Επισκέπτης
o rao γιατ πιστευετε υποβιβαζει τοσο τον εαυτο του;
τον εχει εκφυλισει το επαγγελμα του;
ποιος υποβιβαζει τον εαυτο του ρε μεγαλε? σχεδον ολοι εδω μεσα μια τριχα απο τ αρχιδια μου ειστε...εξαιρειται ο δημητρος που ειναι μπραδερινιo rao γιατ πιστευετε υποβιβαζει τοσο τον εαυτο του;
εξαιρειται ο δημητρος που ειναι μπραδερινι
εχω τρελαθεί γιωργοτι κανει η παρεα
το αγχος της επιβιωσης μου τρωει τα σωθικατι εγινε νωντα
καρφωσα το βλεμμα μου (βλεμμα καρχαρια) σε μια στο γυμναστηριο, και αυτη ανταπεδωσε με ενα βλεμμα λες και εβλεπε κατι πολυ αποκρουστικο...ηταν λες και μου μιλησε με το βλεμμα της...εβγαλε βδελυγμια, μισος, απαξιωση, υπεροψια....συνεχισα ωστοσο να την κοιταζω, οσο με κοιταζε κι αυτη, μ ενα επιθετικο πλεον βλεμμα κι συναμα μ ενα σαρδονιο χαμογελο, αναγκαζοντας την να στρεψει -και παλι απαξιωτικα- αποτομα το βλεμμα της αλλου...ουσιαστικα εφτασα στα ορια του τραμπουκισμου καρφωνοντας την με τα ματια!
και κλασικα ηταν η μεση κοινη ελλεινιδα, μ ενα ωραιο σωματακι, χωρις ομως κατι ιδιαίτερο πανω της, κι μ ενα συμπαθητικο προσωπακι...δηλαδη τιποτα το ιδιαιτερο...
και κλασικα ηταν η μεση κοινη ελλεινιδα, μ ενα ωραιο σωματακι, χωρις ομως κατι ιδιαίτερο πανω της, κι μ ενα συμπαθητικο προσωπακι...δηλαδη τιποτα το ιδιαιτερο...
το αγχος της επιβιωσης μου τρωει τα σωθικα
οταν ημουν μικρος συχνα
μαλλον λογο ντυσιματος κ μουσικης
καλη χρονιά τυπεΚαλη χρονια αδέρφια μου. Υγεία και τύχη για το 2017 εύχομαι.