Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ποια Μιρελα ρε μαλακα...σιγα το κομοδινο που την ειχες βαφτισει κ γαμαουα
οταν εγραφες οτι στο τσαρδι της Καρδιτσης ηταν Τσεχα κ πηγαινα στα καπακια σαν τον μαλακα,εβρισκα την σαπια γκρανυ Γερμανιδα
οταν ελεγες οτι το τσαρδι προς Πυλης ειναι ανοιχτο κ πηγαινα στα καπακια το βρισκα κλειστο
οταν ελεγες οτι η τσατσα στο Καρδιτσης παρτουζωνοτανε κ εγω οταν την ρωτησα με τροπο κ με το αζημιωτο κοντεψα να φαω ξυλο απο τσατσα κ πουτανα μαζι...ετσι λιγα λιγα προς γνωση
ασε τις μαγκιες κ τις μαλακιες εδω δεν περνανε αυτα.
φιλε οι παρτουζες ειναι πριβε για vip ατομα οχι για καθεεναν που περναει απεξω

τωρα τα αλλα ειναι θεμα ταιμινγκ αμα πηγαινες εσυ δυο μερες μετα η εγω εγραφα δυο μερες μετα την κριτικη συμβαινουν αυτα

μην δημιουργεις ψευδεις εντυπωσεις.....ποτε δεν εγραψα πραγματα που δεν ειδα και δεν εκανα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
φιλε οι παρτουζες ειναι πριβε για vip ατομα οχι για καθεεναν που περναει απεξω

τωρα τα αλλα ειναι θεμα ταιμινγκ αμα πηγαινες εσυ δυο μερες μετα η εγω εγραφα δυο μερες μετα την κριτικη συμβαινουν αυτα

μην δημιουργεις ψευδεις εντυπωσεις.....ποτε δεν εγραψα πραγματα που δεν ειδα και δεν εκανα
στα καπακια πηγαινα ασε τις μαλακιες σε μενα
εχω κ γω ενα πμ απο αντισθενη για σενα...εχε χαρη που μου ζητησε να μην το δημοσιευσω αλλιως θα το κανα ευχαριστως.
Ετσι για να το ξερεις αυτο.

για τα vip ατομα στα τελευταια Τρικαλα απλα γελαμε ολοι μαζι...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εχω κ γω ενα πμ απο αντισθενη για σενα...εχε χαρη που μου ζητησε να μην το δημοσιευσω αλλιως θα το κανα ευχαριστως.
μπορεις να το στειλεις με πμ...η γνωμη του αντισθενη μου ειναι παντελως αδιαφορη και θα σου εξηγησω γιατι....ο αντισθενης πρωτον εχει ενα μαγαζακι με κλικς εδω και κοιταει μονο το κερδος του.....δευτερον χρησιμοποιει με τον τροπο του ενημερωτες και μετα τους πεταει σαν στιμενη λεμονοκουπα οταν περασει η μπογια τους ,ειναι παγια τακτικη αυτο....τριτον εχει επιφανειακη σχεση και οχι βαθια γνωση του σαιτ και απλα τον ενδιαφερει να εχει ησυχια....καυγαδες εριδες ταραχες δεν τις θελει και οποιος εμπλεκεται σε τετοια τον στοχοποιει απλα δεν καθεται να εξετασει ποιος φταιει και δεν φταιει ,απλα δεν θελει μπαχαλακηδες που χαλαν την μοστρΑ και δημιουργουν προβληματα στην ηρεμια του σαιτ....ξερω τι περιπου θα λεει το πμ οτι το ατομο αυτο καλο ειναι για καμια ενημερωση αλλα μου χει χαλασει πολυ την ηρεμια και μου δημιουργει πολλα προβληματα κλπ κλπ....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τζοκερχ ασπρος νεασμυρνη αναλχαντερ ακομα και ο ντιουντ/μπεβερλι αν το παρεις ετσι(ασχετα αν τον παω η δεν τον παω εγω) σηκωναν οκαδες ενημερωσης και που ειναι τωρα;στα σκουπιδια ...γιατι;γιατι κλανει το γατι....γιατι το αφεντικο θελει ησυχια δεν μπορει να ασχολειται και σωστα δλδ με τα πεισματα και τις ιντριγκες του ενος και του αλλουνου και με τα καμωματα και τα βεντετιλικια του καθενα και δεν θελει να βριζεις επισης πολυ γιατι εδω ειμαστε εκκλησια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυπε δεν με αφηνει κανενας να γραφω.....μπορουσα πιθανως και πριν δυο μηνες να μπω δεν ασχοληθηκα σου λεω καν.....μπηκα τυχαια ειδα ξεκλειδωτο τον λογαριασμο και θελησα να ενημερωσω....εγω δεν ειμαι πλεον τοπ ενημερωτης ενας μετριος προς μικρος ειμαι τα αστερια απλα θυμιζουν ενα παρελθον που δεν υφισταται πια αλλα δεν τα βαζω εγω....αμα θελουν να τα βγαλουν στα παπαρια μου....το θεμα ειναι οτι με ή χωρις αυτα το παρελθον του σαιτ δεν αλλαζει η ιστορια δεν ξαναγραφεται και ο καθενας εδω εχει την δικη του....πχ ο φιλος ο εκτορ εχει πολλες εργατοωρες σε σπαμοθρεντ στο παλιο τσατ σε μαλακοσυζητησεις,στο να φιλαει τον κωλο του μπολντη και να γλειφει την χοντρη πουτσαρα του αρκανη

εγω παλι ημουν απασχολημενος να ανοιγω θρεντ για σπιτια σε ολη την δυτικη κεντρικη μακεδονια,θεσσαλια και να γραφω κριτικες σε περιοχες που πριν ηταν για το σαιτ terra incognita

εσυ ησουν απασχολημενος να φτιαχνεις δεκατρεις κλωνους για να γραφεις αρλουμπες ολη μερα, μονο ψυχολογος μπορει να το εξηγησει αυτο με την κλωνοεξαρτηση που εχειτε μερικοι.
που λοιπον χρονος για ρεπορταζ υπαρκτο με ολα αυτα? πουθενα φυσικα.
για να ικανοποιησεις και το αλλο σου ψωνιο λοιπον του πορνοενημερωτη καθοσουν και διαβαζες ενημερωσεις απο ολο το ιντερνετ και εβγαζες και απο το στομαχι σου ψευτικες κριτικες ενω επαιρνες στο λαιμο σου κοσμακη. δε σε ενοιαζε ομως, ηθελες να χρισθεις τοπ ενημερωτης πασει θυσια.  :uglystupid:
στο αρρωστο μυαλο σου ηταν ενας τροπος να σε επεφημουν να νιωσεις σημαντικος οτι επιτευξες κατι.
γιαυτο και το πηρες τοσο βαρια οταν ειδες οτι δεν εχει αντικρυσμα.
γιαυτο και εκλιπαρουσες να σε δεχτουν διπλα νομιζοντας οτι θα λαβεις δαφνες  :2funny:
γιαυτο επιστρεφεις ξεκωλιασμενος και ταπεινωμενος εδω και χωρις ιχνος αξιοπρεπειας ξαναγραφεις κριτικες σα να μη συμβαινει τιποτα  :S

δε μπορει να το χωνεψει το μυαλο σου οτι δεν υπαρχει τιποτα που να περναει απο το χερι σου να κανεις ωστε να κερδισεις ελαχιστο σεβασμο.
θα σε βοηθησουμε εμεις να το εμπεδωσεις αργα αργα μεινε ησυχος  :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

για τα vip ατομα στα τελευταια Τρικαλα απλα γελαμε ολοι μαζι...

ρε τον βιπ των τρικαλων  :2funny:
δεν ενημερωνε για σενα ρε, για τους κλωνους του ενημερωνε που ηταν βιπ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:jerking: :jerking: :jerking:
Εδώ σου μπαναραν και τον τελευταιο κλωνο για να ΜΗΝ μπορεις ν απαντας... Η όχι;
Και λεω παλι μαλακιες γιατι με στραβογαμησες;
τον τελευταιο κλωνο τον μπαναραν γιατι επρεπε να τον μπαναρουν....απαγορευεται να εχεις κλωνους τι δεν καταλαβαινεις;ειναι εναντια στους βασικους κανονες του σαιτ....ειναι σαν να λες κυρ αστυνομε με γραφεις γιατι ετρεχα με 180 επεειδη με ζηλευεις που εχω καλυτερο αμαξι απο σενα...οχι....μπορει να ζηλευει αλλα σε γραφει γιατι εισαι παρανομος τελεια και παυλα

η ατιμια αν μπορω να το πω ετσι και το ειχα γραψει και τοτε ηταν οτι ενω αρανε το μουταρισμα του ζερο για το βρισιμο στον μπιλακο αφησαν εναν λογαριασμο να φαινεται συνδεδεμενος αλλα στην πραξη να μην εχω καμια προσβαση και να μην μπορω να απαντω με κανεναν τροπο σε υβρεις και κατηγοριες ενω ντουντ και μπιλυς συνεχιζαν κανονικα το παρτυ των υβρεων ισως μη ξεροντας κι αυτοι οτι δεν μπορω να μιλησω και εκλαμβανοντας την κατασταση αυτη ως αδυναμια μου

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ρε τον βιπ των τρικαλων  :2funny:
δεν ενημερωνε για σενα ρε, για τους κλωνους του ενημερωνε που ηταν βιπ
πμ του εστελνα τσομπανε γιατι θεωρουσα οτι ηταν γνωστος στα τσαρδια....αλλα δεν ηταν προφανως

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τζοκερχ ασπρος νεασμυρνη αναλχαντερ ακομα και ο ντιουντ/μπεβερλι αν το παρεις ετσι(ασχετα αν τον παω η δεν τον παω εγω) σηκωναν οκαδες ενημερωσης και που ειναι τωρα;στα σκουπιδια ...γιατι;γιατι κλανει το γατι....γιατι το αφεντικο θελει ησυχια δεν μπορει να ασχολειται και σωστα δλδ με τα πεισματα και τις ιντριγκες του ενος και του αλλουνου και με τα καμωματα και τα βεντετιλικια του καθενα και δεν θελει να βριζεις επισης πολυ γιατι εδω ειμαστε εκκλησια

στα σκουπιδια ειναι ολοι οι ψευτικοι ενημερωτες σαν εσενα. οι αξιοπρεπεις που δεν αντεχαν να μοιραζονται τον ιδιο ιστοχωρο με τα κατακαθια ολοι σιγα σιγα επιστρεφουν οταν ξεβρωμισουμε το σαιτ. για να τιμησουμε αυτους μην περιμενεις ευκολη ζωη εδω  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
πες μας δυο λογια για τον φιλο σου τον γκαστεζ....πες μας και δυο λογια ετσι για να κανουμε χαβαλε βρε παιδι μου για τον αρκανη και πως σε γαμαγε πινοντας μαλαματινακολα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στα σκουπιδια ειναι ολοι οι ψευτικοι ενημερωτες σαν εσενα. οι αξιοπρεπεις που δεν αντεχαν να μοιραζονται τον ιδιο ιστοχωρο με τα κατακαθια ολοι σιγα σιγα επιστρεφουν οταν ξεβρωμισουμε το σαιτ. για να τιμησουμε αυτους μην περιμενεις ευκολη ζωη εδω  :dancing:
εχεις μετοχες και συ στο σαιτ εκτορινα;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:η μαμα σου το ξερει οτι μπαινεις ομως εδω;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πμ του εστελνα τσομπανε γιατι θεωρουσα οτι ηταν γνωστος στα τσαρδια....αλλα δεν ηταν προφανως

να ζητησεις συγνωμη για τις ψευτικες ενημερωσεις ευνουχο. κλαις που κλαις σαν πουτανα, κλαψου για κατι σωστο τουλαχιστον.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να ζητησεις συγνωμη για τις ψευτικες ενημερωσεις ευνουχο. κλαις που κλαις σαν πουτανα, κλαψου για κατι σωστο τουλαχιστον.
εσυ κωλογαμημενε απο αλβανο και λακογαμημενε καλο θα ηταν αν σωπαινες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οταν μιλανε οι αντρες πουστρακια και γυναικουλες καλο ειναι να πηγαινουν να πλενουν πιατα η να δουν παιδικα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ντιμιτς περιμενω πμ το πμ του αρχηγου να τοποθετηθω

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν θυμαμαι να πληρωσες ποτε κανα δικο μου γαμησι οποτε κουκουρουκου...
πηγαινε η παραπληροφορηση συννεφο
ετσι για να τα λεμε κ ολα.
χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει...εσυ εισαι ομως ακριβως το αντιθετο.

δεν καταλαβες, θεωρει αχαριστους και επρεπε να εχουμε υποχρεωση επειδη εστελνε πμ σε 20 ατομα χωρις να του ζητησουν τα τορεντ με τις τσοντες του σειρηνακη.
με σκοπο να ειναι αρεστος να δειχνουμε επιεικεια στις ψευτικες ενημερωσεις.
ειμαι σιγουρος οτι λαμβανες και συ πμ χωρις να ζητησεις

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ο jockerx κοντραριστηκε απευθειας με το αφεντικο κ σε πεισμα του οδηγηθηκε στα ακρα...ηταν αναποφευκτο.Του προτεινα να μην το παει στα ακρα ,αλλα με εγραψε μεγαλοπρεπως...κ καλα εκανε εαν ενιωθε ετσι..δεν ηταν ξευτιλας στην τελικη να γλυφει σαλια.
ειχα μιλησει μαζι του με πμ ,αλλα δυστηχως δεν εχω κρατησει τιποτα απο αυτα/δεν θα μπορουσα να κρατησω αλλωστε τοσο παλια πμ δεν χα χωρο για καινουγια..αλλιως θα το βγαζα τωρα φορα παρτιδα.
ο σμυρνη γραφει εως σημερα
ο ντουτ εγινε κατι αλλο κ οχι αυτο που νομιζεις,αλλα δεν ειναι δικη μου δουλεια να το πω...τα χω μαθει απο τον κολλητο του.

τωρα το οτι ενα ατομο επι 8 συναπτα ετη που επισκεπτεται 2 με 3 φορες την βδομαδα ολα τα επαρχιακα τσαρδια κ δεν ειναι γνωστος ,αυτο καπου δεν κολλαει...φυσικα αναφερομαι σε μενα σχετικα με τα vip-αλικια...ετσι να μαθαινει κ ο κοσμος...
δηλ αν δεν ημουν εγω γνωστος ποιος θα ηταν? πχ ο Noshit ή ο piatsovios ?μια χαρα καρτα ειχα βαρεσει κ λογω εμφανισης κ λογω τακτικης επισκεψιμοτητας...αλλα στο δικο σου μυαλο δεν χωρα 2 ενημερωτης εκτος απο σενα...τι να κανουμε ρε τυπε ,ειχαμε την ατυχια να κινουμαστε στα ιδια μερη...χωνεψε το αυτο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Φτιαξε θρεντ Ωδη στον Δουκα να τα λεμε μεταξυ μας. Εδω γεμισε βια και και κακια.  :- Τελικα ειναι πολυ ζηλοφθονες οι επαρχιωτες, ειδικα μεταξυ τους. Δεν αντεχει ο ενας την επιτυχια του αλλου.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ξερω τι περιπου θα λεει το πμ οτι το ατομο αυτο καλο ειναι για καμια ενημερωση αλλα μου χει χαλασει πολυ την ηρεμια και μου δημιουργει πολλα προβληματα κλπ κλπ....
καμμια σχεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom