Επισκέπτης
και τοτε γυμναζομουν φουλ κιολας, τωρα ειμαι χειροτεραχα,χα σοβαρα?
οκ αμα εισαι εσυ,ανακαλω
(θες ολιγον διαιτα μαν?)
και τοτε γυμναζομουν φουλ κιολας, τωρα ειμαι χειροτεραχα,χα σοβαρα?
οκ αμα εισαι εσυ,ανακαλω
(θες ολιγον διαιτα μαν?)
και τοτε γυμναζομουν φουλ κιολας, τωρα ειμαι χειροτερα
100 101
posa kila eise
βαρυ φορτιο100 101
χαιρετιζω σταρακο,ροπαου,ντοπα,νωντακο,Μπαρνταμου,ντικουμε κτλ
Δουκας
Οντως η Χριστινα απο Φυλης 54 ειναι πολυ ωραιο πιπινι. Κορμαρα κι ωραιο προσωπακι.
Με ξενερωσε ομως γιατι με το που βγηκε απ το δωματιο, σχολιασε αρνητικα τον πελατη που ηταν μεσα. Ειπε: "Εικοσι χρονων και δεν ξερει να γαμησει, δεν του σηκωνόταν..." και διαφορα τετοια. Τον εκανε βουκινο...
Μια αλλη μαλακο, δεν θυμαμαι ποια ηταν και σε πιο οικο (επι της φυλης παντως), κατα το σαλοναρισμα παει σ εναν τυπακο και του χουφτωνει τα παπαρια. Κι επειδη, οπως φανηκε, αυτος δεν θα περναγε στα "ενδοτερα" μαζι της, λεει μπροστα σ ολους: "Εσυ μεγκαλο κεφαλι (το πανω), μικρο πουλι..."
Τελικα ορισμενες (για να μην πω οι περισσοτερες) πιτσιρικες ειναι εντελως μαλακισμενα, δεν ξερουν τη "δουλεια" και δεν εχουν μαθει να σεβονται...
ξυριστηκα. Κοιτα το ποστ μου
οι σελφις (σικ) που ανεβαζε ενα χοντρο πλαδαρο μπουλη εδειχνε.
αυτες ειναι φωτος δικες μου ρε μαν που εχω ανεβασει παλιοτερα και τις παιρνει και τις βαζει
ναι εχεις δικιο...Εκανε προφιλ η Δεσποινα. Μπορεις να τη χαιρετας και αυτην αν θες, δε θα σε κατακρινουμε.
Καλοσορισες Δεσποινα! Οταν δουλευεις σπιτι ποσα χρεωνεις την ωρα;
τι λε ρε καθυστερημενεΕιδες τι κατινα που ειναι ο κομπλεξικος επαρχιωτης; Δεν τους αντεχω τους επαρχιωτες διπλα μου ρε φιλε! Ουτε στη ζωη, ουτε στο ιντερνετ. Εκπεμπουν μιζερια και σκατιλα και τη στενομυαλη κουτσομπολιστικη νοοτροπια των χωριων...
θα σε παω γαμιωντας.Με προσβολες Δημοτικου θα με αντιμετωπισεις αντιπαθητικε; Διαγραψου απο τωρα.
οι σελφις (σικ) που ανεβαζε ενα χοντρο πλαδαρο μπουλη εδειχνε.
ρε μαλεα καιγεσαι να συναντησεις την Δεσποινα,ρωτα τιμες κτλ κ λες σε μενα οτι παω Φ99 που δεν εχω καν κριτικη για αυτο το τσαρδι.Με αυτογκολ απο τα αποδυτηρια μπηκες:
Πες μας περισσοτερα για τις ομοφυλοφιλικες σου επαφες στο δροσερο Φ99.
(κρυφογελανε και χαιρονται τωρα, ντουν, μπιλλυ, ντιμιτς, οι τρεις σωματοφυλακες, αφησαν τους εχθρους τους να αυτοκαταστραφουν. Αυτο σας το αναγνωριζουμε ολοι. Ειστε ΜΑΓΚΕΣ. ρεσπεκτ!)
γεια σου σταρακο.dimmits
wellcome back μα φρεντ
ρε μαλεα καιγεσαι να συναντησεις την Δεσποινα,ρωτα τιμες κτλ κ λες σε μενα οτι παω Φ99 που δεν εχω καν κριτικη για αυτο το τσαρδι.
ποσο καθυστερημενος εισαι τελικα?
μιλας για αυτογκολ?λολ
παρε ενα δικο σου οπου με εξυμνεις.Μετα σου στριψε καμμια βιδα προφανως κα αρχισες να με θαβεις οσο ελειπα.Τερμα αναρχιδος εισαι.Φαε μπουλο τωρα.