gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο μεγάλος
ο μεγάλος
ο μεγάλος
Και εγώ θέλω να ζήσεις μόνιμα στο Λονδίνο...μου την σπαει η λιακαδα...θελω να ζησω μονιμα στο λονδινο.
εχεις παει λονδινο?μου την σπαει η λιακαδα...θελω να ζησω μονιμα στο λονδινο.
μου την σπαει η λιακαδα...θελω να ζησω μονιμα στο λονδινο.
μου την σπαει η λιακαδα...θελω να ζησω μονιμα στο λονδινο.
δεν πηγα ποτε!!!πηγε η κολλητη μου προσφατα γ 10 μερες και μου ειπε -κατι που ξεραμε ηδη -οτι μια μερα εχει ηλιο και 6 συννεφια/βροχη κτυο....εχεις παει λονδινο?
αν ναι ποσο εμεινες?
ρε φιλε θα μας βαζεις για πολυ ακομα το κωλοδαχτυλο;βαλε επιτελους ενα σοβαρο αβαταρ να ανταποκρινεται στην ηλικια σου......Να ειχαμε το τσατακι τωρα
Εχώ πάει!!!δεν πηγα ποτε!!!πηγε η κολλητη μου προσφατα γ 10 μερες και μου ειπε -κατι που ξεραμε ηδη -οτι μια μερα εχει ηλιο και 6 συννεφια/βροχη κτυο....
αγαπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το καλοκαιρι βγαζω φλυκταινες!!!!!!!!!!!!!!πανω απο 1 μηνα ζεστη τρελαινομαι.
αμα δεν παει 34 δεν.......29 βαθμοι στην κρήτη, αιντε παμε για κανα μπάνιο....
ρε φιλε θα μας βαζεις για πολυ ακομα το κωλοδαχτυλο;βαλε επιτελους ενα σοβαρο αβαταρ να ανταποκρινεται στην ηλικια σου......
Οχι οτι ειναι φυσιλογικο τελη νοεμβριου να ειναι 29 βαθμοι...αμα δεν παει 34 δεν.......
φυσιολογικο ειναι ρε φιλε.....ειδες ποτε τον αχιλλεα ή τον ηρακλη να φοραν κανα κασκολ και γαντια;μια χαρα ειναι ....επιστρεφουμε στις φυσιολογικες για την χωρα μας συνθηκες καιρου.......αφρικανικη χωρα ειμαστεΟχι οτι ειναι φυσιλογικο τελη νοεμβριου να ειναι 29 βαθμοι...
1 μηνα.δεν πηγα ποτε!!!πηγε η κολλητη μου προσφατα γ 10 μερες και μου ειπε -κατι που ξεραμε ηδη -οτι μια μερα εχει ηλιο και 6 συννεφια/βροχη κτυο....
αγαπω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το καλοκαιρι βγαζω φλυκταινες!!!!!!!!!!!!!!πανω απο 1 μηνα ζεστη τρελαινομαι.
Θα φυγω, θα παω σκανδιναβία θέλω χιονιαδες, κρυο, και γαμήσι με τζάκι διπλα...φυσιολογικο ειναι ρε φιλε.....ειδες ποτε τον αχιλλεα ή τον ηρακλη να φοραν κανα κασκολ και γαντια;μια χαρα ειναι ....επιστρεφουμε στις φυσιολογικες για την χωρα μας συνθηκες καιρου.......αφρικανικη χωρα ειμαστε
ωρα καλη.....παρε και την λουκ να την πεταξεις λονδον....Θα φυγω, θα παω σκανδιναβία θέλω χιονιαδες, κρυο, και γαμήσι με τζάκι διπλα...
1 μηνα;1 μηνα.
αφου δεν τιναξα τα μυαλα μου στον αερα παλι καλα.