Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
ελα δικε μου
σε κανω κβοτ...σε περιπτωση που διεγραφεις να μεινει ανεξιτηλο στο χωροχρονο  :)

εντιτ: με το ποσταρισμα του πακι, ημουν σιγουρος οτι θ σκαγε ο νιπουλ σαν απο μηχανης θεος....διορατικοτητα, ή μεταφυσικες ικανοτητες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
α ρε φιλε ποσο δικιο ειχες για την πρωην μου... :'(
chicken.png
nai θα τα λεμε αλλα δεν μπορω να ψαχνω το φορουμ πισω μαν
:thumbsup:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
το ξερουν ολοι οτι βαρας μαλακιες για παρτη της ψηλε, ανοιξε την καρδουλα εδω στα φιλαρακια σου  :)
την ειδα το πρωι τυχαια και μου γινε καταρτι...θα δινα και το ενα μου νεφρο για την ξαναπηδηξω... :'(

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
ελα δικε μου
σε κανω κβοτ...σε περιπτωση που διεγραφεις να μεινει ανεξιτηλο στο χωροχρονο  :)

εντιτ: με το ποσταρισμα του πακι, ημουν σιγουρος οτι θ σκαγε ο νιπουλ σαν απο μηχανης θεος....διορατικοτητα, ή μεταφυσικες ικανοτητες

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
το ξερουν ολοι οτι βαρας μαλακιες για παρτη της ψηλε, ανοιξε την καρδουλα εδω στα φιλαρακια σου  :)
ε αφου η νυν, που απ οτι εχω καταλαβει ειναι και χοντρη και δεν του καθεται και καλα....που να υπερκερασει την πρωην?....
αν το υποκαταστατο ειναι πιο "αδυναμο" απο το προηγουμενο, η πιθανοτητα επιπλοκης-καταρρευσης ειναι μεγαλη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
την ειδα το πρωι τυχαια και μου γινε καταρτι...θα δινα και το ενα μου νεφρο για την ξαναπηδηξω... :'(

δεν θα γινει ποτε...
να την πηδηξεις εννοω.
γιατι το νεφρο θα στο φαει η χοντρελο να πληρωσει τον διαιτολογο της.
αλλα και παλι φώκια θα γαμας ψηλε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
δεν θα γινει ποτε...
να την πηδηξεις εννοω.
γιατι το νεφρο θα στο φαει η χοντρελο να πληρωσει τον διαιτολογο της.
αλλα και παλι φώκια θα γαμας ψηλε
εκανα μαλακια που χωρισα οπως χωρισα...επρεπε να κρατησω επαφη μπας και ριχνω κανα πουτσο που και που... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
ε αφου η νυν, που απ οτι εχω καταλαβει ειναι και χοντρη και δεν του καθεται καλα....που να υπερκερασει την πρωην....
αν το υποκαταστατο ειναι πιο "αδυναμο" απο το προηγουμενο, η πιθανοτητα επιπλοκης-καταρρευσης ειναι μεγαλη

και η χοντρη του πεφτει ''πολυ'' του ροπαου.
για κανα ναυαγιο ειναι.
τωρα καταλαβε οτι ειχε στραβωθει η τυχη και του ειχε κατσει το μουνετο.
αλλα τωρα ειναι αργα.
νομιζε οτι ανεβηκε κατηγορια  και την σουταρε πιστευωντας οτι θα γαμαει μονο τετοιες τωρα...

αλλά................  :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
εκανα μαλακια που χωρισα οπως χωρισα...επρεπε να κρατησω επαφη μπας και ριχνω κανα πουτσο που και που... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

φιλε ηταν ενα λαχειο με ημερομηνια ληξης για σενα αυτη.

σαν το στοιχημα , που βαζεις ολα τα φραγκα σου για να ρεφαρεις απο μεγαλη χασουρα , και μεχρι το 89 σου βγαινει το στοιχημα και στο 90 το καρφωνουν οι αλλοι και εσυ ψαχνει μπαλκονι να σαλταρεις

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
ε αφου η νυν, που απ οτι εχω καταλαβει ειναι και χοντρη και δεν του καθεται και καλα....που να υπερκερασει την πρωην?....
μαλακιες λεει ο νιπουλ..μια χαρα ειναι η τωρινη..απλα η αλλη ηταν κατηγορια supercar

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακιες λεει ο νιπουλ..μια χαρα ειναι η τωρινη..απλα η αλλη ηταν κατηγορια supercar

αμα εχεις την δυνατοτητα να γαμας σουπερκαρ και γαμας μετριες να ξερεις οτι κοβεις χρονια απο τη ζωη σου. η μετριοτητα ειναι καρκινος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
αμα εχεις την δυνατοτητα να γαμας σουπερκαρ και γαμας μετριες να ξερεις οτι κοβεις χρονια απο τη ζωη σου. η μετριοτητα ειναι καρκινος
αν μπορουσα να την πηδαω και μετα να εξαφανιζεται ως δια μαγειας χωρις κουβεντα, θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο...αλλα αν συνεχιζοταν η σχεση, θα με ριχνε στα ψυχοφαρμακα  :S

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε εσυ τα εκανες σκατα. Εμεις μπορουμε ομως. Φερτην στο σπαμ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν μπορουσα να την πηδαω και μετα να εξαφανιζεται ως δια μαγειας χωρις κουβεντα, θα ημουν ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος στον κοσμο...αλλα αν συνεχιζοταν η σχεση, θα με ριχνε στα ψυχοφαρμακα  :S

αμα στουκαρεις την φερραρι στον τοιχο δεν φταιει το αμαξι αλλα η οδηγηση. κοιτα να οδηγεις καλυτερα και πουλα το φιατ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom