dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
καλα κ ενα σιριαλ κιλλερ να ρωτησεις θα σου πει οτι οι αλλοι φταινε που πεσανε πανω στο τσεκουρι του
καλα κ ενα σιριαλ κιλλερ να ρωτησεις θα σου πει οτι οι αλλοι φταινε που πεσανε πανω στο τσεκουρι του
πολυ σωστα. γιαυτο πρεπει να γυρισεις στο ιδρυμα κι εσυ και η αλλη η τρανς-νωντιν, να συνεχισετε τη θεραπεια και να παιρνετε ολα τα χαπια σαςpano απολα η υγεια παιδια
σιγουρα, σ αυτα που γραφω, ορισμενα ειναι εμπνευσμενα, ως ενα σημειο, κι απο βιωματικες καταστασεις....και λεω ως ενα σημειο, γιατι μπορει να μεν να μην εχεις βιωσει μια κατασταση στα "ακρα" της, αλλα ωστοσο εισαι σε διανοητικη θεση ν αντιληφθεις ως που μπορει να φτασει (ας πουμε, να "δεις" το εργο που προκειται να παιχτει, να το προλαβεις) ;)Φιλε για να το εχεις αναλυσει τοσο πολυ σημαινει οτι εχεις περασει δυσκολα. Εχεις καταρρακωθει ο ιδιος. Θελω να σκεφτεσαι οτι τουλαχιστον ηταν συναισθηματικα προβληματα και οχι υγειας. Και θελω να μου πεις με ποιο τροπο ξαναβρηκες το χαμογελο σου!
μαζευτε τον επιτελους τον πουστη ...δωστε του να πιει ενα κουβα χλωρινη κ βαλτε του κι ακουα φορτε στην πουτσα να καθαρισει ο τοπος ..α στο διαλο πια με τον καθε αρρωστο ψυχακια
λακωνιζειν εστι φιλοσοφεινmpa μην το λες
λακωνιζειν εστι φιλοσοφειν
(ρινο πουπς)λενε οτι οι εμποροι δεν ξερουν αν θα φτασουν τα αιφον7 για ελλαδα ολοι θα πεσουν με τα μουτρα
το παιδι δεν οδηγα τιποτα
επισης εχει και παλιο κινητο
δεν τον εχω ρωτησει ποσα χρονια εχει δουλευψει μεχρι τωρα....
αν δεν του τα παιρναν οι γονεις του σιγουρα θα χει κανα κομποδεματακι
του ειπα παμε κατω και μου πε δεν εχω πληρωθει.....καβατζοπουστακος;
το οτι ειναι ετσι εχουν μεγαλο μεριδιο οι γονεις του....γτ να του τα παρουν οι γονεις του?
τετοιοι γονεις που μετατρεπουν τα παιδια τους σε αβουλα οντα,θελουν μαστιγωμα κ αλατι στην πλατεια Συνταγματος.το οτι ειναι ετσι εχουν μεγαλο μεριδιο οι γονεις του....
ακομα και μεγαλος, οι γονεις του θελαν να τον ελεγχουν...
δεν το αντιμετωπιζαν ως αντρα αλλα ως το μικρο παιδακι που δεν ειναι ικανο να κανει μονο του τις επιλογες που αφορουν τη ζωη του....
μου χε πει σκηνικο που κατι συναδελφισες πηγαν και του ψωνισαν κατι ρουχα (με δικα του λεφτα), γιατι αυτος λεγαν οτι δεν ειχε γουστο στο ντυσιμο, και η μανα του πε να παει να τα γυρισει πισω....αυτα πριν καμια 9 χρονια