ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
αδερφη ειναι
δεν βλέπεις στο προφιλ του ότι είναι γυναικα???αδερφη ειναι
εννοείται ρε γκιωργκο...δεν παιζουν με αυτά, είναι ιερα πραματα για μενα...καταλαβα ξεχασα να σου πω νευριασες με τον τυπο που εβριζε τον ολυμπιακο
Θυμαστε τη μερα που ο Ροκο προδωσε το Ριτζ και εδωσε τα πατρον στη Σπεκτρα;
εβαρδαμου
Ενταξει δεν ειναι 70 ειναι 67O Τραμου ειναι κολλητός μου και ζωγραφίζει ανα την Υφηλιον...
τωρα για τα ΜΠΑΖΑ που ποσταρει,τι να κανουμε,αγαπα το φιλο σου με τα ελαττώματα του..
Και ΔΕΝ ειναι 70 χρονών και αυτα που λεει για τα ταξιδια του ισχύουν μεχρι κεραίας..
Για το Λουξ προσυπογράφω,αποστειρωση μεχρι αηδίας,εμεινα 3 χρόνια εκει...8 μηνες στα Χανιά τωρα, εχω κανει οσα δε θα εκανα 80 χρόνια εκει..
Επιπεδο ζωής υψηλό,σεντρα στην Ευρωπη,αλλα μουνταδα,καταθλιψη και μεσα ολοι..Γι'αυτο κατεβαζουν τις βιταμινες D με τις χουφτες..
Κρητη και παλι Κρητη αδερφια....Αρχισα και τα μπανια τωρα,μια χαρα...
O Τραμου ειναι κολλητός μου και ζωγραφίζει ανα την Υφηλιον...
τωρα για τα ΜΠΑΖΑ που ποσταρει,τι να κανουμε,αγαπα το φιλο σου με τα ελαττώματα του..
Και ΔΕΝ ειναι 70 χρονών και αυτα που λεει για τα ταξιδια του ισχύουν μεχρι κεραίας..
Για το Λουξ προσυπογράφω,αποστειρωση μεχρι αηδίας,εμεινα 3 χρόνια εκει...8 μηνες στα Χανιά τωρα, εχω κανει οσα δε θα εκανα 80 χρόνια εκει..
Επιπεδο ζωής υψηλό,σεντρα στην Ευρωπη,αλλα μουνταδα,καταθλιψη και μεσα ολοι..Γι'αυτο κατεβαζουν τις βιταμινες D με τις χουφτες..
Κρητη και παλι Κρητη αδερφια....Αρχισα και τα μπανια τωρα,μια χαρα...
Ενταξει δεν ειναι 70 ειναι 67
Κοφτου το φαι αν θες να τον εχει για φιλο για αρκετο καιρο ακομη γιατι θα σκασει καποια στιγμη.
Θα κατέβεις κατω ρε?Θα εχω και πολύ χρόνο τωρα.....τις σπέρες μου μούτσε ... όλα καλά εκεί ρε ??
ΥΓ μην δίνεις πολύ σημασία στον μαστεράκο ... από μικρό προβληματικό ήταν, και η πολλή μαλακία σε συνδυασμό με τον ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε τον αποτελειώσανε...
Θα κατέβεις κατω ρε?Θα εχω και πολύ χρόνο τωρα.....
Τραμου εχω μια απορία, για ποιο λόγο επέλεξες να δουλεύεις ως freelancer και οχι ως υπάλληλος; Ειναι τοσο καλυτερα τα λεφτα; Αν πχ σου ζήτησε συμβουλές ο γιος σου θα του ελεγες να κανει το ίδιο η ειναι καλυτερα σε μια μεγάλη εταιρία;
ΥΓ. Τωρα που επιστρέφει η γυναίκα σου θα με κανεις πάσα την Πορτογαλεζα;
τσιμι στειλε πμ γι τσεσικα