Επισκέπτης
Εσυ μπορεις να γινεις επικινδυνος. Δεν ξεχνας ευκολα!![]()
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Εσυ μπορεις να γινεις επικινδυνος. Δεν ξεχνας ευκολα!![]()
Η αναλυση δεν θα γινει πανω στο γιατι καποια συγκεκριμενα μελη αποχωρησαν ή δεν γραφουν πλεον με την ιδια θερμη, αλλα γενικοτερα στο γιατι το φορουμ εφτασε στο πικ του σε μια συγκεκριμενη περιοδο και εκτοτε εχει φθηνουσα πορεια (οχι ομως σε επιπεδο πληροφορησης περι αγοραιου "ερωτα")Σταράκοσ χρωστάει ποστ - σεντόνι για τους λόγους που την έκαναν τα παλιά μέλη![]()
ξυριστηκα. Κοιτα το ποστ μουΔουκας
Οντως η Χριστινα απο Φυλης 54 ειναι πολυ ωραιο πιπινι. Κορμαρα κι ωραιο προσωπακι.
Με ξενερωσε ομως γιατι με το που βγηκε απ το δωματιο, σχολιασε αρνητικα τον πελατη που ηταν μεσα. Ειπε: "Εικοσι χρονων και δεν ξερει να γαμησει, δεν του σηκωνόταν..." και διαφορα τετοια. Τον εκανε βουκινο...
Μια αλλη μαλακο, δεν θυμαμαι ποια ηταν και σε πιο οικο (επι της φυλης παντως), κατα το σαλοναρισμα παει σ εναν τυπακο και του χουφτωνει τα παπαρια. Κι επειδη, οπως φανηκε, αυτος δεν θα περναγε στα "ενδοτερα" μαζι της, λεει μπροστα σ ολους: "Εσυ μεγκαλο κεφαλι (το πανω), μικρο πουλι..."
Τελικα ορισμενες (για να μην πω οι περισσοτερες) πιτσιρικες ειναι εντελως μαλακισμενα, δεν ξερουν τη "δουλεια" και δεν εχουν μαθει να σεβονται...
τι λες βρε ζωονχυνουμε το κουφαρι του
Επισης μπαινει ως ανεξελεγκτος![]()
ελα φιλετι λες βρε ζωον![]()
ωπα ρε μεγαλε,μεγαλη ιδεα εχεις για την παρτη σου...ουτε καν...Εξ αιτιας μου εφυγε ο Ντιμιτς.
δεν ειμαι φιλος σου, το αβαταρ σου ειναι ψευτικο γιατι δειχνει αντρα, εσυ εισαι τρανςελα φιλε
Πως σου φαινεται το νεο μου αβαταρ
ΞΞΞΞΞΞΞΞΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΧΧΧΧΧΧΧΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμενα δε με χαιρετησες
doneεμενα δε με χαιρετησες![]()
ενεργητικη τρανς που σου ανοιγει δευτερη κωλοτρυπιδα ομωςδεν ειμαι φιλος σου, το αβαταρ σου ειναι ψευτικο γιατι δειχνει αντρα, εσυ εισαι τρανς
ηταν να παω αλλα λογω υποχρεωσεων δεν πηγα μαν...μαλλον για Λονδινο με κοβω στην επομενη.Ντιμακο ποτε θα πας λιβερπουλ;