kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αν θέλει για την τέχνη περνάμε κ όλοι !!!![]()
και ξαναλέω:scripta manent
Κράτα αρχείο σαν τον fethry!!!και ξαναλέω:scripta manent![]()
εσπασε το κρεββατι απο το πολυ γκαπα γκουπα ....τι ειν αυτα ρε;επεσα στο πατωμα;κανας αναπηρος ειμαι;![]()
![]()
![]()
![]()
Καίμε το σενάριο μαζί με τον σεναριογράφο...πως σας φανηκε η κεντρικη ιδεα της ταινιας καθε διορθωση δεκτη![]()
αστο ....δεν τραβαει....δεν εβαλες πουθενα μια ενδιαφερουσα λεσβιακη σκηνη ...πως σας φανηκε η κεντρικη ιδεα της ταινιας καθε διορθωση δεκτη![]()
και ξαναλέω:scripta manent![]()
αστο ....δεν τραβαει....δεν εβαλες πουθενα μια ενδιαφερουσα λεσβιακη σκηνη ...![]()
Aυτός κατά βάθος με αγαπάει!!! :-*παπαζόλη με βίλμα ας πούμε...
χατζησοφια![]()
![]()
![]()
![]()
θα βαλω ρε τον παπαζαλη με το νωντα να χαιδευονταιαστο ....δεν τραβαει....δεν εβαλες πουθενα μια ενδιαφερουσα λεσβιακη σκηνη ...![]()
αστο ....δεν τραβαει....δεν εβαλες πουθενα μια ενδιαφερουσα λεσβιακη σκηνη ...![]()
εγω ειμαι 1,80 και γαυρινα ... στα κιλα τα χαλαμε :'(σαν παραγωγος της ταινιας αποριπτω το σεναριο εξ ολοκληρου.φτιαχτε ρε σεναριο της προκοπης,και απαραιτητως θα παιζει ο φιλος μου ο χιτμαν γαμωντας γαυρογκομενες 1,80 και 40 κιλα και να τους λεει ετσι γαμαει η αεκαρα.
+ 1προτεινω ενα θρεντ με τετοιου ειδους σεναρια
θα ειναι μαστ για το σαιτ πιστευω και θα εχει γελιο αρκει καποιος να συντονιζει τα γραφομενα
πολυ ωραια ...εγω ειμαι 1,80 και γαυρινα ... στα κιλα τα χαλαμε :'(
:-
για πες τα κιλαεγω ειμαι 1,80 και γαυρινα ... στα κιλα τα χαλαμε :'(
:-
προτεινω ενα θρεντ με τετοιου ειδους σεναρια
θα ειναι μαστ για το σαιτ πιστευω και θα εχει γελιο αρκει καποιος να συντονιζει τα γραφομενα