Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ελεγχος, κτητικοτητα----->και κατα βαθος ισως ανασφαλεια

Αναφορά και άδεια= σερβιέτα! σιγα μη πάρω την άδεια απο τη γυναίκα μου για να δω ένα φίλο,αυτά κάνουν οι χαζομούνες και μετα απορούν γιατι τρώνε κέρατο

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Αναφορά και άδεια= σερβιέτα! σιγα μη πάρω την άδεια απο τη γυναίκα μου για να δω ένα φίλο,αυτά κάνουν οι χαζομούνες και μετα απορούν γιατι τρώνε κέρατο
καλα και για το κερατωμα κρατα και μια πισινη...αυτες που εχουν τους δικους τους στο βρακι τους ειναι συνηθως που τους κερατωνουν κιολας... ηξερα περιπτωση που του χε βγαλει τον αδοξαστο στην πιεση και του τα φοραγε κιολας με ατομο του κυκλου του....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
καλα και για το κερατωμα κρατα και μια πισινη...αυτες που εχουν τους δικους τους στο βρακι τους ειναι συνηθως που τους κερατωνουν κιολας... ηξερα περιπτωση που του χε βγαλει τον αδοξαστο στην πιεση και του τα φοραγε κιολας με ατομο του κυκλου του....
στο δοπα πες τα αυτα που θελει να τον καταστρεψει το αντικοινωνικο φιλο σου με σχεσεις και παντρειες  :-

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
:rockon: ατακα vibrator: κοριτσια μυριζετε σα σκουπιδια, θελετε να σας βγαλω εξω!!!!  :rockon:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Καλά και αυτό παίζει,η τύπισα απλά ήθελε να του βγεί απο πάνω.Κέρατο αντρών ενοούσα πριν.δηλαδή τους τα κάνουνε τσουρέκια και μετά απορούνε που τις κερατώνουνε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Κέρατο αντρών ενοούσα πριν.δηλαδή τους τα κάνουνε τσουρέκια και μετά απορούνε που τις κερατώνουνε.
ναι το καταλαβα τυπε....εδω που τα λεμε, λιγο πολυ την χουμε εμφυτη την ταση για κερατωμα (πολυγαμια)...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Είμαι σίγουρος ότι είναι επιλογή σου  :2funny:
τυπε ειναι ιδεολογικο το ζητημα
και ελλεεινιδα μουναρα να του καθοταν και να τον πληρωνε κι απο πανω, αυτος θα την κατουραγε στη μαπα και θα την απαξιωνε  :piss:

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1
τυπε ειναι ιδεολογικο το ζητημα
και ελλεεινιδα μουναρα να του καθοταν και να τον πληρωνε κι απο πανω, αυτος θα την κατουραγε στη μαπα και θα την απαξιωνε  :piss:
Σαφώς φίλε μου.Δεν γαμάμε ότι δεν μπορούμε και στην ανάγκη και καμία  ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Ναι άλλα ενα παραπάνω άμα μας δώκουν και δικαιώματα  :S
ναι σου δινει μια παραπανω ωθηση για το ξενοπηδημα, για να βγεις κιολας κι απ τη μιζερη ζωη που ζεις... αλλα εγω θεωρω οτι οσοι δεχονται να υποκεινται σε τετοιο ξεφτιλισμο (παντοφλακιδες) ειναι για λυπηση...ο χωρισμος ειναι μονοδρομος!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Σαφώς φίλε μου.Δεν γαμάμε ότι δεν μπορούμε και στην ανάγκη και καμία  ;)
τυπε πιστευω το να γαμας ελλεεινιδες θα επρεπε να μπει στις παραφιλιες απο το αμερικανικο ινστιτουτο ψυχιατρικης  :-

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
ναι σου δινει μια παραπανω ωθηση, για να βγεις κι απ τη μιζερη ζωη που ζεις, αλλα εγω θεωρω οτι οσοι δεχονται να υποκεινται σε τετοιο ξεφτιλισμο (παντοφλακιδες) ειναι για λυπηση...ο χωρισμος ειναι μονοδρομος!

Είναι αρκετοί αυτοί

Tsakonan

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2015
Κριτικές
3
Like
128
Πόντοι
1

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
Είναι αρκετοί αυτοί
οντως...και ζουν μια ζωη καταπιεσμενοι και δυστυχισμενοι....κι οταν αντιλαμβανονται την καταντια τους, ειναι πλεον αργα γιατι ειτε εχουν κανει τιποτα κουτσουβελα και ειναι δυσκολο να το σπασουν, ειτε τους εχουν παρει τα χρονια και ειναι αργα για επανεκινηση...αν και βεβαια υπαρχουν και παμπολλες περιπτωσεις που οταν γνωριζουν καποιο καινουριο ερωτα, τα βροντανε ολα και "εξαφανιζονται"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom