Κακομοίρη Παρακμιακέ,
είδα ότι τα μηνύματα μεταφέρθηκαν από τον σχολιασμό κριτικών στο Mr. μαλάκας και μετά το νήμα κλειδώθηκε (κοίτα που υπάρχουν mod τελικά στο site). Καλώς κλειδώθηκε το εν λόγω κωλονήμα γιατί δεν θα γούσταρα να απαντήσω εκεί οπότε θα στα πω εδώ ένα χεράκι γιατί πραγματικά είσαι για λύπηση και χρειάζεσαι βοήθεια. Το βλέπω δηλαδή καθαρά σαν χρέος προς έναν συνάνθρωπο μου. Μην με παρεξηγήσεις.
Διάβασε με προσεκτικά λοιπόν και στην ανάγκη κάνε διάλειμμα ανάμεσα στις παραγράφους να χαλαρώσει λίγο το σαπισμένο μυαλουδάκι σου γιατί ακολουθεί σεντόνι!
Είσαι εδώ μέσα από το πρωί ως το βράδυ κάθε μέρα, γράφοντας κατά μέσο όρο 30 μηνύματα κάθε μέρα (χώρια οι κριτικές και τα πιθανά pm που ανταλλάζεις). Βρίζεις και λασπολογείς, πουλάς χυδαιότητα και κάνεις τον μάγκα. Και αυτό εσύ το λες πλακίτσα ως άνθρωπος μικρός, με παντελή έλλειψη του χιούμορ και χυδαίος που είσαι. Βρίσκεται κάποιος (ο Ζεν Πρεμιέ στην προκειμένη) και σε βάζει στην θέση σου κι εσύ με την ουρά στα σκέλια λες ότι αποχωρείς. Φυσικά μετά από μερικές μέρες (ποιος αλήθεια εξεπλάγην; ) επιστρέφεις γιατί έχεις οικοδομήσει την ζωή σου, την κουλτούρα σου, την ύπαρξη σου ολόκληρη στο site και χωρίς αυτό δεν μπορείς. Αυτό είναι η προβολή σου, το μέσο για να δείξεις ότι υπάρχεις κι εσύ σ' αυτήν τη γη. Πως να φύγεις και να μείνεις στην πλήρη αφάνεια;
Το σκηνικό επαναλαμβάνεται. Στην λέω εγώ αυτήν τη φορά και λόγω τις παντελούς έλλειψης επιχειρημάτων που σε διακατέχει, ανακοινώνεις ξανά ότι αποχωρείς και μόλις την ίδια μέρα ξαναεπιστρέφεις γιατί είπαμε ότι μόνο εδώ μέσα αποκτάς αξία (αυτή που σου έχει δώσει η ανοχή των mod). Εδώ τολμώ να πω ότι εξεπλάγην λίγο γιατί δεν περίμενα να επιστρέψεις μετά απο μερικές ώρες. Υπολόγιζα κάνα τριήμερο αλλά τελικά η περίπτωση σου είναι χειρότερη από ότι είχα φανταστεί.
Και αφού έχεις απαξιώσει δύο φορές τον ίδιο σου τον λόγο (τι τον δίνεις ρε βλάκα αν δεν είσαι σε θέση να τον κρατήσεις; ) προσπαθείς να μας φέρεις στα μέτρα σου και να απαξιώσεις κι εμάς και τι κάνεις; Μας εύχεσαι να πάθουμε καρκίνο, aids και να πεθάνουμε μαρτυρικά. Πςςς μιλάμε ότι σοκαρίστηκα. Αλήθεια βρε κακομοίρη, πιστεύεις πραγματικά ότι θα χαλαστώ διαβάζοντας τις σαβούρες σου και βλέποντας τις παιδακίστικες εικονίτσες με τα σκατά που βάζεις; Αυτοί που θα έπρεπε να χαλαστούν είναι οι υπεύθυνοι του ιστοτόπου που επιτρέπουν να γελοιοποιείται το μαγαζί τους.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σου κατεβαίνει η ανάγκη στο κλούβιο σου κεφαλάκι να πεις ότι εμείς δεν έχουμε ζωή επειδή συζητάμε και επιχειρηματολογούμε!!! Αυτό πραγματικά σκέφτηκα να το βάλω για υπογραφή να το βλέπει ο κόσμος να κάνει κέφι αλλά μόνο και μόνο που θα έπρεπε να σου δίνω credit, μετάνοιωσα. Βρε κακομοίρη ο άντρας ξεχωρίζει από την γυναίκα επειδή είναι σε θέση να σκεφτεί λογικά και να φέρει επιχειρήματα όταν η άλλη το μόνο που κάνει είναι να ουρλιάζει υστερικά και να σπάει πιάτα. Ο άντρας που δεν έχει λογική φιλαράκο μου δεν διαφέρει και πολύ από έναν χιμπαντζή. Αλήθεια ξέρεις τίποτα από γυναίκες για να καταλάβεις τι εννοώ; Και δεν μιλάω για αυτές που τους δίνεις 10 ευρώ και σου ανοίγουν τα πόδια. Αλλά μάλλον όχι, ειδάλλως δεν θα πρόβαλλες αυτήν την κοτσάνα ως επιχείρημα. Οι γυναικούλες είναι που δεν μπορούν να επιχειρηματολογήσουν και οι πίθηκοι, κακομοίρη. Οι άντρες έχουν τη δυναμική να σκεφτούν.
Και φυσικά ως ισότιμο μέλος της αγέλης που λογαριάζεις για παρέα μας καλείς σε ραντεβού θανάτου!!! Όπως ακριβώς και ο άλλος κακομοίρης φιλαράκος σου που είδε κάποιο πρωί που κατουρούσε ότι κάτι ξεχωρίζει μέσα στο σώβρακο και θεώρησε ότι είναι άντρας και στην ανάγκη του να νιώσει ότι κάποιες γυναίκες τον αποδέχονται έφτασε στο σημείο να κοστολογεί την ίδια του την ζωή όσο δέκα ευρώ, αν καταλαβαίνεις τι σου λέω. Πόσο pathetic!
Βρε κακομοίρη, μέσα σε ένα forum με προκάλεσες. Αν έχεις τα αρχίδια αντιμετώπισε με. Αν δεν μπορείς τότε τι στο διάολο με προγκάς;
Και ξέρεις ποια είναι η μαλακία στην όλη υπόθεση; Εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα μαζί σου. Εσύ ξεκίνησες να μου στέλνεις pm λέγοντας μου να σηκώσω το τηλέφωνο (παιρνώντας με για κάποιον φίλο σου προφανώς) και μετά προκαλώντας με στο forum. Και αφού είδες ότι δεν ήμουν φίλος σου, μετά έγινα κλώνος με σκοπό να σε κυνηγήσω κι ας είμαι παλιότερο μέλος από 'σένα. Και μετά έγιναν κλώνοι δικοί μου και όλοι όσοι τυγχάνουν να διαφωνούν μαζί σου. Και ακόμα και να τύχει να φύγω από δω πάλι θα βρεις κάποιον άλλον για να με κλωνοποιήσεις γιατί βλέπεις εχθρούς παντού ενώ ο βασικός εχθρός σου είσαι εσύ (αυτό στο 'χω ξαναπεί αλλά είναι βασικό και πρέπει να το καταλάβεις για το καλό σου).
Στην τελική ρε Παρακμιακέ δες και λίγο την ουσία πίσω από τα λεγόμενα των υποτιθέμενων κλώνων. Πες ότι σε πιάνει ένας αράπης και σου σκίζει τον κώλο και βγαίνει ένας αποδεδειγμένα κλώνος εδώ στο site και το δημοσιοποιεί. Τι έχει σημασία; Ότι είναι κλώνος αυτός που το λέει ή ότι όντως έγινε;
Παρακμιακέ, θα συνεχίσω να σου δίνω τις ίδιες συμβουλές:
α) Μην με ενοχλείς και μην προγκάς γιατί με κάθε μαλακία που θα πετάς, εγώ θα σου επιστρέφω μία αλήθεια και θα χαλιέσαι. Κάτσε εκεί ήσυχα και πες μας ποια πουτανάκια δουλεύουν που και όλα θα κυλήσουν ομαλά ή απλά πάρε τον πούλο για το καλό σου. Προσωπικά δεν με απασχολεί αν θα μείνεις ή θα φύγεις (αν και μετά από τόση χυδαιότητα θα έπρεπε να διαγραφείς), το ξεκαθαρίζω αυτό. Ίσα, ίσα που μένοντας βλέπουμε ποια μέλη σε συναναστρέφονται ή λένε έστω και μισό καλό λόγο για 'σένα (όταν το μόνο που σε χαρακτηρίζει είναι ασχήμια) και μπορούμε να τα αποφεύγουμε γιατί σίγουρα κάτι θα τρέχει και με κείνους.
β) Πήγαινε σε κανέναν ειδικό. Έχεις πρόβλημα άνθρωπε μου. Είσαι άρρωστος! Και δεν είναι μαγκιά να είσαι άρρωστος. Τίποτα απ' ότι έχεις κάνει δεν είναι μαγκιά. Είναι σαν να έχεις σκωληκοειδιτιδα και πρέπει να κάνεις εγχείρηση και να πάρεις φάρμακα. Δεν είναι μαγκιά επαναλαμβάνω να έχεις σκωληκοειδίτιδα.
γ) Πήγαινε σε γιατρό. Έχεις θέμα κι εσύ και η "παρέα" σου.
δ) Πήγαινε σε γιατρό. Για το καλό σου.
Κακομοίρηδες
αυτά