το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
εννοειται τυπεμε την μανα του μενει?
ποιος θα του πλενει και θα του μαγειρευει;
ο παπας της ενοριας;
εννοειται τυπεμε την μανα του μενει?
σε γκαρσονιερα+ διπλα στο διαμερισμα των γονιων τουμε την μανα του μενει?
ελεγχος, κτητικοτητα----->και κατα βαθος ισως ανασφαλεια
καλα και για το κερατωμα κρατα και μια πισινη...αυτες που εχουν τους δικους τους στο βρακι τους ειναι συνηθως που τους κερατωνουν κιολας... ηξερα περιπτωση που του χε βγαλει τον αδοξαστο στην πιεση και του τα φοραγε κιολας με ατομο του κυκλου του....Αναφορά και άδεια= σερβιέτα! σιγα μη πάρω την άδεια απο τη γυναίκα μου για να δω ένα φίλο,αυτά κάνουν οι χαζομούνες και μετα απορούν γιατι τρώνε κέρατο
στο δοπα πες τα αυτα που θελει να τον καταστρεψει το αντικοινωνικο φιλο σου με σχεσεις και παντρειες :-καλα και για το κερατωμα κρατα και μια πισινη...αυτες που εχουν τους δικους τους στο βρακι τους ειναι συνηθως που τους κερατωνουν κιολας... ηξερα περιπτωση που του χε βγαλει τον αδοξαστο στην πιεση και του τα φοραγε κιολας με ατομο του κυκλου του....
καλα και για το κερατωμα κρατα και μια πισινη...αυτες που εχουν τους δικους τους στο βρακι τους ειναι συνηθως που τους κερατωνουν κιολας... ηξερα περιπτωση που του χε βγαλει τον αδοξαστο στην πιεση και του τα φοραγε κιολας με ατομο του κυκλου του....
ναι το καταλαβα τυπε....εδω που τα λεμε, λιγο πολυ την χουμε εμφυτη την ταση για κερατωμα (πολυγαμια)...Κέρατο αντρών ενοούσα πριν.δηλαδή τους τα κάνουνε τσουρέκια και μετά απορούνε που τις κερατώνουνε.
Είμαι σίγουρος ότι είναι επιλογή σουΑ, και δεν έχω πάει ποτέ με Ελλεηνίδα, καθώς δεν είμαι κτηνοβάτης.
τυπε ειναι ιδεολογικο το ζητημαΕίμαι σίγουρος ότι είναι επιλογή σου
ναι το καταλαβα τυπε....εδω που τα λεμε, λιγο πολυ την χουμε εμφυτη την ταση για κερατωμα (πολυγαμια)...
Μακελειό!Κακομοίρη Παρακμιακέ,
[...]
αυτά
Σαφώς φίλε μου.Δεν γαμάμε ότι δεν μπορούμε και στην ανάγκη και καμία ;)τυπε ειναι ιδεολογικο το ζητημα
και ελλεεινιδα μουναρα να του καθοταν και να τον πληρωνε κι απο πανω, αυτος θα την κατουραγε στη μαπα και θα την απαξιωνε
ναι σου δινει μια παραπανω ωθηση για το ξενοπηδημα, για να βγεις κιολας κι απ τη μιζερη ζωη που ζεις... αλλα εγω θεωρω οτι οσοι δεχονται να υποκεινται σε τετοιο ξεφτιλισμο (παντοφλακιδες) ειναι για λυπηση...ο χωρισμος ειναι μονοδρομος!Ναι άλλα ενα παραπάνω άμα μας δώκουν και δικαιώματα :S
τυπε πιστευω το να γαμας ελλεεινιδες θα επρεπε να μπει στις παραφιλιες απο το αμερικανικο ινστιτουτο ψυχιατρικης :-Σαφώς φίλε μου.Δεν γαμάμε ότι δεν μπορούμε και στην ανάγκη και καμία ;)
ναι σου δινει μια παραπανω ωθηση, για να βγεις κι απ τη μιζερη ζωη που ζεις, αλλα εγω θεωρω οτι οσοι δεχονται να υποκεινται σε τετοιο ξεφτιλισμο (παντοφλακιδες) ειναι για λυπηση...ο χωρισμος ειναι μονοδρομος!
Θα βόλευε σίγουρα πολλούς γαμιαδες του κωλουτυπε πιστευω το να γαμας ελλεεινιδες θα επρεπε να μπει στις παραφιλιες απο το αμερικανικο ινστιτουτο ψυχιατρικης :-
στο 2:01
οντως...και ζουν μια ζωη καταπιεσμενοι και δυστυχισμενοι....κι οταν αντιλαμβανονται την καταντια τους, ειναι πλεον αργα γιατι ειτε εχουν κανει τιποτα κουτσουβελα και ειναι δυσκολο να το σπασουν, ειτε τους εχουν παρει τα χρονια και ειναι αργα για επανεκινηση...αν και βεβαια υπαρχουν και παμπολλες περιπτωσεις που οταν γνωριζουν καποιο καινουριο ερωτα, τα βροντανε ολα και "εξαφανιζονται"Είναι αρκετοί αυτοί