st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.477
- Πόντοι
- 366
Ειχα ενα συμφοιτητη στην Αγγλια που φοβοταν να παει Λονδινο για να μην τον μαχαιρωσουν. Πηγαμε με τα κοριτσια και τον κοροιδευαμε.
Εχεις προσεξει να σε κοιτανε στο δρομο χλευαστικα;
οχι αλλα αν ακουσω να γελανε νομιζω οτι γελανε με εμενα
με σενα γελανε ρε ναυαγιο, ρε παρασιτο, ρε ανωμαλια της φυσηςοχι αλλα αν ακουσω να γελανε νομιζω οτι γελανε με εμενα
τυπε γτ τετοιο μενος για τον ντοπα?με σενα γελανε ρε ναυαγιο, ρε παρασιτο, ρε ανωμαλια της φυσης
του αξιζει..είναι το καρμα τουτυπε γτ τετοιο μενος για τον ντοπα?![]()
με σενα γελανε ρε ναυαγιο, ρε παρασιτο, ρε ανωμαλια της φυσης
καρφωσα το βλεμμα μου (βλεμμα καρχαρια) σε μια στο γυμναστηριο, και αυτη ανταπεδωσε με ενα βλεμμα λες και εβλεπε κατι πολυ αποκρουστικο...ηταν λες και μου μιλησε με το βλεμμα της...εβγαλε βδελυγμια, μισος, απαξιωση, υπεροψια....συνεχισα ωστοσο να την κοιταζω, οσο με κοιταζε κι αυτη, μ ενα επιθετικο πλεον βλεμμα κι συναμα μ ενα σαρδονιο χαμογελο, αναγκαζοντας την να στρεψει -και παλι απαξιωτικα- αποτομα το βλεμμα της αλλου...ουσιαστικα εφτασα στα ορια του τραμπουκισμου καρφωνοντας την με τα ματια!Τι θα εκανες αν παρατηρουσες βλεμματα χλευαστικα;
καρφωσα το βλεμμα μου (βλεμμα καρχαρια) σε μια στο γυμναστηριο, και αυτη ανταπεδωσε με ενα βλεμμα λες και εβλεπε κατι πολυ αποκρουστικο...ηταν λες και μου μιλησε με το βλεμμα της...εβγαλε βδελυγμια, μισος, απαξιωση, υπεροψια....συνεχισα ωστοσο να την κοιταζω, οσο με κοιταζε κι αυτη, μ ενα επιθετικο πλεον βλεμμα κι συναμα μ ενα σαρδονιο χαμογελο, αναγκαζοντας την να στρεψει -και παλι απαξιωτικα- αποτομα το βλεμμα της αλλου...ουσιαστικα εφτασα στα ορια του τραμπουκισμου καρφωνοντας την με τα ματια!
και κλασικα ηταν η μεση κοινη ελλεινιδα, μ ενα ωραιο σωματακι, χωρις ομως κατι ιδιαίτερο πανω της, κι μ ενα συμπαθητικο προσωπακι...δηλαδη τιποτα το ιδιαιτερο...