Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
welcome to the nontosquad
νωντας ακμπαρ
Αντινωντοτυπος ειναι.
welcome to the nontosquad
νωντας ακμπαρ
welcome to the nontosquadελειψα μερικους μηνες στο κουρδισταν σε στρατοπεδο εκπαιδευσης μαχητων κατα των ελλεεινιδων
πλεον ειμαι μια κινουμενη μπομπα για τα βρωμομουνα :-
να κάνεις γιόγκα σκέφτηκες;ειμαι ο μιχελογιαννακης του μπου
εχω υπαρξει κατα σειρα εμφανισης μπολντοτυπος, αλεξοτυπος και πουλοτυπος με μνημειωδη αποτυχια
νομιζω ηρθε το πληρωμα του χρονου να ασπαστω το νωντισμο :-
με την προσφυγοπουλα τι εγινε?ειμαι ο μιχελογιαννακης του μπου
εχω υπαρξει κατα σειρα εμφανισης μπολντοτυπος, αλεξοτυπος και πουλοτυπος με μνημειωδη αποτυχια
η νεολαια πειραματιζεται μεχρι να βρει την αληθεια του νωντισμου τεκνο μου, συγχωρεμενοςειμαι ο μιχελογιαννακης του μπου
εφοσον ηταν αλεξοτυπος, πιστευεις οτι μπορει να ενταχθει στον νωντισμο??? :Sη νεολαια πειραματιζεται μεχρι να βρει την αληθεια του νωντισμου τεκνο μου, συγχωρεμενος
αντε να παιξεις τις κουμπαρες με κανεναν παππουληεφοσον ηταν αλεξοτυπος, πιστευεις οτι μπορει να ενταχθει στον νωντισμο??? :S
αντε να παιξεις τις κουμπαρες με κανεναν παππουληεφοσον ηταν αλεξοτυπος, πιστευεις οτι μπορει να ενταχθει στον νωντισμο??? :S
τυπε όλοι στην σφαλιάρα σε έχουν σαν τον Τζαννετάκο;εκλασε και ο πρασινισμενος... :S
επειδη ειναι ναυαγια και με ζηλευουν...αλλα μονο εγω θα τους φερνω τσιγαρα οταν μπουν μονιμοι στο τρελαδικο ή μεινουν αστεγοι στα παγκακιατυπε όλοι στην σφαλιάρα σε έχουν σαν τον Τζαννετάκο;
σωστάεπειδη ειναι ναυαγια και με ζηλευουν...αλλα μονο εγω θα τους φερνω τσιγαρα οταν μπουν μονιμοι στο τρελαδικο ή μεινουν αστεγοι στα παγκακια
να ξες εσενα δεν σε λυπαμαι οπως αυτους....απλα θλιβομαι που εισαι κατσικογαμης, γι αυτο σου την λεω καμια φορα...
Για τον Μπολντισμό τι άποψη έχεις?εφοσον ηταν αλεξοτυπος, πιστευεις οτι μπορει να ενταχθει στον νωντισμο??? :S
πολυ δυνατοςΓια τον Μπολντισμό τι άποψη έχεις?
Δοξάζουν τον Μεσία Μπόλντη με κωλοτούμπες.πολυ δυνατος