colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
είμαστε εμείς τυφλοί βρε μαλακά;κλασικο προφιλ μελους του μπου και του μελιου παντως ;)
είμαστε εμείς τυφλοί βρε μαλακά;κλασικο προφιλ μελους του μπου και του μελιου παντως ;)
η πολυ μαλακια τυφλωνει το λενε οι μελετεςείμαστε εμείς τυφλοί βρε μαλακά;
γυρναγε λεει και βιντεο, ποσες μερες λες μεχρι τα τσακαλια του σαη το βρουν και το ανεβασουν?θα το κωλοξεσκισε το κοριτσακι
σ αυτό έχεις ένα point βεβαιαη πολυ μαλακια τυφλωνει το λενε οι μελετες
θα καταληξει σε ιδιωτικες συλλογες τυπε μοσχοπουλημενο.γυρναγε λεει και βιντεο, ποσες μερες λες μεχρι τα τσακαλια του σαη το βρουν και το ανεβασουν?
παντα εχω δικιο,ειμαι νωντοτυποςσ αυτό έχεις ένα point βεβαια
θα το κωλοξεσκισε το κοριτσακι
λογικα θα πηρε. ;)ξες ότι πήρε κώλο ?
πράγματι μερακλής φαίνετε
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDUvMDUvaG91c2VfdGVycm9yLmpwZw%3D%3D&t=0&w=278&h=155[/img[/URL]]
[/quote]
αυτος ειναι? ;D
αυτος ειναι?
δοπα νομιζω ηρθε ο καιρος να αλλαξεις αβαταρδουκας γερος τυφλος λεει με σκυλακι
αν η ειδηση ελεγε για αλλοδαπη, το μυαλο μου θα πηγαινε σε σενα...μαλακες πειτε οποιος ξερει ποιος ειναι
αυτος στανταρ ειναι απο δω μεσα δεν παιζει...
εκλασα στο γελιο με τις περιγραφες αν και το θεμα δεν προσφερεται για κανιβαλισμο
μα εγω δεν ειμαι τυφλος και χοντροςαν η ειδηση ελεγε για αλλοδαπη, το μυαλο μου θα πηγαινε σε σενα...
νταξει δεν ησουν και από τους επικρατέστερους υποψηφιους, αλλα καλα εκανες που το διευκρινισες..Δίνω το παρών μη με βγάλετε οτι ήμουν ο ανώμαλος.
Ούτε τυφλός ούτε στραβός ουτε μικρό σκυλάκι έχω.
Οκ ξαναγύρνα τώρα στο κελί σου τέλος το διάλλειμα.μα εγω δεν ειμαι τυφλος και χοντρος
ειμαι αδυνατος γυμνασμενος αρρενωπος με θεληματικο πηγουνι και τσακιρικα ματια 10/10 δινω και για πιλοτος αμα λαχει