raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.218
- Πόντοι
- 5.006
απο τοτε που επεστρεψε, βρωμισαμε τραγιλα...καθε μερα πρεπει να ανοιγουμε παραθυρα... :Sας κοιταει απο το τζαμι σαν τον βασιλακη καιλα την παρεα μας να ζηλευει
απο τοτε που επεστρεψε, βρωμισαμε τραγιλα...καθε μερα πρεπει να ανοιγουμε παραθυρα... :Sας κοιταει απο το τζαμι σαν τον βασιλακη καιλα την παρεα μας να ζηλευει
παω για εξω στα μπαρακια γιατι καποιοι εδω μεσα εχουμε ζωη μαν....το βραδυ κρατα εσυ παρουσιες και σειρα προτεραιοτητας να μπω να τους γαμησω εναν εναν με την σειραΜε τη μια πηρε φωτα το νημα
ποτέ ;)ποτε??
σκασε ρε..βουλωσε το...μη μιλας..σκασεπαω για εξω στα μπαρακια γιατι καποιοι εδω μεσα εχουμε ζωη μαν....το βραδυ κρατα εσυ παρουσιες και σειρα προτεραιοτητας να μπω να τους γαμησω εναν εναν με την σειρα
μετα μπηκες εσυ ο μαλακας και χαθηκαν ολα αυτα
τα μπαρακια το ξερουν οτι θα πας?παω για εξω στα μπαρακια γιατι καποιοι εδω μεσα εχουμε ζωη μαν....το βραδυ κρατα εσυ παρουσιες και σειρα προτεραιοτητας να μπω να τους γαμησω εναν εναν με την σειρα
τι εχεις παθει ρε ξεκωλιαρη και φερεσαι ετσι στα φιλησυχα παιδια του σπαμοθρεντela paidi
παω για εξω στα μπαρακια γιατι καποιοι εδω μεσα εχουμε ζωη μαν....το βραδυ κρατα εσυ παρουσιες και σειρα προτεραιοτητας να μπω να τους γαμησω εναν εναν με την σειρα
παντα του φερομουν με το γαντιδεν μιλας σωστα
παντα κυριο θυμαμαι eγω τον dimm
τι εχεις παθει ρε ξεκωλιαρη και φερεσαι ετσι στα φιλησυχα παιδια του σπαμοθρεντ
σκασε ρε..βουλωσε το...μη μιλας..σκασε
re type οποιος περνουσε απεξω μεχρι και κατι νικς με 2 μνμτα τον εβριζαν ναουμε.....μονο εγω του σταθηκα σαν αδερφος και αυτος με πουλησε για ενα τομαρι και ενα πιατο φακες σαν τον ησαυ.....για εναν μουλο τον εκτορινα κωλομπινα λουμπιναδεν μιλας σωστα
παντα κυριο θυμαμαι eγω τον dimm
τα αρχιδακια θες να πεις και τα πουστρορουφιανακιατι εχεις παθει ρε ξεκωλιαρη και φερεσαι ετσι στα φιλησυχα παιδια του σπαμοθρεντ
μα δεν την βλεπεις την καριολοπουστρα?παει να μας στερησει την ανθρωπια, την αγαπη και τον ουμανισμο....χαλαρωσε μαν
ειπαμε νημα αγαπης κ φιλιας
γαμημενε ξεκωλιαρη εισαι πολυ μικρος να τα βαζεις μαζι μου....οταν ματωσει το κρανιο σου απο τα σπασμενα σου δοντια απο την μποτα μου πανω στο πεζοδρομιο θα μετανιωσεις τα λογια που ξεστομιζεςσκασε ρε..βουλωσε το...μη μιλας..σκασε
γαμημενε ξεκωλιαρη εισαι πολυ μικρος να τα βαζεις μαζι μου....οταν ματωσει το κρανιο σου απο τα σπασμενα σου δοντια απο την μποτα μου πανω στο πεζοδρομιο θα μετανιωσεις τα λογια που ξεστομιζες
κοψε κατι ρε μαστοραre type οποιος περνουσε απεξω μεχρι και κατι νικς με 2 μνμτα τον εβριζαν ναουμε.....μονο εγω του σταθηκα σαν αδερφος και αυτος με πουλησε για ενα τομαρι και ενα πιατο φακες σαν τον ησαυ.....για εναν μουλο τον εκτορινα κωλομπινα λουμπινατα αρχιδακια θες να πεις και τα πουστρορουφιανακια
ουστ ρε γυμνοσαλιαγκαγαμημενε ξεκωλιαρη εισαι πολυ μικρος να τα βαζεις μαζι μου....οταν ματωσει το κρανιο σου απο τα σπασμενα σου δοντια απο την μποτα μου πανω στο πεζοδρομιο θα μετανιωσεις τα λογια που ξεστομιζες