Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ημουν ζωγραφου σημερα επινα καφε με γκομενα
Urban?
ημουν ζωγραφου σημερα επινα καφε με γκομενα
fixedημουν ζωγραφου σημερα επινα καφε με 'γκομενα'
σε λαθος θρεντ εισαι...εγω δε γαμαω μεταξι...ο ντοπας δε γαμει καθολου....ο ντμιτς ειναι εκτος αττικης.....ο βαρδας ειναι στο φολκερκ...ο μακης γερμανια...ο δουκας στο κοσμο του....ο γασπαρης μονο γαμαει....φαντομας και σια αγεωγραφητος περιοχη
πες στο πικερ, τον βασιλια του μεταξιου τοτε(ς)
οχι ηταν ομως ο γασπαρης με ενα μουνετοστο καφε ειχε μουνια?
το πρωτο πιο πανω απ τα εβερστ, απ τη μερια του εβερστ ειναι το χουντ...συμπαθητικο καφεοχι δουκα πιο πανω απο τα everest
οχι δουκα πιο πανω απο τα everest
γιωργο την πηγες μετα φοιτητικη για γαμησιδεν ειχε πολλα μουνια ηπιαμε δυο φυσικους χυμους αναμικτους με την γκομενα
γιωργο δινεις κι ακαποτα τσιμπουκιατης εχω γαμησει και τις δυο η αλλη η μαρια με τις βυζαρες κανει καλο κρεβατι την γαμησα την παρασκευη πρωτη βαρδια η αλλη μαρια δεν ειναι κακια αλλα οχι κατι το συγκλονιστικο
Τα αυτάκια ξέχασες.γιωργο την πηγες μετα φοιτητικη για γαμησι
στο πηγες? στο φοιτητικη? ή στο γαμησι?Τα αυτάκια ξέχασες.
της εχω γαμησει και τις δυο η αλλη η μαρια με τις βυζαρες κανει καλο κρεβατι την γαμησα την παρασκευη πρωτη βαρδια η αλλη μαρια δεν ειναι κακια αλλα οχι κατι το συγκλονιστικο
καλα κανω και ΔΕΝ δινω γλωσσοφιλα...θα ταν οπως λεει ο δουκας....σα να κανουμε τσιμπουκια ο ενας στον αλλον απ δω μεσατα ακα τσιμπουκια το αγαπημενο μου
Σε τραβελόσπιτο έχεις πάει ποτέ(ς)?τα ακα τσιμπουκια το αγαπημενο μου
Στο 3στο πηγες? στο φοιτητικη? ή στο γαμησι?
καλα κανω και δινω γλωσσοφιλα...θα ταν οπως λεει ο δουκας....σα να κανουμε τσιμπουκια ο ενας στον αλλον απ δω μεσα