ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.220
- Πόντοι
- 7.786
αν εισαι σκληρος εισαι δυνατος
ναι τα βλεπεις διαφορετικα...κατα καποιο τροπο προσγειωνεσαι...εκτος κι αν εισαι ο μπρους λι
θυμησου και τα σκηνικα με τον αυστραλο και τον κυπριο στη μυκονο...ειχα πετυχει σκηνικο στο τροπικανα ή μπορει και στο σουπερ (δεν θυμαμαι), που μπαινει ιταλος ψιλο-τσιλιβιθρας για να κατουρησει στις γυναικιες τουαλετες (εγω πιστευω πανω στο μεθυσι του και οχι εσκεμμενα, δεν ενοχλησε καμια) και τον λιωσανε στο ξυλο, δεν προλαβε να πει ουτε κιχ... τον λυπηθηκα...
χμμμνομιζω οτι πιο πολυ σ αγγιζουν σκηνικα με ατομα τα οποια μπορεις να ταυτιστεις μαζι τους.... με πρεζακια και υποκοσμο δεν ειναι πιθανο για κατι τετοιο
επειδη δεν ειμαι δαπιτης γιωργο λεωοχι βεβαια εισαι φιλος μου σταρακο
στον σκηνικο με τον αυστραλο στη μυκονο, μου χε πει φιλος που δουλευε εκει και περασε απ το σημειο αφου ειχε ληξει (ηταν κολλητος και με τον λιμενικο που ειχε εμπλακει στην υποθεση), οτι οποιος περνουσε απο κει του εριχνε κι απο μια...τον βαραγανε πολλα ατομαΑν εβλεπε καποιος να δερνουν το ντοπα στο δρομο για πρεζονι θα τον περνουσε ή ισως για ληστη ριφ ραφ
στον σκηνικο με τον αυστραλο στη μυκονο, μου χε πει φιλος που δουλευε εκει και περασε απ το σημειο αφου ειχε ληξει (ηταν κολλητος και με τον λιμενικο που ειχε εμπλακει στην υποθεση), οτι οποιος περνουσε απο κει του εριχνε κι απο μια...τον βαραγανε πολλα ατομα
ειπε οτι θελει να παραιτηθει απο νωντοτυποςγτ τι ειχε κανει?
ποσα γυναικεια μελη τελικα εχει το σαη? στα ποσα νανοσεκοντ τους εστελνε καλησπερες ο πιρφοραλεξ?
ειχε μπλεχτει στο σκηνικο...πρεπει να ηταν και στο προσωπικο του μαγαζιου....ειχε βγει σε διαθεσιμοτητα απ το λιμενικο μεχρι τη δικη....μαλλον μετα αυτος τις καπουλαρε (χωρις να με σιγουρος)...γτ τι ειχε κανει?
Το θέμα είναι πόσα αξίζουν?Και σε πόσα τις προκοπής έστειλε?ποσα γυναικεια μελη τελικα εχει το σαη? στα ποσα νανοσεκοντ τους εστελνε καλησπερες ο πιρφοραλεξ?
ο αλεξ εκτος απο νο1 πιρφορος και νο3 μιστερ μαλακας, ειναι και ο νο1 μπαζογαμης του σαηΤο θέμα είναι πόσα αξίζουν?Και σε πόσα τις προκοπής έστειλε?
σε ευχαριστω πολυ γιωργο...με συγκινεις ωρες ωρες...δεν με ενδιαφερει τα πολιτικα τι ειναι ο καθενας