Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Εσένα είναι πιο εύκολη η περίπτωση σου.
Αστοχία Υλικού
[size=11pt]Πάντως, η δική σου περίπτωση είναι απλά Προϊόντος Πρωκτοκρεμπιέ...  :birdman:

Ο π_ _ _ _ _ ς σου έπρεπε να τραβηχτεί νωρίτερα για να έχει ο κόσμος έναν μαλάκα λιγότερο....  :2on1:[/size]

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Ο π_ _ _ _ _ ς σου έπρεπε να τραβηχτεί νωρίτερα για να έχει ο κόσμος έναν μαλάκα λιγότερο....   :2on1:[/size]
Δεν θα άλλαζε κάτι. Έχεις ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχυ μαλακίας του ανθρώπινου είδους που και χίλιοι λιγότεροι μαλάκες σαν κι εμένα δεν θα κάνανε διαφορά  :)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Δεν θα άλλαζε κάτι. Έχεις ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχυ μαλακίας του ανθρώπινου είδους που και χίλιοι λιγότεροι μαλάκες σαν κι εμένα δεν θα κάνανε διαφορά  :)
[size=11pt]Με πιο μαλακισμένη απάντηση βαράμε προσοχή...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Άρπα τη φάπα σου και πήγαινε να κλάψεις στον ώμο της Ελλεηνίδας που σε χυλοπίτιασε....  :birdman:[/size]

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Έλα καλά σου είναι για την ώρα. Είναι και πρωί ακόμα και μου προκαλείς υπνηλία.
Πάω να γράψω κι εγώ στους φίλους που γράψανε δύο, τρία ενδιαφέροντα πραγματάκια. Με σένα πάλι πιο μετά.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
πρεπει να σας εχω πει το σκηνικο, που εχω παρει φιλαρακι και κανονιζω να δουμε αγωνα τσουλου βραδακι σπιτι του (πραγμα που καναμε αρκετα συχνα, με παρουσα και τη δικια του κιολας), και μου λεει σε περνω σε λιγο να σου πω....και μετα απο λιγο μου ρχεται μνμ στο κινητο: μωρο μου θα ρθει ο ΧΧΧ(εγω δηλαδη) να δουμε το ματς, να ρθει???
αντι να το στειλει στη δικια του ο ρομπας, το στειλε κατα λαθος σε μενα

Αυτό που τους κάνουν κιλότες οι γκόμενες τους ποτέ δε το κατάλαβα.
Μουνοδουλίαση είναι παιδιά. Η εντονότερη μορφή ανασφάλειας. Σύνδρομο κατωτερότητας κοινώς.
Η ανασφάλεια αυτή μπορεί να βγει με δύο τρόπους φαινομενικά αντίθετους μεταξύ τους, αλλά που αποτελούν πρακτικά τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Ο πρώτος είναι αυτός που περιγράφετε. Ο άντρας που έχει γίνει κυλότα της γκόμενας και αν δεν υπήρχε η ντροπή να τον συγκρατεί έστω και λίγο, θα έκοβε μαχαίρι μέχρι και τους καλύτερους του φίλους.
Ο δεύτερος είναι να φτάσει στο σημείο μέχρι και να την χτυπάει. Σ' αυτήν την περίπτωση επειδή δεν μπορεί να της επιβληθεί σαν άντρας, απλά προσπαθεί να το κάνει σαν αρσενικό.
Και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήριος μοχλός είναι ότι φοβάται μην την χάσει.

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Έλα καλά σου είναι για την ώρα. Είναι και πρωί ακόμα και μου προκαλείς υπνηλία.
Πάω να γράψω κι εγώ στους φίλους που γράψανε δύο, τρία ενδιαφέροντα πραγματάκια. Με σένα πάλι πιο μετά.
[size=11pt]Έλα μετά να φας κι άλλη φάπα...

Και μετά πήγαινε να κλάψεις στον ώμο των ανύπαρκτων ιντερνετικών σου φίλων...  ;)

:2funny:[/size]

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Σ' ευχαριστώ φίλε μου αλλά δεν κάνω κάτι το αξιοσημείωτο. Απλά επισημαίνω αλήθειες γιατί μερικά πράγματα δεν σηκώνουν αμφισβήτησης.
Βλέπεις πχ κάποιον στο δρόμο να χτυπάει ένα παιδάκι ή μια γριά. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος είναι failure; Μερικά πράγματα βγάζουν μάτι.
Πηγαίνεις για καφέ και κάποιος στην παρέα κομπάζει συνέχεια ότι εγώ εκείνο και εγώ αυτό και εγώ έτσι και εγώ αλλιώς. Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να καταλάβεις ότι είναι εγωπαθής και κομπλεξικός;
Έτσι και δω μπορείς από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις το ποιόν του ανθρώπου πίσω από το νικ. Σου κοτσάρει από μόνος του φερ' ειπείν έναν "πιασάρικο" τίτλο για τον εαυτό του. Δύο είναι οι λόγοι να το κάνει. Είτε αυτοσαρκάζεται (χαρακτηριστικό που θέλει κότσια και το έχουν ελάχιστοι), είτε έχει θέμα αυτοπροβολής. Πόσο μάλλον αν αυτός ο τίτλος είναι διπλός, πόσο μάλλον αν είναι γραμμένος και με κεφαλαία. Είναι αδιάσειστο στοιχείο κόμπλεξ τελεία και παύλα.

Αυτές γουστάρω και εγώ τύπε γιαυτό το λόγο σε πάω  :hi: :hi: :hi: :hi:

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Από αυτήν την στιγμή σ' έχουν καθιερώσει επίσημα ως κλώνο μου  :grin:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Από αυτήν την στιγμή σ' έχουν καθιερώσει επίσημα ως κλώνο μου  :grin:

σμπούτσα μου,που έλεγε ο φίλος στο κάτω παρτάλι! :2funny: :2funny: :2funny: Δε το ήξερα ότι άμα πεις μπέσα ότι συμπαθείς ενα άτομο που τα λέει ωραία αρέσει ο λόγος του αυτομάτος γίνεσαι κλώνος.Πολλά έργα επιστημονικής φαντασίας βλέπουν κάποιοι.

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Είναι κινηματογραφόφιλοι τι να κάνουμε. Η τσόντα πάει σύννεφο και όχι μόνη της  ;)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Είναι κινηματογραφόφιλοι τι να κάνουμε. Η τσόντα πάει σύννεφο και όχι μόνη της  ;)

Οταν λές όχι μόνη της τι εξυπονοεις που λέει και ο φατσέας!χχααχαχα εγω βλέπω κωμωδίες απο ότι βλέπεις

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Η πολλή τσόντα πάει πάντα με ένα συνοδευτικό. Με την μαλακία που τους δέρνει  ;)

Μακελάρης

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
Σαφώς αλλά δεν έχουμε κάνει όλοι μπράτσα απ' αυτό  :grin:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Καβλωνω ατελειωτα με χρεωκοπια Μαρινοπουλου!  :wanker: :wanker: :wanker:

Γουσταρω να δω τους ιδιοκτητες στη φυλακη και τους εργαζομενους απολυμενους! :wanker:

Ρεει το χυσι,,,,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom