st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
αν θα ηταν γυναικα θα ηταν ελλεινιδα...θα σε χρισημοποιουσε σα σερβιετακιegv φταιω που σου εβγαλα το μπαν μουνοπανο
αν θα ηταν γυναικα θα ηταν ελλεινιδα...θα σε χρισημοποιουσε σα σερβιετακιegv φταιω που σου εβγαλα το μπαν μουνοπανο
καρφωσα το βλεμμα μου (βλεμμα καρχαρια) σε μια στο γυμναστηριο, και αυτη ανταπεδωσε με ενα βλεμμα λες και εβλεπε κατι πολυ αποκρουστικο...ηταν λες και μου μιλησε με το βλεμμα της...εβγαλε βδελυγμια, μισος, απαξιωση, υπεροψια....συνεχισα ωστοσο να την κοιταζω, οσο με κοιταζε κι αυτη, μ ενα επιθετικο πλεον βλεμμα κι συναμα μ ενα σαρδονιο χαμογελο, αναγκαζοντας την να στρεψει -και παλι απαξιωτικα- αποτομα το βλεμμα της αλλου...ουσιαστικα εφτασα στα ορια του τραμπουκισμου καρφωνοντας την με τα ματια!
και κλασικα ηταν η μεση κοινη ελλεινιδα, μ ενα ωραιο σωματακι, χωρις ομως κατι ιδιαίτερο πανω της, κι μ ενα συμπαθητικο προσωπακι...δηλαδη τιποτα το ιδιαιτερο...
πρεπει να ναι καινουργια αυτη, δεν την εχω ξαναδει....οποτε τη βλεπω θα κανω το ιδιο....νομιζω οτι καποια στιγμη θα σπασει και θα μου την μπει ("θες κατι...")...μου φανηκε νευροσπαστο για τα καλα
πρεπει να ναι καινουργια αυτη, δεν την εχω ξαναδει....οποτε τη βλεπω θα κανω το ιδιο....νομιζω οτι καποια στιγμη θα σπασει και θα μου την μπει ("θες κατι...")...μου φανηκε νευροσπαστο για τα καλα
gia pes κανα σκηνικο
τοτε να εφαρμοσεις συστημα καλτσα φιρικι.
τι σκηνικο μαν?gia pes κανα σκηνικο
οντως χαλια γευσηΜαλακία το φιρίκι.
καλτσα φιρικιτι σκηνικο μαν?
αυτο θα στο αναλυσει ο σταρακοςκαλτσα φιρικι
λες μαν
τοτε να εφαρμοσεις συστημα καλτσα φιρικι.
αμα το δοκιμασεις θα σα αρεσειΜαλακία το φιρίκι.
Εχεις προσεξει να σε κοιτανε στο δρομο χλευαστικα;
ντιμιτς ποια η σχεση σου με τους χημικούς μηχανικους
γιατι νοιαζιμαι για σενα
γτ ρωτας ?
:-*γιατι νοιαζιμαι για σενα
πυρηνικος χημικος σπουδασες?:-*
ειχα πολλα συναφη μαθηματα ειδικοτητας μ αυτους.
νωντοχαγκ:-*
ειχα πολλα συναφη μαθηματα ειδικοτητας μ αυτους.
νωντοχαγκ
πυρηνικος χημικος σπουδασες?