Επισκέπτης
στ @@ μου σε γραφω ρε βλακα χαχαχαεμενα με νοιαζει κ ρωτησα την γνωμη σου φιλαρακο μου![]()
στ @@ μου σε γραφω ρε βλακα χαχαχαεμενα με νοιαζει κ ρωτησα την γνωμη σου φιλαρακο μου![]()
στ @@ μου σε γραφω ρε βλακα χαχαχα
Μηπως εισαι κρυφη αδερφη;
[size=11pt]Ρισπέκτ για το τσούρι!Αυτά από μένα και να είστε σίγουροι πως θα τα ξαναπούμε ... !
![]()
[size=11pt]Λογικό, αφού το σκουπίδιασμα απαξιωμένων υπάρξεων σε συνδυασμό με τον βιασμό τους είναι το κύριο μέλημα σε όλη σου τη ζωή...Τι θα έκανα αν δεν είχα και εσάς ρε παιδιά ?
Με συγκινήσατε ρε γαμώτο ! :'(
Με εσάς η κατεστραμμένη και ανύπαρκτη ζωή μου απέκτησε νόημα !![]()
[size=11pt]Λογικό, αφού το σκουπίδιασμα απαξιωμένων υπάρξεων σε συνδυασμό με τον βιασμό τους είναι το κύριο μέλημα σε όλη σου τη ζωή...
[/size]
[size=11pt]Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ρέκτη μου!Παιδιά εννοείται βέβαια πως κάνουμε την πλάκα μας και είμαστε όλοι φιλαράκια έτσι ?![]()
[size=11pt]Μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ρέκτη μου!
Για πλάκα θα τους κάνουμε πούστηδες στα 40 βιάζοντας το διαδικτυακό κωλαράκι τους...
[/size]
[size=11pt]Κι αυτοί πλάκα έκαναν με τη δίωξη...Χεχεχε εννοείται ρε Juni. Άλλωστε και στο Mr. Malakas 2015 την πλάκα μας δεν κάναμε ?
Άλλο που κάποιοι κρυόκωλοι παρεξηγήθηκαν και "λένε" πως πήγαν στην Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος !![]()
[size=11pt]Κι αυτοί πλάκα έκαναν με τη δίωξη...
Ποιός μαλάκας θα κάνει καταγγελία με το νικ του στο μπου...
Πρέπει να είσαι πολλά κιλά μαλακας για κάτι τετοιό.
Δηλαδή να βραβευτείς σε διαγωνισμό μαλακίας...
[/size]
Εσένα είναι πιο εύκολη η περίπτωση σου.
Αστοχία Υλικού
Δεν θα άλλαζε κάτι. Έχεις ανεβάσει τόσο πολύ τον πήχυ μαλακίας του ανθρώπινου είδους που και χίλιοι λιγότεροι μαλάκες σαν κι εμένα δεν θα κάνανε διαφορά![]()
Παπαρακμιακέ πάλι βρίζεις ανθρώπους που δεν είναι εδώ;Δεν σου έφτασε η μαλαπέρδα του Μακελάρη ή εθιστηκες και θέλεις κι άλλη;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω λιώσει στο γέλιο !
Φαντάσου τον Βασιλομαλάκα13 να πηγαίνει στο τμήμα και να
φωνάζει πως τον τραμπουκίζουν στο bourdela.com στο νήμα Mr. Malakas 2015 !
Ικανό τον έχω !![]()
![]()
![]()