apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Αφου ειναι του Αγιου Γκουρου το αμαρτωλου δεν το ηξερες?μολις σε πιστεψαμε ολο το φορουμ
Αφου ειναι του Αγιου Γκουρου το αμαρτωλου δεν το ηξερες?μολις σε πιστεψαμε ολο το φορουμ
χχχμμμ....λοιπον απο δευτερα θα σας εχω νεα για αυτο των κωλο ;) μην εχουμε σαββατοκυριακο τιποτα περιεργα
ε μα πεστα,μαν.αμεσως ο τασος,ο απιστος..Αφου ειναι του Αγιου Γκουρου το αμαρτωλου δεν το ηξερες?
Αφου ειναι του Αγιου Γκουρου το αμαρτωλου δεν το ηξερες?
παιδια σαν χριστιανος ορθοδοξος που ειμαι κατα την αγια γραφη δεν ηταν απιστος ο τασος :- εκτος αν αλλαξε επι τσιπρα ;)ε μα πεστα,μαν.αμεσως ο τασος,ο απιστος..
Αυτος ο πωπος τρωει ραδιενεργα μανιταρια απο το κοσλοντουι...?λοιπον απο δευτερα θα σας εχω νεα για αυτο των κωλο ;) μην εχουμε σαββατοκυριακο τιποτα περιεργα
α δεν ξερω ιδεα δεν εχωΑυτος ο πωπος τρωει ραδιενεργα μανιταρια απο το κοσλοντουι...?
Για τα μανιταρια η' για το κοσλοντουι?α δεν ξερω ιδεα δεν εχω
μαλλον γνωριζης τον πωπο αυτονΓια τα μανιταρια η' για το κοσλοντουι?
Η αληθεια ειναι πως περασα καλα...μαλλον γνωριζης τον πωπο αυτον
Το ακουσα,αλλα δεν εχω εικονα.. ;)και εγω των γνωρισα ;) οντως αξιζη απλως νεοτερα απο δευτερα που ειναι παχες οι μυγες γιατι ετοιμαζει και ντουετο με εκ βορειου ελλαδος μωρο αφιχθες περιπου στα μερη μας κατα της 20 ιουλιου ;)
λοιπον απο δευτερα θα σας εχω νεα για αυτο των κωλο ;) μην εχουμε σαββατοκυριακο τιποτα περιεργα
Σε λίγο σύνδεση ονλαιν...Το ακουσα,αλλα δεν εχω εικονα.. ;)
Απο δευτερα μαλλον,αλλωστε ολο το μπου θα παει το σ/κ βορειο μυκονο....Σε λίγο σύνδεση ονλαιν...
παρακαλω τους μοντς να κανουν αυτο το βιντεο pinned σε καθε μελος που μπαινει πρωτη φορα στο μελι
δεν εισαι πολυ καλα ενημερως υπαρχει χορηγος που μαζευη κοσμο θα γινη του πελεκανου το καγκελο περισσοτερες πληροφοριες στο νημα της στελλας ;)Απο δευτερα μαλλον,αλλωστε ολο το μπου θα παει το σ/κ βορειο μυκονο....
Εγω ξερω οτι το πλοιο θα δεσει στα βραχακια βορεια του νησιου...δεν εισαι πολυ καλα ενημερως υπαρχει χορηγος που μαζευη κοσμο θα γινη του πελεκανου το καγκελο περισσοτερες πληροφοριες στο νημα της στελλας ;)