ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπε με ποιους ειμαστε?
ειμαστε ολοι μαζι και ο ξεφτιλας μονος του. ας τον γραψουμε σταρχιδια μας για λιγο
τυπε με ποιους ειμαστε?
εγω ειμαι δηλωμενος νωντιστης παντως...και τελευταια συμπαθω ιδιαιτερα τον πακιστανακοτυπε με ποιους ειμαστε?
γτ δυστηχως του επετρεψαν να ξαναγραψει κ πηρε η πορδη του αερα.μωρη χαμουρα με τον ντουντ και τον βιλι γιατι δεν εκανες τοτε τον νταη, και εφυγες μετεπειτα σα τη βρεγμενη γατα?
και τωρα τι και καλα...
εγω ειμαι δηλωμενος νωντιστης παντως...και τελευταια συμπαθω ιδιαιτερα τον πακιστανακο
χοντρο μανδινει και κωλο ο Πακι να εχεις το νου σου τυπε ;)
παιδια αν ειναι να γινει ραντεβου θανατου μην το καθυστερησουμε και πεσει μες την μεγαλη βδομαδα
χοντρο μαν
ο πακης ειναι καλος τυπος να ξες
ειναι μπερδεμενη κατασταση τυπε : αν γινει πριν το πασχα και σκοτωθει ο γλιτσας, θα αφησει χηρα το καημενο το ζωντανο...αν γινει μετα το πασχα, θα ειναι χηρος ο γλιτσας...τι να καμουμε δεν ξερω? :Sμετα το Πασχα να γινει ομως τυπε , ειναι και αμνοερίφια στην μεση
δεν γνωριζα επ αυτου....γτ δυστηχως του επετρεψαν να ξαναγραψει κ πηρε η πορδη του αερα.
κ δεν εφυγε,ειδε την πορτα της εξοδου απο το κοντρολ.
να τα λεμε σωστα ολα.
γτ δυστηχως του επετρεψαν να ξαναγραψει κ πηρε η πορδη του αερα.
κ δεν εφυγε,ειδε την πορτα της εξοδου απο το κοντρολ.
να τα λεμε σωστα ολα.
ειναι μπερδεμενη κατασταση τυπε : αν γινει πριν το πασχα και σκοτωθει ο γλιτσας, θα αφησει χηρα το καημενο το ζωντανο...αν γινει μετα το πασχα, θα ειναι χηρος ο γλιτσας...τι να καμουμε δεν ξερω? :S
ειναι μπερδεμενη κατασταση τυπε : αν γινει πριν το πασχα και σκοτωθει ο γλιτσας, θα αφησει χηρα το καημενο το ζωντανο...αν γινει μετα το πασχα, θα ειναι χηρος ο γλιτσας...τι να καμουμε δεν ξερω? :S
ατσαλινα ειναι ο πουστης , ατσαλιναΚ μεταλας
δεν γνωριζα επ αυτου....
παντως για να ειμαι ειλικρινεις, δεν ημουν/ειμαι εναντιος με την επιστροφη του...και θεωρω οτι πρεπει να δινεται βημα (εκφρασης) σε ολους...απ κει και περα κρινουμε, εκτιθομαστε κτλ...
μαν το οτι δινει κωλο δεν αναιρει οτι μπορει να ειναι και γαμω τα παιδιαχοντρο μαν
ο πακης ειναι καλος τυπος να ξες
δεν ειναι πρωτη του προτεραιοτητα το σαιτ...να θυμηθουμε την αναγνωριστικη επιστροφη σαν θλιμενο κυκλαμινο μεχρι να τσεκαρει αν θα φαει μπαν χαστουκι
καλα δεν ειμαι στο βρακι του ,αλλα δεν με φαινεται οτι τιναζει κουραμπιεμαν το οτι δινει κωλο δεν αναιρει οτι μπορει να ειναι και γαμω τα παιδια
τελευταια σε διαφορα θρεντς εχει κανει δυνατα ποσταρισματα!