loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε εισαι του καλοκαιριου εσυ γ αυτο...1 μηνα.
αφου δεν τιναξα τα μυαλα μου στον αερα παλι καλα.
ε εισαι του καλοκαιριου εσυ γ αυτο...1 μηνα.
αφου δεν τιναξα τα μυαλα μου στον αερα παλι καλα.
Θα πάρω και τον νώντα μαζι... Να τον θάψω στους τάφους των βικινγς..ωρα καλη.....παρε και την λουκ να την πεταξεις λονδον....
Θα φυγω, θα παω σκανδιναβία θέλω χιονιαδες, κρυο, και γαμήσι με τζάκι διπλα...
του βαρουλη τι να του αρεσει αραγε χειμωνας ή καλοκαιρι;ε εισαι του καλοκαιριου εσυ γ αυτο...
ελτζι μου :-*1 μηνα;
πως και δεν τιναξες τα μυαλα σου στον αερα;
να τον καψεις σε ενα σαπιοκαραβο εννοεις.....Θα πάρω και τον νώντα μαζι... Να τον θάψω στους τάφους των βικινγς..
Θα φυγω, θα παω σκανδιναβία θέλω χιονιαδες, κρυο, και γαμήσι με τζάκι διπλα...
Καλα , ρουφα το αυγο σου εσυ και ελα να μιλήσεις για κρυο μετα , βλάκα...βουτηρομπεμπέ εκεί δεν έχει το κρυουλάκι που κάνει εδώ και μιζεριάζει το πουλάκι σου, εκεί έχει βαρβάτο κρύο. Κατουράς και μένει stand το κάτουρο
βουτηρομπεμπέ εκεί δεν έχει το κρυουλάκι που κάνει εδώ και μιζεριάζει το πουλάκι σου, εκεί έχει βαρβάτο κρύο. Κατουράς και μένει stand το κάτουρο
εχμμμ...οχι...αλλα ξερω και αλλους που παραδοξως εχουν αυτη την γνωμη.οσο την βλεπω γυρω μου καθε μερα τοσο το εμπεδωνω...φουρειρα=μπαζο....συμφωνειτε;
Καλα , ρουφα το αυγο σου εσυ και ελα να μιλήσεις για κρυο μετα , βλάκα...
εγω τρωω μονο λουρπακβουτυρομπεμπέ εκεί δεν έχει το κρυουλάκι που κάνει εδώ και μιζεριάζει το πουλάκι σου, εκεί έχει βαρβάτο κρύο. Κατουράς και μένει stand το κάτουρο
Τι σου τυχε για δώρο?έφαγα ενα αυγό kinder πριν
Τρελένεσαι για χυσόγαλο πάντως...εγω τρωω μονο λουρπακ
βουτυρο η βουτηρο? :-
σκεψου να σου τυχει καμια φωτο του λιλα....Τι σου τυχε για δώρο?
Φώτο του νωντα θέλω..σκεψου να σου τυχει καμια φωτο του λιλα....
βουτηρομπεμπέ εκεί δεν έχει το κρυουλάκι που κάνει εδώ και μιζεριάζει το πουλάκι σου, εκεί έχει βαρβάτο κρύο. Κατουράς και μένει stand το κάτουρο