ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγω θα λειψω παιδια. να ησυχασουν και τα λαμογια τις αγιες μερες
οχι αγορινα, εδω στο μελι....
με τσουρεκια, αυγα και μαγειριτσα, και μπροστα η οθονη...
παλια να ξες, ειχα κανει πασχα και στη μαϊκονο με το "αισθημα"
και ο μαλιος τη μεγαλη βδομαδα, δεν αφηνε κανεναν να βαζει γαντια
ριγη συγκίνησης με κυριευε οταν μετα το "χριστος ανεστη", ηταν το πρωτο τηλεφωνημα για χρονια πολλα και ευχες (οταν καναμε χωρια πασχα)k εγω μικρος ειχα μια γκομενα κ ης εστελνα μνμ την μερα του πασχα τι κανεις κ μαλακιες
ριγη συγκίνησης με κυριευε οταν μετα το "χριστος ανεστη", ηταν το πρωτο τηλεφωνημα για χρονια πολλα και ευχες (οταν καναμε χωρια πασχα)
ντοπα πως αισθανεσαι πως για αλλο ενα πασχα θα εισαι μονος στην ανασταση και θα βλεπεις τα αγαπημενα ζευγαρακια αγκαζε να κρατουν τις λαμπαδες τους....
να φιλιουνται και να αγκαλιαζονται...και συ να τους κοιτας μονος
ντρεποσουν να την εχεις κοντα σου?τ0τε ενιωθα καλα επειδη ειχα γκομενα κ ηταν κ μπαζο
σπιτι θα μαι
ντρεποσουν να την εχεις κοντα σου?
σε καταλαβαινω μαν....ολοι τα χουμε περασει
ειχε ασχημο σωμα ατσουμπαλο
οταν ημουν γυμνασιο ειχα μια με μουστακι χοντρουλα
ο γλιτσας παλια ειχε κανει ενα καλο ποσταρισμα περι των πασχαλινων εορτων ....
γλιτσα βαλτο ρε αν το βρεις
εισαι καλη ψυχουλα ρε μπαγασαειχε ασχημο σωμα ατσουμπαλο
οταν ημουν γυμνασιο ειχα μια με μουστακι χοντρουλα αλλα με βυζαρες
αχαχαχα μεγαλο καθικιγια την χοντρη γκομενα με μουστακι το ειχα γραψει παλια στο βατραχο κ μου λεει πιστευεις σου αξιζε κατι καλυτερο?
εισαι καλη ψυχουλα ρε μπαγασα
απο τις 9 θα κοιμηθεις?μόλις κούμπωσα καλαμαράκια και λουκάνικα τηγανητά και προσπαθώ μην κοιμηθώ γιατί αν κοιμηθώ θα σκάσω
Kamia συζητηση επιβεβαιωνω σκεφτομαι μαλιστα να κλεισω και γενικα τα πμ σαν τοπν χρηστιδηρωτα τον γλιτσα εαν καναμε καθολου συζητηση μεσω πμ αυτες τις μερες.
κ αυτο στο λεω για να μην μενει τιποτα στο αερα κ αιωρειται
κανεις δεν λεει αλλα δημοσιως κ αλλα υπογειως...
καμμια πιεση,καμμια συμμαχια κ σιγουρα κανενα συμφερον δεν παιζει...ουτε καν πληρωνομαστε,ουτε φρι φακ απολαμβανουμε,ουτε μας κανει κανεις χαρη στα τσαρδια...ειδικα της επαρχιας που μιας πιανουν τον κωλο κ απο πανω....τα σταζουμε κανονικα...
ο μπολντης ρε λοπεζ παιζει να τον φαγανε τα ψαρια στο Αιγαιο. ..ακομη μπολντισμο λες?