στεγνα..........

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τι δε σ'αρεσει ρε μλκ :jerking: πες μου οτι δεν ειναι ωραια σκηνη :birdman:
εχω αλλες τρεις σκηνες ακομα περιμενε :grin:
τον νωντα ποια τον πηρε και εχει και συζυγο;πρεπει να λεμε λογικα πραγματα οσο κι αν ειναι τσοντα.... :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
αρωστακι για την διαρροια παρε imodium.....

για το οτι δεν σε παιζει κανεις δεν εχω λυση.....τραβα στο κοσμο να την πεσεις σε κανα 18χρονο.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom