dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Έσπασε.
τυπε παρακμα τι φαση;
τυπε μου θυμισες το παγωτοΣας γαμώ τις καρκινιάρες μάνες σας από τον κόλο ψόφιες και κλοτσώντας τα κουφαρια τους.
Χεζω τα στοματα των πούστηδων πατεράδων σας που γαμιουνται στην συγγρου ρε γεροπουστες και πουστοπαιδια.
Θα σας βρω εναν εναν και θα σας γαμησω την παναγια και τον χριστο στο μπουνίδι.
ειμαι εκπαιδευμενος απο τους καλυτερους φονιάδες κι ερχεται παραναλομα του πυρος.
ειμαι ο νταβας σας πουστρακια του πληκτρολογιου.
Σας γαμώ τις καρκινιάρες μάνες σας από τον κόλο ψόφιες και κλοτσώντας τα κουφαρια τους.
Χεζω τα στοματα των πούστηδων πατεράδων σας που γαμιουνται στην συγγρου ρε γεροπουστες και πουστοπαιδια.
Θα σας βρω εναν εναν και θα σας γαμησω την παναγια και τον χριστο στο μπουνίδι.
ειμαι εκπαιδευμενος απο τους καλυτερους φονιάδες κι ερχεται παραναλομα του πυρος.
ειμαι ο νταβας σας πουστρακια του πληκτρολογιου.
τυπε αν ειναι οροθετικοι μαλλον θα τους δεις στο αντρεας συγγρος οχι στον ευαγγελισμο :-Μακελάρης, Ασας Κωλαντερος, Jeune Premier
θέλω να σας δω οροθετικούς στον Ευαγγελισμό να ζητιανεύετε απέξω και να σας πετάω σκατά
στα μούτρα. Αυτό σας αξίζει τελειωμένα πρεζάκια.
τυπε αν ειναι οροθετικοι μαλλον θα τους δεις στο αντρεας συγγρος οχι στον ευαγγελισμο :-
τυπε γιατρος ειμαι λες να μην ξερωΤόσα ξέρεις τόσα λες.
κάνε της πρώτα στοματικό και λογικά θα το καταλάβεις. Μπορεί να την έχεις πιπώσει πρώτα, αλλά τουλάχιστον δεν θα γαμήσεις τραβέλι.fovamai mhn gamhso katalathos ladyboy