Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
περα απο την πλακα για νωντα συμφωνω

αμα κανει την μαλακια κ παντρευτει συντομα επειδη νιωθει μοναξια εκει που ειναι η λογο ηλικειας καριερας κλπ σε λιγους μηνες θα χωρισει κ παιζει να μπλεξει κ με δικαστηρια εκει ειδικα αν αφησει εγκυο την δικια του

πιστευω σε 3-4 χρονια να το ξανασκεφτει δλδ οταν θα ειναι 35 πλας κ θα  εχει στρωσει κ η καριερα του εκει

Ποια πλακα; Θα σου μιλησω σαν πατερας προς γιο: Ο γαμος δεν ειναι δικαιωμα ουτε επιλογη. Ειναι υποχρεωση προς την κοινωνια. Τελεια.

Αν περιμενεις μετα τα 35 και δεν εχεις σταθερη σχεση, ή εστω ιστορικο σταθερων σχεσεων, μετά δυσκολα μπαινεις στο λουκι. Πριν τα 35 υπαρχει ακομα η νεανικη αφελεια στο μυαλο, η αναγκη για αποδοχη απο την κοινωνια (τους γονεις υποσυνειδητα).

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ποια πλακα; Θα σου μιλησω σαν πατερας προς γιο: Ο γαμος δεν ειναι δικαιωμα ουτε επιλογη. Ειναι υποχρεωση προς την κοινωνια. Τελεια.

Αν περιμενεις μετα τα 35 και δεν εχεις σταθερη σχεση, ή εστω ιστορικο σταθερων σχεσεων, μετά δυσκολα μπαινεις στο λουκι. Πριν τα 35 υπαρχει ακομα η νεανικη αφελεια στο μυαλο, η αναγκη για αποδοχη απο την κοινωνια (τους γονεις υποσυνειδητα).

για εμενα τι προβλεπεις?

ειμαι 31

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οποιος ποσταρει οτι θα αυτοκτονησω του γαμαω την γιαγια του  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
για εμενα τι προβλεπεις?

ειμαι 31

Δε μπορω να κανω προβλεψη γιατι εισαι παρανοιντ και δε δινει πολλες πληροφοριες για τον εαυτο σου. Μπορει να εισαι φαση Απολυτος που σοροπιαζε γκομενιτσα και μας το επαιζε καλτ. Αλλα μπορει και οντως να εισαι προβληματικος... Η οικογενειακη σου περιουσια θα σου δωσει διεξοδο αποκαταστασης. Να εχεις παντα καλες σχεσεις με τους γονεις σου και τον συγγενικο σου κυκλο.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.763
Πόντοι
6.035
Ποιός είναι μέσα για τη πρόταση μου για το φρι φακ?

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Δε μπορω να κανω προβλεψη γιατι εισαι παρανοιντ και δε δινει πολλες πληροφοριες για τον εαυτο σου. Μπορει να εισαι φαση Απολυτος που σοροπιαζε γκομενιτσα και μας το επαιζε καλτ. Αλλα μπορει και οντως να εισαι προβληματικος... Η οικογενειακη σου περιουσια θα σου δωσει διεξοδο αποκαταστασης. Να εχεις παντα καλες σχεσεις με τους γονεις σου και τον συγγενικο σου κυκλο.

gia πες για τον απολυτο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
ελειψα μερικους μηνες στο κουρδισταν σε στρατοπεδο εκπαιδευσης μαχητων κατα των ελλεεινιδων
πλεον ειμαι μια κινουμενη μπομπα για τα βρωμομουνα  :-

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
ελειψα μερικους μηνες στο κουρδισταν σε στρατοπεδο εκπαιδευσης μαχητων κατα των ελλεεινιδων
πλεον ειμαι μια κινουμενη μπομπα για τα βρωμομουνα  :-
welcome to the nontosquad
νωντας ακμπαρ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πλεον ειμαι μια κινουμενη μπομπα για τα βρωμομουνα  :-

εσυ δεν ειχες γραψει οτι δεν ειχες ποτε σχεση με ελληνιδα κ οτι απο μικρος γαμας πουτανες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom