apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
σε διάβασε κ εσβυσε το κινητό από την αγγελία αντι να ρυθμίσει το fb Χαχαχαβαλτε το κινητο της αγγελιας στο fb κ καμαρωστε ενα μαλακα που το παιζει κ νταβας
σε διάβασε κ εσβυσε το κινητό από την αγγελία αντι να ρυθμίσει το fb Χαχαχαβαλτε το κινητο της αγγελιας στο fb κ καμαρωστε ενα μαλακα που το παιζει κ νταβας
ναι, γιατι τα καλλιεργει με φυσικο λιπασμα (κουραδες και τσισα)Ωραιο καρπουζι μινι εχει ο Πακιστανος μαναβης στην πλατεια Βικτωριας επι της 3ης Σεπτεμβριου.
ναι, γιατι τα καλλιεργει με φυσικο λιπασμα (κουραδες και τσισα)
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Θα κανουν οικογενειες τα παιδια των δημοσιων υπαλληλων και των πονηρων που αρπαζουν τις ευκαιριες και με σκληρη δουλιεα πονηρια απατη και ελλειψη ηθικων φραγμων γινονται μεγαλοι.
Οποιος πηγαινει με το σταυρο στο χερι καλυτερα που δεν θα κανει παιδια γιατι θα τα δει να πεθαινουν ουρλιαζοντας.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=153065.0;attach=920338;image[/img[/URL]]
[/quote]
:wanker:
oua
το ξερω.απλως συμφωνησα.και γω την εχω συναντησει την ιολη.
αστους ρε μαν,καλα κανουν και γαμανε.η ζωη θελει να καλοπερνας και δεν ειναι για χορταση.σαν και εμενα που περιμενω ποτε θα ερθω αθηνα να γαμισω?υπαρχει καμμια που ΔΕΝ εχεις συναντησει???
σα το Τζιμη κι εσυ. μονο γαματε![]()
αστους ρε μαν,καλα κανουν και γαμανε.η ζωη θελει να καλοπερνας και δεν ειναι για χορταση.σαν και εμενα που περιμενω ποτε θα ερθω αθηνα να γαμισω?
για αυτο δεν εχουν προβλημα στα νεφρα ;)![]()
σταματα εσυ!! ολο πεταγεσαι....υπαρχει καμμια που ΔΕΝ εχεις συναντησει???
σα το Τζιμη κι εσυ. μονο γαματε![]()
το ειδα μολις.ΛΙΑΝ συντομως θα εχεις απαντηση.και μαλλον ΚΑΙ ριβιου.κατι σου εστειλα ;)![]()
τι εχουμε εδω μυστικα![]()
![]()
![]()
Κατι μου λεει εμενα αυτος ο κωλος......! Πατες Zarden μηπως σου θυμιζει κατι απο τα παλαια?λοιπον απο δευτερα θα σας εχω νεα για αυτο των κωλο ;) μην εχουμε σαββατοκυριακο τιποτα περιεργα![]()
![]()
μολις σε πιστεψαμε ολο το φορουμγιορταζει και του ευχηθηκα τα χρονια πολλα![]()
![]()