st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
ελα ρε μαν...εσυ πως μου διεφυγες????
bebaia εσενα σε κοβω και μεταξικό ;)
εεε με συγχωρεις τωρα.....kala se leei o allosτι ειδες στον λαγανα με τις αγγλιδες
Ποτε θα παμε για μια μπυρα λοντον;
bebaia εσενα σε κοβω και μεταξικό ;)
ετσι λενε οι φημες στους διαδρομους του μπου...αυτη το αρνειται παντος....
αυτο ομως που ειναι αναμφισβητητο ειναι οτι πριν κατι μηνες δεν επαιρνε πανω απο 150....
επισης λενε οτι ειναι και λιγακι δυσκολο να κλεισεις ραντεβου μαζι της....αρχικα η πρωτη επικοινωνια πρεπει να γινεται μεσω πιμι απο δω μεσα...
Πές της να πάει να ........ πλουτίζει εις βάρος συνανθρώπον μας οι οποιοί βέβαια είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχουν μπεί στο νόμο κατσέλη αλλά τα 250αρια στα βρωμόμουνα ξέρουν και τα δίνουν.ετσι λενε οι φημες στους διαδρομους του μπου...αυτη το αρνειται παντος....
αυτο ομως που ειναι αναμφισβητητο ειναι οτι πριν κατι μηνες δεν επαιρνε πανω απο 150....
επισης λενε οτι ειναι και λιγακι δυσκολο να κλεισεις ραντεβου μαζι της....αρχικα η πρωτη επικοινωνια πρεπει να γινεται μεσω πιμι απο δω μεσα...
aaaaaaΡε το φρι φακ ειναι μαζεύονται 12 άτομα και βάζουν απο 10 ευρώ και ο νικητής τα παίρενει όλα και γαμάει cg.
εεε με συγχωρεις τωρα.....kala se leei o allos
xazo
Έλυσες την απορεία του Σταμ για τον barbie
dikow moy eisai esyφιλε μεταξυ εχω να παω απο το 92
Καμια διδυμου που κ που οτσν εχω μηχανακη
Έλυσες την απορεία του Σταμ για τον barbie
dikow moy eisai esy
και εγω διδυμικος ειμαι
;)στο αλλο νημα λες??
ντοπα ποτε θα αποκτησεις ζωη και τις δικες σου εμπειριες...γτ ρε τυπε
πες κανα σκηνικο
επισης πες κ για την καφετερια σημερα
ντοπα ποτε θα αποκτησεις ζωη και τις δικες σου εμπειριες...
εσυ τι λες, δεν πρεπει καποια στιγμη?
λαγανα πηγα με τη γκομενα και δεν μπορουσα να αντιδρασω στις προκλησεις 18-20χρονων ξεκωλοπιπινακίων ημιμεθυσμενων ή και μεθυσμενων ημιγυμνων αγγλι-δουλων
ξεροχυνω για τσαρκες!!!
βαριεμαι τις τσαρκες φιλε
μονο σε στανταρακια κ αν διαβασω κατι καλο εδω
διδυμου
καλυμνου
αλκιβιαδου
γιατι ειναι ο κλωνος μας μανΠως το καταλαβενεται οταν καποιο παλιο μελος μπαινει με νεο προφιλ??
ξεροχυνω για τσαρκες!!!
ειδικα οταν ειμαι με κανα κολλητο...μιση γοητεια το γαμησι κι αλλη μιση η τσαρκα!!!
αν ειμαι μονος παω και εγω στοχευμενος