Επισκέπτης
για μεταναστευση το σκεφτεσαι;ηταν να παω αλλα λογω υποχρεωσεων δεν πηγα μαν...μαλλον για Λονδινο με κοβω στην επομενη.
για μεταναστευση το σκεφτεσαι;ηταν να παω αλλα λογω υποχρεωσεων δεν πηγα μαν...μαλλον για Λονδινο με κοβω στην επομενη.
μπα..χλωμο...αγαπαω το δασος της λησμονιας.Εκει την εβγαλα για μηνες.για μεταναστευση το σκεφτεσαι;
μπα..χλωμο...αγαπαω το δασος της λησμονιας.Εκει την εβγαλα για μηνες.
Που εξαφανιστηκες ρε μπραδερινι τοσο καιρο?χαιρετιζω σταρακο,ροπαου,ντοπα,νωντακο,Μπαρνταμου,ντικουμε κτλ
Διαλογισμος-νυστεια-ψαρι -προσευχη.Που εξαφανιστηκες ρε μπραδερινι τοσο καιρο?
σαπιζες στις διακοπες σου και ξεχασες τα φιλαρακια σου τα καλα...Διαλογισμος-νυστεια-ψαρι -προσευχη.
γυρισα γιατι σαν το μελι δεν εχει.![]()
επρεπε να κανω ενα διαλειμμα μαν...ειναι πολλα τα χρονια που με βαραινουνσαπιζες στις διακοπες σου και ξεχασες τα φιλαρακια σου τα καλα...
μετανοησε και το μελι θα σου δοθει και παλι![]()
εμενα ο μονος μου εχθρος εδω μεσα ειναι το αρχιδι ο ντοπας...αυτη η στερφα χυσοκαναταεπρεπε να κανω ενα διαλειμμα μαν...ειναι πολλα τα χρονια που με βαραινουν
τα φιλαρακια δεν τα ξεχασα.
οπως δεν ξεχασα κ τους εχθρους.
επισης περιμενω τον Δουκα να λογκαρει γτ εχει πει πολλες μαλακιες απο οτι βλεπω δεξια κ αριστερα...τον περιμενω πως κ πως.
αντε χοντρε μπες.
εμενα ο μονος μου εχθρος εδω μεσα ειναι το αρχιδι ο ντοπας...αυτη η στερφα χυσοκανατα
οι σελφις (σικ) που ανεβαζε ενα χοντρο πλαδαρο μπουλη εδειχνε.ειναι χοντρος ο δουκας?και η ρωτησεις ποιος ειμαι γαματο![]()
στερφα=στειρα?εμενα ο μονος μου εχθρος εδω μεσα ειναι το αρχιδι ο ντοπας...αυτη η στερφα χυσοκανατα
στερφα=στειρα?![]()
αυτες ειναι φωτος δικες μου ρε μαν που εχω ανεβασει παλιοτερα και τις παιρνει και τις βαζειοι σελφις (σικ) που ανεβαζε ενα χοντρο πλαδαρο μπουλη εδειχνε.
χα,χα σοβαρα?αυτες ειναι φωτος δικες μου ρε μαν που εχω ανεβασει παλιοτερα και τις παιρνει και τις βαζει![]()
you are tearing me apart lisa!!!!
αρα εχω δικιο που σε λεω τρανς. Αντι λοιπον να γεμιζεις τα θεματα με βλακειες, φιαξε ενα θεμα για σενα να μιλας με τους πελατες σου για τα γουστα σας και τα προγραμματα και τις τιμες να τελειωνουμε. Αντε γιατι πολλα μας τα εχεις πειενεργητικη τρανς που σου ανοιγει δευτερη κωλοτρυπιδα ομως![]()