Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
ελα δικε μουgigantako
α ρε φιλε ποσο δικιο ειχες για την πρωην μου... :'(
nai θα τα λεμε αλλα δεν μπορω να ψαχνω το φορουμ πισω μαν
α ρε φιλε ποσο δικιο ειχες για την πρωην μου... :'(
κακομοίρη φαντασιόπληκτε ;)
την ειδα το πρωι τυχαια και μου γινε καταρτι...θα δινα και το ενα μου νεφρο για την ξαναπηδηξω... :'(το ξερουν ολοι οτι βαρας μαλακιες για παρτη της ψηλε, ανοιξε την καρδουλα εδω στα φιλαρακια σου
ελα δικε μου
σε κανω κβοτ...σε περιπτωση που διεγραφεις να μεινει ανεξιτηλο στο χωροχρονο
εντιτ: με το ποσταρισμα του πακι, ημουν σιγουρος οτι θ σκαγε ο νιπουλ σαν απο μηχανης θεος....διορατικοτητα, ή μεταφυσικες ικανοτητες
ε αφου η νυν, που απ οτι εχω καταλαβει ειναι και χοντρη και δεν του καθεται και καλα....που να υπερκερασει την πρωην?....το ξερουν ολοι οτι βαρας μαλακιες για παρτη της ψηλε, ανοιξε την καρδουλα εδω στα φιλαρακια σου
την ειδα το πρωι τυχαια και μου γινε καταρτι...θα δινα και το ενα μου νεφρο για την ξαναπηδηξω... :'(
εκανα μαλακια που χωρισα οπως χωρισα...επρεπε να κρατησω επαφη μπας και ριχνω κανα πουτσο που και που...δεν θα γινει ποτε...
να την πηδηξεις εννοω.
γιατι το νεφρο θα στο φαει η χοντρελο να πληρωσει τον διαιτολογο της.
αλλα και παλι φώκια θα γαμας ψηλε
ε αφου η νυν, που απ οτι εχω καταλαβει ειναι και χοντρη και δεν του καθεται καλα....που να υπερκερασει την πρωην....
αν το υποκαταστατο ειναι πιο "αδυναμο" απο το προηγουμενο, η πιθανοτητα επιπλοκης-καταρρευσης ειναι μεγαλη
εκανα μαλακια που χωρισα οπως χωρισα...επρεπε να κρατησω επαφη μπας και ριχνω κανα πουτσο που και που...
μαλακιες λεει ο νιπουλ..μια χαρα ειναι η τωρινη..απλα η αλλη ηταν κατηγορια supercarε αφου η νυν, που απ οτι εχω καταλαβει ειναι και χοντρη και δεν του καθεται και καλα....που να υπερκερασει την πρωην?....
αν το υποκαταστατο ειναι πιο "αδυναμο" απο το προηγουμενο, η πιθανοτητα επιπλοκης-καταρρευσης ειναι μεγαλη
μαλακιες λεει ο νιπουλ..μια χαρα ειναι η τωρινη..απλα η αλλη ηταν κατηγορια supercar
μαλακιες λεει ο νιπουλ..μια χαρα ειναι η τωρινη..απλα η αλλη ηταν κατηγορια supercar
αν μπορουσα να την πηδαω και μετα να εξαφανιζεται ως δια μαγειας χωρις κουβεντα, θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο...αλλα αν συνεχιζοταν η σχεση, θα με ριχνε στα ψυχοφαρμακα :Sαμα εχεις την δυνατοτητα να γαμας σουπερκαρ και γαμας μετριες να ξερεις οτι κοβεις χρονια απο τη ζωη σου. η μετριοτητα ειναι καρκινος
Τυπε εσυ τα εκανες σκατα. Εμεις μπορουμε ομως. Φερτην στο σπαμ.εκανα μαλακια που χωρισα οπως χωρισα...επρεπε να κρατησω επαφη μπας και ριχνω κανα πουτσο που και που...
δεν εισαι για σουπερκαρ ψηλε , εισαι κουλος...
για κανα τετοιο εισαι
αν μπορουσα να την πηδαω και μετα να εξαφανιζεται ως δια μαγειας χωρις κουβεντα, θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο...αλλα αν συνεχιζοταν η σχεση, θα με ριχνε στα ψυχοφαρμακα :S