Χριστίνακι στο κωλονου 53 Μεταξουργείο .αν την γαμαγατε πιστεύω πώς τωρα δεν θα είχατε νεύρα. ![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
![Wanker :wanker: :wanker:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/wanker.gif)
ελα με την οπισθεν να παρκαρεις στον πουτσο μου και σου πω οτι θες στο αυτακι ατακτο πορνιδιομιλησε μας για την υπογραφη μου
ωραία τα λέει ο ΓΑΠ στο σκαί![]()
α και για την ιστορια μειλ δεν ζητουσα εγω εσεις μου στειλατε ενα μειλ για να μην χαθουμε
θες κανα καυλι στον κωλο σου πρωι πρωι?Χαρη τους εκανες!![]()
Απορώ πώς κορόιδεψε τους πάντες και έγινε πρωθυπουργός.
Ήταν πρωθυπουργός, και η λύση του στο δημογραφικό είναι η πληθυσμιακή αλλοίωση της χώρας.
Αυτό αν δεν είναι ομολογία προδοσίας, τότε τί είναι;
κινειται τιποτα discogs?
εγω τα απεσυρα,δεν ασχοληθηκε κανεις.
εντάξει ο τύπος είναι πράγματι ηλίθιος
αν έβλεπες την πουτάνα την κοσιόνη την έπιανε νευρικό γέλιο με αυτά που έλεγε ο γαπ![]()
οι δημοσιογράφοι έχουν τους σκοπούς τους για να βγάζουν ηλίθια πτώματα από την ντουλάπα
Δεν καταλαβαινω γιατι απορείς.Απορώ πώς κορόιδεψε τους πάντες και έγινε πρωθυπουργός.
Δεν καταλαβαινω γιατι απορείς.
Έταξε αυξησούλες και βγηκε με 11 μοναδες διαφορα.
Εδω ο ζαβος εταξε καταργηση μνημονιου με ενα νομο και πηρε 8 μοναδες διαφορα.
Οπως λεει και η Ντορα, αφου τους πιστεψατε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
Δεν σας αρεσει η ΝΔ και οι αληθειες.
Ακριβως. Αυτο το τμημα του εκλογικου σωματος που αυτο-αποκαλειται "προοδευτικη κεντροαριστερα", όπου ειναι μαζεμενοι ολοι οι αμορφωτοι, απαιδευτοι, μικροαπατεωνες, λαμογια, λαϊκιστές και κουτοπόνηροι.oi ιδιοι τους ψηφισαν κ τους 2![]()
Ακριβως. Αυτο το τμημα του εκλογικου σωματος που αυτο-αποκαλειται "προοδευτικη κεντροαριστερα", όπου ειναι μαζεμενοι ολοι οι αμορφωτοι, απαιδευτοι, μικροαπατεωνες, λαμογια, λαϊκιστές και κουτοπόνηροι.
Χαρη τους εκανες!![]()
τσακω τις αληθειες της νδουλαςΟπως λεει και η Ντορα, αφου τους πιστεψατε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.
Δεν σας αρεσει η ΝΔ και οι αληθειες.
τσακω τις αληθειες της νδουλας
τσακω τις αληθειες της νδουλας
α μπραβο,α μπραβο, να τα λεμε, οχι σαν το κομματοσκυλο τον αλεξ71 που παει να μας κανει το μαυρο ασπροβρς ψευτες κ αυτοι
Αλλα οχι τετοια χαλια