jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
gia pes. Καθισιο και φαι ολη μερα.
μπα δε νομιζω
12 μηνες εκατσε κ βγηκε ερειπιο ζομπι
κ ηταν μια χαρα δυναμικος ανθρωπος
gia pes. Καθισιο και φαι ολη μερα.
Δε σου διηγηθηκε την εμπειρια του;
Μου ελειψε το φαγητο του στρατου. Ειδικα οι ψητες πατατες.
Πλύνε τα πόδια σου ρε.13 επισκεπτες στο μελι??
Πλύνε τα πόδια σου ρε.
εφαγα καρπουζι χωρις κουκουτσια πολυ γαματο κοκινο τραγανο και γλυκο
που το βρηκες?? γαμω τα κουκουτσια
στο σουπερμαρκετ, ειναι πιο μικρα απο τα αλλα και ολοπρασινα απο εξω χωρις ριγες δλδ
Αυτα ειναι τα μινι καρπουζια. Εγραφα χωρις κουκουτσια στην ταμπελα;στο σουπερμαρκετ, ειναι πιο μικρα απο τα αλλα και ολοπρασινα απο εξω χωρις ριγες δλδ
Αυτα ειναι τα μινι καρπουζια. Εγραφα χωρις κουκουτσια στην ταμπελα;
οχι ρωτησα μια υπαλληλο και μου ειπε οτι δεν εχουν κουκουτσια και οντως ετσι ειναι .
οχι με 150! πες της 100 κ αν θελει! δε θα ταιζουμε εμεις τον αχρηστο το νταβα τηςΚομαντα καλησπέρα αύριο κούμπωσα ραντεβού με το πρώην στούντιο κοριτσο
Στο τηλ είναι τα ζώα μου αργά τέλος πάντων θα το κάνω αν και κάτι δεν μου πάει καλά
Εάν κάποιος ξέρει κάτι ας το κάνει το καλό μήπως και πάω για χειρουργείο
Μηπως ειναι μεταλλαγμενα τυπε;οχι ρωτησα μια υπαλληλο και μου ειπε οτι δεν εχουν κουκουτσια και οντως ετσι ειναι .
Ωραιο καρπουζι μινι εχει ο Πακιστανος μαναβης στην πλατεια Βικτωριας επι της 3ης Σεπτεμβριου.
παιχτη 150 ευρα χωρις κωλο;Κομαντα καλησπέρα αύριο κούμπωσα ραντεβού με το πρώην στούντιο κοριτσο
Στο τηλ είναι τα ζώα μου αργά τέλος πάντων θα το κάνω αν και κάτι δεν μου πάει καλά
Μηπως ειναι μεταλλαγμενα τυπε;
Κομαντα καλησπέρα αύριο κούμπωσα ραντεβού με το πρώην στούντιο κοριτσο