ρε τυπε δεν με αφηνει κανενας να γραφω.....μπορουσα πιθανως και πριν δυο μηνες να μπω δεν ασχοληθηκα σου λεω καν.....μπηκα τυχαια ειδα ξεκλειδωτο τον λογαριασμο και θελησα να ενημερωσω....εγω δεν ειμαι πλεον τοπ ενημερωτης ενας μετριος προς μικρος ειμαι τα αστερια απλα θυμιζουν ενα παρελθον που δεν υφισταται πια αλλα δεν τα βαζω εγω....αμα θελουν να τα βγαλουν στα παπαρια μου....το θεμα ειναι οτι με ή χωρις αυτα το παρελθον του σαιτ δεν αλλαζει η ιστορια δεν ξαναγραφεται και ο καθενας εδω εχει την δικη του....πχ ο φιλος ο εκτορ εχει πολλες εργατοωρες σε σπαμοθρεντ στο παλιο τσατ σε μαλακοσυζητησεις,στο να φιλαει τον κωλο του μπολντη και να γλειφει την χοντρη πουτσαρα του αρκανη
εγω παλι ημουν απασχολημενος να ανοιγω θρεντ για σπιτια σε ολη την δυτικη κεντρικη μακεδονια,θεσσαλια και να γραφω κριτικες σε περιοχες που πριν ηταν για το σαιτ terra incognita
εσυ ησουν απασχολημενος να φτιαχνεις δεκατρεις κλωνους για να γραφεις αρλουμπες ολη μερα, μονο ψυχολογος μπορει να το εξηγησει αυτο με την κλωνοεξαρτηση που εχειτε μερικοι.
που λοιπον χρονος για ρεπορταζ υπαρκτο με ολα αυτα? πουθενα φυσικα.
για να ικανοποιησεις και το αλλο σου ψωνιο λοιπον του πορνοενημερωτη καθοσουν και διαβαζες ενημερωσεις απο ολο το ιντερνετ και εβγαζες και απο το στομαχι σου ψευτικες κριτικες ενω επαιρνες στο λαιμο σου κοσμακη. δε σε ενοιαζε ομως, ηθελες να χρισθεις τοπ ενημερωτης πασει θυσια.
στο αρρωστο μυαλο σου ηταν ενας τροπος να σε επεφημουν να νιωσεις σημαντικος οτι επιτευξες κατι.
γιαυτο και το πηρες τοσο βαρια οταν ειδες οτι δεν εχει αντικρυσμα.
γιαυτο και εκλιπαρουσες να σε δεχτουν διπλα νομιζοντας οτι θα λαβεις δαφνες
γιαυτο επιστρεφεις ξεκωλιασμενος και ταπεινωμενος εδω και χωρις ιχνος αξιοπρεπειας ξαναγραφεις κριτικες σα να μη συμβαινει τιποτα :S
δε μπορει να το χωνεψει το μυαλο σου οτι δεν υπαρχει τιποτα που να περναει απο το χερι σου να κανεις ωστε να κερδισεις ελαχιστο σεβασμο.
θα σε βοηθησουμε εμεις να το εμπεδωσεις αργα αργα μεινε ησυχος