st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.472
- Πόντοι
- 366
ποιο σαββατοβραδο ρε μαν.....ουτε με τηθα βγεις με το παιδι το σαββατοβραδο?
με το παιδι θα παμε κατω μαλλον αυριο
ποιο σαββατοβραδο ρε μαν.....ουτε με τηθα βγεις με το παιδι το σαββατοβραδο?
ποιο σαββατοβραδο ρε μαν.....ουτε με τη γκομενα μου δεν εβγαινα τα σαββατα
ε δεν θα θελει να ρθει...γτ δεν τον παιρνεις μαζι σου στο γυμναστηριο?
σκεφτομαι αν θα την "πεσω" στην τρυπα που με χαιρετησε και χαμογελασε τις προαλλες στο τζιμ....
λογικα σημερα θα τη δω παλι
αχαχαχαπες οτι οτι πρεπει να χασει 10 κιλα αμεσα
κ μετα θα σου κατσει γτ οι γυναικες γουσταρουν την αληθεια
αχαχαχα
μπορει να ριξει κανα μπινελικι ρε συ...με κατι τετοια στραβωνουν στο φουλ
αρχιδια σ ενα κοσμο επιπλαστο θελουν να ζουν....λατρευουν το παραμυθι....
επειδη εγω ειμαι "φυσει ειλικρινης" ειχα πολλες εντασεις στις σχεσεις μου απ αυτο....τα λεγα χύμα και κυνικα κι αυτο δεν αρεσαι καθολου......η σιωπη ειναι γιατροσοφι στη σχεση
θα χει επιτυχια αν εχει υπομονη και κανει υποχωρησεις....αλλα για ποσοδεν εχω δει ποτε καλο με παιδι με ηθος στην ελλαδα να εχει επιτυχια στις γυναικες
τυπε οι γκομενες θελουν μονο "ναι σε όλα" και "εχεις δικιο"... είναι ο ασφαλεστερος τροπος να μπεις στην τρυπα τουςθα χει επιτυχια αν εχει υπομονη και κανει υποχωρησεις....αλλα για ποσο
μαλιστα αντι να εκτιμησουν αυτο το θετικο στοιχειο, το εκμεταλλευονται στο επακρον.....και δια του συναισθηματικου εκβιασμου ασκουν ψυχολογικη και συναισθηματικη πιεση, σε γεμιζουν ενοχες, οδηγώντας σε στην καταρακωση....
τυπε οι γκομενες θελουν μονο "ναι σε όλα" και "εχεις δικιο"... είναι ο ασφαλεστερος τροπος να μπεις στην τρυπα τους
τσαμπα σοφια τους δινω τυπε, αλλα και τι να κανεις...ας οψεται ότι είμαι φιλότιμος και γουστάρω να βοηθαω τα φιλαράκια μου εδώ μεσα
ο τζαμπας πεθανε μαν.τσαμπα σοφια τους δινω τυπε, αλλα και τι να κανεις...ας οψεται ότι είμαι φιλότιμος και γουστάρω να βοηθαω τα φιλαράκια μου εδώ μεσα
τσαμπα σοφια τους δινω τυπε, αλλα και τι να κανεις...ας οψεται ότι είμαι φιλότιμος και γουστάρω να βοηθαω τα φιλαράκια μου εδώ μεσα
εγω θα εμενα πανω στο καθιστικο με τον νωντα...θα ψηναμε καστανα στο τζακι τα βραδυα, ενω εσεις θα ησασταν κλειδωμένοι στο υπογειο...ενα βαρελι με φετα στο κελαρι του νωντα λεει το ονομα σου
εγω θα εμενα πανω στο καθιστικο με τον νωντα...θα ψηναμε καστανα στο τζακι τα βραδυα, ενω εσεις θα ησασταν κλειδωμένοι στο υπογειο...
α μπραβο εσυ ξερεις απ αυτατυπε οι γκομενες θελουν μονο "ναι σε όλα" και "εχεις δικιο"... είναι ο ασφαλεστερος τροπος να μπεις στην τρυπα τους