Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Μου ελεγες οτι δεν εχω καμια ελπιδα να βρω γυναικα γιατι γερασα
ουτε ένα δεν πετυχες ρε μπαγασα..σου ελεγα ότι δεν μπορεις να βρεις καλη γκομενα (γυναικα μπορεις να βρεις να γκαστρώσεις) γιατι εισαι ναυαγιο (όχι επειδή γερασες)Μου ελεγες οτι δεν εχω καμια ελπιδα να βρω γυναικα γιατι γερασα
Εγώ είμαι πολλά κυβικά,τι προτείνης να φάω σήμερα?ο καθεις στα κυβικα του τυπε..ένα ναυαγιο μπορει να αγαπηθεί από ένα ρυμουλκο...σιγουρα εκει εξω θα υπαρχει και το δικο σου ρυμουλκο...
ο καθεις στα κυβικα του τυπε..ένα ναυαγιο μπορει να αγαπηθεί από ένα ρυμουλκο...σιγουρα εκει εξω θα υπαρχει και το δικο σου ρυμουλκο...
όχι, υπαρχουν και χειροτερα...τι να πει και ο δοπας...Ειναι προτιμοτερο να αυτοκτονησω πιστευεις;
όχι, υπαρχουν και χειροτερα...τι να πει και ο δοπας...
για αργα το βραδυ ασυζητητί γυρο ή πιτσα ή μπεργκερ ή ένα ταψι γαλακτομπουρεκοΕγώ είμαι πολλά κυβικά,τι προτείνης να φάω σήμερα?
να μεινεις εδώ στο μελι με τα φιλαράκια σου που σε αγαπάμε και να κοψεις κάθε επαφη με τον εξω κοσμοΗ δικη μου εναλλακτικη ποια ειναι;
να μεινεις εδώ στο μελι με τα φιλαράκια σου που σε αγαπάμε και να κοψεις κάθε επαφη με τον εξω κοσμο
δεν είναι μονο τα κιλα σου..γενικα εισαι κακοφτιαγμένος...Δε γινεται.
Υπονοησες κατι για απωλεια βαρους πριν;
Λες να κατέβω να χτυπήσω μπεργκερακι στο Αμερικαν Τοστ Χαουζ?για αργα το βραδυ ασυζητητί γυρο ή πιτσα ή μπεργκερ ή ένα ταψι γαλακτομπουρεκο
Χονδρο.δεν είναι μονο τα κιλα σου..γενικα εισαι κακοφτιαγμένος...
πανε στα ιμαλαια να χτυπήσεις κανα λουκανικο καλυτεραΛες να κατέβω να χτυπήσω μπεργκερακι στο Αμερικαν Τοστ Χαουζ?
Ενα Βατμπουργκ όσο και να το φτιάξεις Βατμπουργκ θα παραμείνει. ;)Εχει ομως νοημα να φτιαχτω ή τζαμπα κοπος;
Εμεις δε μεγαλωσαμε ετσι... Η γυναικα επρεπε να γοητευεται απο την μεγαλη αγαπη και αφοσιωση του αντρα. Αναμεσα στους χιλιαδες κορτακηδες αυτος που θα της εκανε προταση γαμου θα τη συγκλονιζε!
Δεν μπορω να προσαρμοστω στα νεα δεδομενα. Δοκιμασα ολες τις εφαρμογες κινητων και τζιφος.
Τι εννοεάς Λουκάνικο?Χοτ Ντογκ?πανε στα ιμαλαια να χτυπήσεις κανα λουκανικο καλυτερα