Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δουκας

Οντως η Χριστινα απο Φυλης 54 ειναι πολυ ωραιο πιπινι. Κορμαρα κι ωραιο προσωπακι.

Με ξενερωσε ομως γιατι με το που βγηκε απ το δωματιο, σχολιασε αρνητικα τον πελατη που ηταν μεσα. Ειπε: "Εικοσι χρονων και δεν ξερει να γαμησει, δεν του σηκωνόταν..." και διαφορα τετοια. Τον εκανε βουκινο...

Μια αλλη μαλακο, δεν θυμαμαι ποια ηταν και σε πιο οικο (επι της φυλης παντως), κατα το σαλοναρισμα παει σ εναν τυπακο και του χουφτωνει τα παπαρια. Κι επειδη, οπως φανηκε, αυτος δεν θα περναγε στα "ενδοτερα" μαζι της, λεει μπροστα σ ολους: "Εσυ μεγκαλο κεφαλι (το πανω), μικρο πουλι..."

Τελικα ορισμενες (για να μην πω οι περισσοτερες) πιτσιρικες ειναι εντελως μαλακισμενα, δεν ξερουν τη "δουλεια" και δεν εχουν μαθει να σεβονται...

Πουτανες...

Εγω ημουν μπροστα σε σκηνικο με τη Βανεσσα απο Φωκαιας την κοντη αν θυμασαι.......Μπαινει ενα παιδι χοντρο, του λεει το προγραμμα, χαιρεταει αυτος παει να φυγει και του λεει "αντε χοντρε, καμια δε σ' αρεσει, με την κοιλια μεχρι εκει" και γυρναει το παλικαρι με μια στεναχωρια στο βλεμμα, δεν το περιμενα να αντιδρασει ετσι, της λεει με ενα απολογητικο, ηττημενο υφος "κανω διαιτα..." και εβαλε το κεφαλι κατω και εφυγε. Ποιος ξερει τι ζορια περναγε κι αυτος...

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ξυριστηκα. Κοιτα το ποστ μου

Νωντα σε εχει πιασει καταναλωτικος ενθουσιασμος. Ενα μηνα το πολυ θα ασχοληθεις με το κλασσικο ξυρισμα, θα το βαρεθεις και θα γυρισεις στους αφρους και τα μαχ3.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
αυτες ειναι φωτος δικες μου ρε μαν που εχω ανεβασει παλιοτερα και τις παιρνει και τις βαζει :tooth:

Ειδες τι κατινα που ειναι ο κομπλεξικος επαρχιωτης; Δεν τους αντεχω τους επαρχιωτες διπλα μου ρε φιλε! Ουτε στη ζωη, ουτε στο ιντερνετ. Εκπεμπουν μιζερια και σκατιλα και τη στενομυαλη κουτσομπολιστικη νοοτροπια των χωριων... :vomit:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εκανε προφιλ η Δεσποινα. Μπορεις να τη χαιρετας και αυτην αν θες, δε θα σε κατακρινουμε.
ναι εχεις δικιο... :2funny:
αλλα αλλος ρωταει επιμονα στο θρεντ της ποσο παει η επισκεψη στο σπιτι της...λολ...εισαι μεγαλος καραγκιοζης τελικα που μας το παιζεις κ ιντελεκτουαλ.
σαλτα γαμησου τωρα. :birdman: :birdman:

Καλοσορισες Δεσποινα! Οταν δουλευεις σπιτι ποσα χρεωνεις την ωρα;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ειδες τι κατινα που ειναι ο κομπλεξικος επαρχιωτης; Δεν τους αντεχω τους επαρχιωτες διπλα μου ρε φιλε! Ουτε στη ζωη, ουτε στο ιντερνετ. Εκπεμπουν μιζερια και σκατιλα και τη στενομυαλη κουτσομπολιστικη νοοτροπια των χωριων... :vomit:
τι λε ρε καθυστερημενε
οσο ελειπα ησουν λαλιστατος σαν υπουλη νυφιτσα που εισαι...τωρα θα σε χωρεψω στο ταψι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Με αυτογκολ απο τα αποδυτηρια μπηκες:

οι σελφις (σικ) που ανεβαζε ενα χοντρο πλαδαρο μπουλη εδειχνε.

:grin:

Πες μας περισσοτερα για τις ομοφυλοφιλικες σου επαφες στο δροσερο Φ99.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Με αυτογκολ απο τα αποδυτηρια μπηκες:

:grin:

Πες μας περισσοτερα για τις ομοφυλοφιλικες σου επαφες στο δροσερο Φ99.
ρε μαλεα καιγεσαι να συναντησεις την Δεσποινα,ρωτα τιμες κτλ κ λες σε μενα οτι παω Φ99 που δεν εχω καν κριτικη για αυτο το τσαρδι. :jerking:
ποσο καθυστερημενος εισαι τελικα?

μιλας για αυτογκολ?λολ
παρε ενα δικο σου οπου με εξυμνεις.Μετα σου στριψε καμμια βιδα προφανως κα αρχισες να με θαβεις οσο ελειπα.Τερμα αναρχιδος εισαι.Φαε μπουλο τωρα.

(κρυφογελανε και χαιρονται τωρα, ντουν, μπιλλυ, ντιμιτς, οι τρεις σωματοφυλακες, αφησαν τους εχθρους τους να αυτοκαταστραφουν. Αυτο σας το αναγνωριζουμε ολοι. Ειστε ΜΑΓΚΕΣ. ρεσπεκτ!)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
dimmits  :hi:

wellcome back μα φρεντ  :)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
ρε μαλεα καιγεσαι να συναντησεις την Δεσποινα,ρωτα τιμες κτλ κ λες σε μενα οτι παω Φ99 που δεν εχω καν κριτικη για αυτο το τσαρδι. :jerking:
ποσο καθυστερημενος εισαι τελικα?

μιλας για αυτογκολ?λολ
παρε ενα δικο σου οπου με εξυμνεις.Μετα σου στριψε καμμια βιδα προφανως κα αρχισες να με θαβεις οσο ελειπα.Τερμα αναρχιδος εισαι.Φαε μπουλο τωρα.

Βρωμας κοπρια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom