raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.097
- Πόντοι
- 5.006
ela man...ti leei?spe reees
ela man...ti leei?spe reees
ελεγα να κατεβω καμια βολτα μοναστηρακι να μπανισω κανα εισαγομενο βρωμομουνο, αλλα το ακυρωσα λογω μποραςela man...ti leei?
Τον προκάλεσα ρε χαλβά.
Σιγά μη του στήσω και άγαλμα στο Σύνταγμα !
Άμα έχει πέσει η κινητικότητα στο μαγαζί σου άνοιξε το μαγαζί που ξέρεις ότι μαζεύει κόσμο.
Αλλιώς
γαμας καμια ξενη?ελεγα να κατεβω καμια βολτα μοναστηρακι να μπανισω κανα εισαγομενο βρωμομουνο, αλλα το ακυρωσα λογω μπορας
απ τον καιρο του νωε εχω να γαμησωγαμας καμια ξενη?
πλαναται μια υφερπουσα ενταση κι αναταραχη ή ειναι η ιδεα μου
πλαναται μια υφερπουσα ενταση κι αναταραχη ή ειναι η ιδεα μου
α το μελι...ε ναι...και...γενικα, ομως, οσο να ναι αντικατοπτριζει και την πραγματικοτητα, ή και επηρεάζεται απ αυτηντο μελι παντα ετσι ηταν μυριζε αρρωστιλα
α το μελι...ε ναι...και...γενικα, ομως, οσο να ναι αντικατοπτριζει και την πραγματικοτητα, ή και επηρεάζεται απ αυτην
βασικα για γενικα αναφερομουν...
( ταυτηση πραγματικου κοσμου με εικονικου;; )
ντοπμαν κανα καλο καμακι εχεις κανει τελευταια
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Αν δεν βρεθείτε να αλληλογαμηθείτε σε ραντεβού θανάτου, μην ξαναγράφεις.
Κάνε μας την χάρη. Εντάξει;
Άντε γεια.
να σου πω την αληθεια τα ψιλοπιστευω....ειδικα τον "δικο μας" τον γνωστο ψηλο...πρεπει να τρωει καλα αυτοςπιστευεις τα πρανκς στο γιουτουμπ που σταματανε κοπελες στο δρομο στο ασχετο κ ζητανε κινητο κ αυτες το δινουν ειναι ψευτικα?
μιαλω κ για ελληνικα κ για ξενα πρανκς
φαινεται ψυχουλα ο ψευτοδρακος...βασανισμενη ψυχη με τα βρωμομουνα...και βρηκε τον πραγματικο ερωτα στα ματια μιας πορνορουμανας...και του δωσε την χαριστικη βολη...
ετσι μοιαζει και το τυπακι που σου λεγα (που τον κοινωνικοποιω)...φορμες, γυαλακιας, φατσα και στυλ νερντακια, προβληματικου, ψυχολογικα και τα συναφη...
τυπε αποκλειεις να την καιει τη βατα; :-ela ρε δε θυμασαι? ειναι αυτους που σου λεγα οτι ηθελα να τον παω τσαρκα στα κοριτσα και μου λεγε οτι δεν ειμαι ετοιμος και κατι τετοια...