Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
απο τις 9 θα κοιμηθεις?
άμα τρώω πολύ με πιάνει υπνηλία
σαν τα ζώα
απο τις 9 θα κοιμηθεις?
μια φορα ειχα κανει πασχα στο χωριο της δικιας μου...αυτα που βλεπουμε και κραζουμε εδω στην αθηνα, δεν ειναι τιποτα....
ολες! μικρες, μεγαλες, χοντρες, λεπτες, ασχημες, μουναρες, ήταν ντυμενες σαν ξεκωλα, λες και σκαγαν σε κανα σκυλαδικο...δεν πιστευα σ αυτο που εβλεπα......και σε μια φαση μ επιασε νευρικο γελιο...με στραβοκοιταξαν κατι αγριοβλαχοι.....χωρια οτι πολλες το ματακι τους επαιζα καργα....
εσυ γενικως καλυτερα να μασας μια τσιχλα θα ελεγα....δεν χρειαζοταν να μιλας επι παντος επιστητουαρα για να συνεχισω τα συμπερασματα, εγω που δεν ειχα καμια προσωπικη διαμαχη με τον γλου δεν επρεπε να θιγω τα κακως κειμενα.
και απλως με χρησιμοποιει ο ντιμιτς απο προσωπικο συμφερον να ριχνω νερο στον μυλο του και οχι το αντιθετο που ελεγε ο γλιτσας, οσο δεν αμφισβητουσε οτι τον εκραζε υπογειως. αλλιως ολα καλα αστερι ο γλου. μαλιστα.
καλα κρασια μεγαλεΔεν πιστευω να παθουμε καμια νιλα οι μπολντοτυποι! Παιδια θα τον γαμησουμε το βλαχο!
Ολοι μαζι ετσι; Ενα βημα πριν τα βροντηξει και φυγει απ το σαιτ ειναι!!!
ηταν λογικος συνειρμος μαν, μην παρεξηγεισαι....δε ειμαι και δα αφοριστικος....πως βγηκε αυτο το συμπερασμα?
δεν δημιουργουσε.....τελείαΌτι κατά βάθος θέλετε να πιστέψετε ότι ο πρώην φίλος σας δεν δημιουργούσε κλώνους για να σας στοχοποιεί.
απο δευτερα ισως μαν φευγω τριημεροτζιελ μας εχεις πριξει τ αρχιδια μαν, με το θεμα σου....
εχεις να συνεισφερεις στη συζητηση με καμια ιστορια αναλογη
και βρες αυτο που σουπα
αν μας ελεγες οτι ΘΑ τα τρωγες, θα σου λεγα να τα βαλεις στο γκωλο σου....μόλις κούμπωσα καλαμαράκια και λουκάνικα τηγανητά και προσπαθώ μην κοιμηθώ γιατί αν κοιμηθώ θα σκάσω
ιμπιζα μαναπο δευτερα ισως μαν φευγω τριημερο
αν μας ελεγες οτι ΘΑ τα τρωγες, θα σου λεγα να τα βαλεις στο γκωλο σου....
τωρα τσακω ενα καλο χωνευτικο για να χωνεψεις γρηγορα
πες αγορινα, με ενδιαφερει η αποψη σου...γι αυτο ειναι αλλωστε ειναι και οι πραγματικοι "φιλοι"
αν συνεχισεις σ αυτο το μοτιβο, σε βλεπω για πασχαλινο μπαναρισμαείναι σοβαρό αυτό που θέλω να εκφράσω
παρέθεσε σε με με ένα απλό τι
θέλω να πω κάτι βαρύγδουπο
είναι σοβαρό αυτό που θέλω να εκφράσω
παρέθεσε σε με με ένα απλό τι
θέλω να πω κάτι βαρύγδουπο
αν συνεχισεις σ αυτο το μοτιβο, σε βλεπω για πασχαλινο μπαναρισμα
συγκεντρωσου
α ρε φιλε ποσο δικιο ειχες για την πρωην μου... :'(καριολα πακιστανε
nai θα τα λεμε αλλα δεν μπορω να ψαχνω το φορουμ πισω μανιμπιζα μαν