Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Φίλε η Βερόνικα σε λίγα χρόνια θα βρεί κάποιο θύμα και θα του το παίζει παρθένα,αυτός θα κάνει τον κονιόρδο για την κοπέλα του ενω αυτή έχει φάει τόσες πούτσες που δεν έχουν φάει μάζι 10 γυναίκες.
Ελπίζω ο μαλάκας να μην είμαστε εμείς.  :grin:
αυτο που περιγραφεις ειναι ενα γενικοτερο σημειο των καιρων μας...

η πληρης κοινωνικη ανεξαρτητοποιηση και αυτονομια της γυναικας απο τον ανδρα, μαζι με την αντιστροφη των ρολων στο "παιχνιδι" των εμφυλων ρόλων, ότι δηλαδη αυτη εχει σε μεγαλο βαθμο το "προνομιο" της επιλογης, οδηγει ολο και μεγαλυτερη μεριδα ανδρων -μεσος ανδρας- στη θυματοποιηση απο τη θυληκοτητα της γυναικας, η οποια δε και το εκμεταλlευεται στο επακρον προς την εξασφαλιση της
(βεβαια αν κι αυτο δειχνει ως κατι διαχρονικο, εντουτοις η γυναικα αναγνωριζοντας τη σημερον ημερα, τη δυναμη της θυληκοτητας της -του μουνιου της- εναντι του ανδρος -που σεξουλικα "τινει" να γινει ή ειναι το αδυναμο φυλο-, λειτουργει ως ενα βαθμο χυδαια σκοπιμοθυρικα, με τα αποτελεσματα που βλεπουμε...ακρατη μουνοδουλιαση-πυρφοριαση κτλ)

οσο για το τελευταιο ποτε δεν ξερεις...ελπιζω απλα να εισαι τυχερος σ αυτο ;)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ντοπα ποτε θα αποκτησεις ζωη και τις δικες σου εμπειριες...

εσυ τι λες, δεν πρεπει καποια στιγμη?

λαγανα πηγα με τη γκομενα και δεν μπορουσα να αντιδρασω στις προκλησεις 18-20χρονων ξεκωλοπιπινακίων ημιμεθυσμενων ή και μεθυσμενων ημιγυμνων αγγλι-δουλων

Στους Ελληνες δε δινουν σημασια εκτος αν συνοδευονται. Τοτε το κανουν για σπασιμο. Εγω εχω 8 χρονια να παω διακοπες.

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
strathge hmoyn safhs...milhsa gia klwno
δεν θα διαφωνήσω αλλά ο colonel έχει τόση σχέση με τον gl όση ο gandalf the grey με τον white.....Δλδ καμία αν εισαι φαν του Τόλκιν

Απλά είναι σημειολογική επάνοδος ενος διαφορετικού σε όλα του νικνειμ με καμία αναφορά στο παρελθόν

Ο άλλος ότι έπραξε καλό και κακό το έπραξε και εκριθη για αυτά και ακόμα πληρώνει το τίμημα

Αλλά η ενημέρωση δεν μπορεί να μένει ορφανή για την επαρχία μου

Έτσι λοιπόν i come to you at the turn of the time  για το σαιτ μας

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Στους Ελληνες δε δινουν σημασια εκτος αν συνοδευονται. Τοτε το κανουν για σπασιμο. Εγω εχω 8 χρονια να παω διακοπες.
εμενα παντως μου δοθηκε η εντυπωση οτι αν ημουν μ αλλον εναν ολο και κατι θα τρωγαμε...καλα δε οσοι δουλευουν στα μπαρ και τα κλαμπ εκει πρεπει να ξεπατωνονται στον τσοπου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
δεν θα διαφωνήσω αλλά ο colonel έχει τόση σχέση με τον gl όση ο gandalf the grey με τον white.....Δλδ καμία αν εισαι φαν του Τόλκιν

Απλά είναι σημειολογική επάνοδος ενος διαφορετικού σε όλα του νικνειμ με καμία αναφορά στο παρελθόν

Ο άλλος ότι έπραξε καλό και κακό το έπραξε και εκριθη για αυτά και ακόμα πληρώνει το τίμημα

Αλλά η ενημέρωση δεν μπορεί να μένει ορφανή για την επαρχία μου

Έτσι λοιπόν i come to you at the turn of the time  για το σαιτ μας
καταλαβα...διπολικος και εσυ!!!

welcome to the club!

υγ. δοπασ φορ πρεζιντεντ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εμενα παντως μου δοθηκε η εντυπωση οτι αν ημουν μ αλλον εναν ολο και κατι θα τρωγαμε...καλα δε οσοι δουλευουν στα μπαρ και τα κλαμπ εκει πρεπει να ξεπατωνονται στον τσοπου

εννοειται

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Ηταν ο ηθικος νικητης. Ας λειψει επιτελους αυτη γκριζα ενοχικοτητα και υποχωρητικοτητα. Τωρα πια λαμπει ολολευκη η δικαιωση, χωρις περιστροφες η παντοδυναμια!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Που είναι το ροδοπάκη,παλι ληγμένα τρώει?  :huh:

Stories