....αν εσυ δεν γνωριζεις κανενα εδω μεσα δεν σημαινει πως με ολους συμβαινει αυτο.Ναι σωστα ειμαι ακοινωνητος επειδη
δεν ρωταω "γεια σου τι κανεις? αχ καλα εισαι?" "αχ τι επαθες?" "αχ εισαι ενταξει?" μια αγνωστη απο το φορουμ.
καλο μεσημερι!
....αν εσυ δεν γνωριζεις κανενα εδω μεσα δεν σημαινει πως με ολους συμβαινει αυτο.Ναι σωστα ειμαι ακοινωνητος επειδη
δεν ρωταω "γεια σου τι κανεις? αχ καλα εισαι?" "αχ τι επαθες?" "αχ εισαι ενταξει?" μια αγνωστη απο το φορουμ.
....αν εσυ δεν γνωριζεις κανενα εδω μεσα δεν σημαινει πως με ολους συμβαινει αυτο.
καλο μεσημερι!
μ'αρεσει που του απαντας κιολας!!!οταν θα σου κανουν παραθεση και θα γραφουν κατι τοτε να νομιζεις πως σου απευθυνουν το λογο,μεχρι τοτε πηγαινε παραπερα ακοινωνητο.
με ρωτησε ο black και απαντησα.
μ'αρεσει που του απαντας κιολας!!!
μεραααα!!!!!!!!με ξυπνησαν γαμωτο!!!!!!!!!!
εδω παλι λιακαδαΕχει και συννεφια γαμωτη μου....
To καταλάβαμε από το γεγονός ότι δεν είναι απόγευμα!!!μ'αρεσει που του απαντας κιολας!!!
μεραααα!!!!!!!!με ξυπνησαν γαμωτο!!!!!!!!!!
εκει στην κυψελη?εδω παλι λιακαδα
εδω παλι λιακαδα
οχι στην κηρηθρα με το θυμαρισιο μελι και στον κηπο με τα βληταεκει στην κυψελη?
και μεις το καταλαβαμε οτι εισαι ο παπαζολ.....To καταλάβαμε από το γεγονός ότι δεν είναι απόγευμα!!!
σου χω πει ποσο με τρομαζεις ωρες ωρες εοχι στην κηρηθρα με το θυμαρισιο μελι και στον κηπο με τα βλητα
φιλε το αλλο καλοκαιρι που θα πεσει η τηλεθεαση θα φτιαξουμε μαζι τον νεο υπερκλωνο.....σου χω πει ποσο με τρομαζεις ωρες ωρες ε
το αλλο καλοκαίρι θα έχουμε τσατ (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ)φιλε το αλλο καλοκαιρι που θα πεσει η τηλεθεαση θα φτιαξουμε μαζι τον νεο υπερκλωνο.....
το αλλο καλοκαίρι θα έχουμε τσατ (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ)
Ποιος το λέει;;;το αλλο καλοκαίρι θα έχουμε τσατ (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ)
σημερα δεν ηταν να το εχουν ?
το αλλο καλοκαίρι θα έχουμε τσατ (ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ)
ο μεγάλοςΠοιος το λέει;;;
δε νομίζω, στον ύπνο σου θα το δες
Κουίζ, ποιο θα φτιαχτεί πιο γρήγορα, οι σταθμοί του ΗΣΑΠ ή το τσατ;