jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
αγαπη φιλε..μονο αγαπη
ναι ναι
αγαπη φιλε..μονο αγαπη
Τύπε τι τους κανουν εκει στο θρεντ των μικροτσουτσουνων και σαλταρουν?τυπε τι εκρηξη ανεβλαβη ηταν αυτη;
υπαρχει βιολογικη εξηγηση γι αυτο μαν....παιδια νομιζω μπορειτε και καλυτερα
του ραο του κανουν cockblockingΤύπε τι τους κανουν εκει στο θρεντ των μικροτσουτσουνων και σαλταρουν?
τυπε μαλακας αλλα κορυφαιος μεταφραστης κορυφαιος ;)τυπε τι εκρηξη ανεβλαβη ηταν αυτη;
τον αλεξ δεν θα τον ξαναβρισεις τον αλεξ γιατι θα σου γαμησω οτι εχεις και δεν εχεις παλιολινατσα ,κοπρανοσκυβαλο,γαμημενο σαρκιο
Τύπε αν πει ο gl οτι η Ροζυ ειναι αδυνατη μπορει να κλονισθωαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα κοιτα ο μουλος παει να ριξει παραγαδι στον χασοδικη τωρα επειδη ειδε οτι τον καραμουζιαζω και να τον πιασει φιλο.
ο χασοδικης ειναι δικος μου ρε μουλε αντε γλειψε παραπερα απομωνομενε μοναχικε ψυχακια
:'(του ραο του κανουν cockblocking
ακομα και η ερη
Τύπε αν πει ο gl οτι η Ροζυ ειναι αδυνατη μπορει να κλονισθω
λειπει αυτο "αντε μαλακα,ψόφα" απ το τελος του ποιηματος μαναντε γαμησου και συ ρε μαλακα, που ηρθες να μας την πεις κιολας..
άντε και γαμήσου ρε μουνόπανο
αν δεν σου αρέσει το σάιτ και τα μέλη να διαγραφείς
άντε γαμήσου μπαστάρδι,καθε λιγο και λιγακι βριζεις ολα τα παιδια
χοντρη ειναι τυπεΤύπε αν πει ο gl οτι η Ροζυ ειναι αδυνατη μπορει να κλονισθω
Δεν το ειπε για τον gl τύπε, για μενα το ειπε.λειπει αυτο "αντε μαλακα,ψόφα" απ το τελος του ποιηματος μαν
γιατι δεν το βαλες? μαλλον κατα βαθος τον αγαπας τον τζιελακο! προδοθηκες!
Και σου εχω δωσει και κατι πυρηνικα οπλα εσενα κιολας :-αμα του δωσεις αερα εστω και για αστειο θα πεσω πανω σου με ολο το οπλοστασιο εχεις τον λογο μου να ξερεις.
οπλοστάσιο εχεις βαφτισει την πισω τρυπα σου?αμα του δωσεις αερα εστω και για αστειο θα πεσω πανω σου με ολο το οπλοστασιο εχεις τον λογο μου να ξερεις.
τυπε με ποιους ειμαστε?Μπενυ ελα λιγο να σου πω στο αυτακι
αστο μεγαλεΔεν το ειπε για τον gl τύπε, για μενα το ειπε.
τυπε με ποιους ειμαστε?
μωρη χαμουρα με τον ντουντ και τον βιλι γιατι δεν εκανες τοτε τον νταη, και εφυγες μετεπειτα σα τη βρεγμενη γατα?οπλοστάσιο εχεις βαφτισει την πισω τρυπα σου?