ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
εσυ ελεγα οτι εισαι ο βλακας ο ασσκαυλος οχι εγω
Γίνε νωντότυπος και ζήσε βρε καημένε και καμένε.
εσυ ελεγα οτι εισαι ο βλακας ο ασσκαυλος οχι εγω
περα απο την πλακα για νωντα συμφωνω
αμα κανει την μαλακια κ παντρευτει συντομα επειδη νιωθει μοναξια εκει που ειναι η λογο ηλικειας καριερας κλπ σε λιγους μηνες θα χωρισει κ παιζει να μπλεξει κ με δικαστηρια εκει ειδικα αν αφησει εγκυο την δικια του
πιστευω σε 3-4 χρονια να το ξανασκεφτει δλδ οταν θα ειναι 35 πλας κ θα εχει στρωσει κ η καριερα του εκει
Ποια πλακα; Θα σου μιλησω σαν πατερας προς γιο: Ο γαμος δεν ειναι δικαιωμα ουτε επιλογη. Ειναι υποχρεωση προς την κοινωνια. Τελεια.
Αν περιμενεις μετα τα 35 και δεν εχεις σταθερη σχεση, ή εστω ιστορικο σταθερων σχεσεων, μετά δυσκολα μπαινεις στο λουκι. Πριν τα 35 υπαρχει ακομα η νεανικη αφελεια στο μυαλο, η αναγκη για αποδοχη απο την κοινωνια (τους γονεις υποσυνειδητα).
οποιος ποσταρει οτι θα αυτοκτονησω του γαμαω την γιαγια του
οποιος ποσταρει οτι θα αυτοκτονησω του γαμαω την γιαγια του
για εμενα τι προβλεπεις?
ειμαι 31
σημερα ειναι κυριακη, αργια ;)φιλε τωρα με συμπαθεις?
Είσαι καλά τύπε;
Να σου στείλω την victoria vanity να σε κουράρει;
Δε μπορω να κανω προβλεψη γιατι εισαι παρανοιντ και δε δινει πολλες πληροφοριες για τον εαυτο σου. Μπορει να εισαι φαση Απολυτος που σοροπιαζε γκομενιτσα και μας το επαιζε καλτ. Αλλα μπορει και οντως να εισαι προβληματικος... Η οικογενειακη σου περιουσια θα σου δωσει διεξοδο αποκαταστασης. Να εχεις παντα καλες σχεσεις με τους γονεις σου και τον συγγενικο σου κυκλο.
ναιγεια σας τροφιμοι. σας ελειψα;
ναιγεια σας τροφιμοι. σας ελειψα;
welcome to the nontosquadελειψα μερικους μηνες στο κουρδισταν σε στρατοπεδο εκπαιδευσης μαχητων κατα των ελλεεινιδων
πλεον ειμαι μια κινουμενη μπομπα για τα βρωμομουνα :-
ελειψα μερικους μηνες στο κουρδισταν σε στρατοπεδο εκπαιδευσης μαχητων κατα των ελλεεινιδων
πλεον ειμαι μια κινουμενη μπομπα για τα βρωμομουνα :-