Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ραο η αδελφη του Τσανγκ θα δεχοταν να με παντρευτει;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
όχι γιατι εχει φραγκα...αλλα το ερωτημα είναι άλλο : εσυ θα δεχοσουν να γαμας μια που είναι φτυστη ο Τσανγκ?  :S

Μου αρεσει και θα ηθελα να τη γνωρισω με σοβαρο σκοπο. Της εχω στειλει και μηνυματα -διακριτικα παντα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ο κωλονελος που εξαφανιστηκε? :think:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Πειτε μου ενα απλο πραγμα που μπορω να κανω για να αυξησω τις πιθανοτητες μου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πειτε κανα σκηνικο με μπραβους

εγω μια φορα ημουνα μαρτυρας αγριου επεισοδιου με σιδερικα , ευτυχως δεν επεσε μολυβι ομως

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ο εκτορ λοπεζ που χαθηκε??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Πειτε μου ενα απλο πραγμα που μπορω να κανω για να αυξησω τις πιθανοτητες μου.

υπαρχει τροπος με το τιντερ να γαματε συνεχεια και οχι μονο τουριστριες που ειναι ευκολακι

θα γαματε τουλαχιστον δυο φορες τη βδομαδα διαφορετικες εννοειται

απλα καντε αυτο που θα σας πω γιατι ειναι ευκολακι πραγματικα

απλα το μονο που θα κανετε ειναι να σκουντατε οσες ψαχνονται απλα τα πραματα

στο ελληνικο τιντερ ψαχνονται γυρω στο 60 με 65 % οπωτε θα στελνετε σε αυτες

αρκει να αναγνωρισετε ποιες ψαχνονται , πραγμα που θα το καταλαβετε αμεσως

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού μίας 22χρονης φοιτήτριας από 53χρονο άνδρα με προβλήματα όρασης, που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής στο σπίτι της εδώ και δύο ημέρες, με τους γονείς τους να δηλώνουν την εξαφάνιση στο Α.Τ. Ζωγράφου. Η 22χρονη φοιτήτρια είχε επισκεφτεί το διαμέρισμα του 53χρονου που αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης στην οδό Όθωνος 64 στην περιοχή της Δάφνης προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που της χρωστούσε για υπηρεσίες καθαριότητας που του είχε προσφέρει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε βρει την κοπέλα μέσω αγγελίας που είχε βάλει με την οποία ζητούσε κοπέλα για να του καθαρίζει το σπίτι.

Η 22χρονη είχε καθαρίσει αρκετές φορές το διαμέρισμά του αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Στην τελευταία της προσπάθεια να πάρει τα λεφτά πήγε στο ημιυπόγειο διαμερίσμα των 30 τ.μ. και εκεί κρύβονταν ο χειρότερος εφιάλτης της, καθώς ξαφνικά βρέθηκε ναρκωμένη και βιασμένη. Ο 53χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα στην αποτρόπαια πράξη του.

Ωστόσο, το δράμα της νεαρής κοπέλας δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς το σπίτι ήταν γεμάτο κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή πιθανότατα προκειμένου ο βιασμός της να μεταδοθεί on line στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες της είχε τοποθετήσει κάμερα ακόμα και στο κεφάλι.

Να σημειώσουμε πως όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι του 53χρονου αυτός αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι για την κοπέλα, λέγοντας ότι τον είχε επισκεφτεί και είχε φύγει. Όμως λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν μέσα από το διαμέρισμα τις φωνές μίας γυναίκας να καλεί σε βοήθεια. Άμεσα ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και εισέβαλαν στο σπίτι του 53χρονου, βρίσκοντας την άτυχη φοιτήτρια δεμένη και κακοποιημένη σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., η 22χρονη είχε ακινητοποιηθεί από τον 53χρονο με αιθέρα, ενώ έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μα κακώσεις από χτυπήματα. «Τα πόδια μου πονάνε. Πονάω πολύ», φώναζε, σύμφωνα με γείτονες, όταν την παραλάμβανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας. Σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του δράστη ζει ο πατέρας του. Ο 53χρονος έμενε μόνος του στη γκαρσονιέρα με μοναδική παρέα ένα μικρό σκυλάκι.

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης και βιασμού μίας 22χρονης φοιτήτριας από 53χρονο άνδρα με προβλήματα όρασης, που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής.

Η νεαρή κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής στο σπίτι της εδώ και δύο ημέρες, με τους γονείς τους να δηλώνουν την εξαφάνιση στο Α.Τ. Ζωγράφου. Η 22χρονη φοιτήτρια είχε επισκεφτεί το διαμέρισμα του 53χρονου που αντιμετώπιζε πρόβλημα όρασης στην οδό Όθωνος 64 στην περιοχή της Δάφνης προκειμένου να του ζητήσει χρήματα που της χρωστούσε για υπηρεσίες καθαριότητας που του είχε προσφέρει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είχε βρει την κοπέλα μέσω αγγελίας που είχε βάλει με την οποία ζητούσε κοπέλα για να του καθαρίζει το σπίτι.

Η 22χρονη είχε καθαρίσει αρκετές φορές το διαμέρισμά του αλλά δεν είχε πληρωθεί.

Στην τελευταία της προσπάθεια να πάρει τα λεφτά πήγε στο ημιυπόγειο διαμερίσμα των 30 τ.μ. και εκεί κρύβονταν ο χειρότερος εφιάλτης της, καθώς ξαφνικά βρέθηκε ναρκωμένη και βιασμένη. Ο 53χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε και ερωτικά βοηθήματα στην αποτρόπαια πράξη του.

Ωστόσο, το δράμα της νεαρής κοπέλας δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς το σπίτι ήταν γεμάτο κάμερες συνδεδεμένες με ηλεκτρονικό υπολογιστή πιθανότατα προκειμένου ο βιασμός της να μεταδοθεί on line στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες της είχε τοποθετήσει κάμερα ακόμα και στο κεφάλι.

Να σημειώσουμε πως όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι του 53χρονου αυτός αρνήθηκε ότι γνώριζε κάτι για την κοπέλα, λέγοντας ότι τον είχε επισκεφτεί και είχε φύγει. Όμως λίγα λεπτά αργότερα άκουσαν μέσα από το διαμέρισμα τις φωνές μίας γυναίκας να καλεί σε βοήθεια. Άμεσα ενημέρωσαν τους ανωτέρους τους και εισέβαλαν στο σπίτι του 53χρονου, βρίσκοντας την άτυχη φοιτήτρια δεμένη και κακοποιημένη σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις στελεχών της ΕΛ.ΑΣ., η 22χρονη είχε ακινητοποιηθεί από τον 53χρονο με αιθέρα, ενώ έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μα κακώσεις από χτυπήματα. «Τα πόδια μου πονάνε. Πονάω πολύ», φώναζε, σύμφωνα με γείτονες, όταν την παραλάμβανε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο δράστης οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας. Σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του δράστη ζει ο πατέρας του. Ο 53χρονος έμενε μόνος του στη γκαρσονιέρα με μοναδική παρέα ένα μικρό σκυλάκι.
μονο εγω σκεφτηκα οτι ειναι ο ντοπας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom