Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν καταλαβες, θεωρει αχαριστους και επρεπε να εχουμε υποχρεωση επειδη εστελνε πμ σε 20 ατομα χωρις να του ζητησουν τα τορεντ με τις τσοντες του σειρηνακη.
με σκοπο να ειναι αρεστος να δειχνουμε επιεικεια στις ψευτικες ενημερωσεις.
ειμαι σιγουρος οτι λαμβανες και συ πμ χωρις να ζητησεις
ελα μεγαλε το ξεφτιλισες.....σε περιμενα πιο δυνατο ,ηθελα την κρισιμη τουτη ωρα να χεις ενα πιο δυνατο επιχειρημα οταν σφυρανε οι σφαιρες διπλα σου για την πουτσα που ετρωγες απο τον αρκανς....για γκαστεζ καταπιες την γλωσσα σου;φαινεται την εχεις μονο για να αντικαθιστα το χαρτι υγειας σε αντρικες τουαλετες γυμναστηριων ;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
να πω και εγώ τη μαλακία μου, χωρίς να γνωρίζω πολλά και κανέναν από τους εμπλεκόμενους

μήπως βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο γιατί έτσι θέλετε να το βλέπετε και όχι μισογεμάτο?

μήπως η επιστροφή γλίτσα με τα αστέρια του μάλιστα είναι μια έμμεση παραδοχή της διοίκησης ότι είχε κρίνει λάθος?

μήπως και κάποιοι άλλοι δεν είχαν μπαναριστεί μια και δύο και τρεις φορές και γύριζαν με κλώνους?

αυτοί ήταν σοβαροί?

μήπως ο γλίτσας τελικά είναι νικητής και όλοι οι άλλοι ηττημένοι?

το μέλλον θα δείξει.........

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα μεγαλε το ξεφτιλισες.....σε περιμενα πιο δυνατο ,ηθελα την κρισιμη τουτη ωρα να χεις ενα πιο δυνατο επιχειρημα οταν σφυρανε οι σφαιρες διπλα σου για την πουτσα που ετρωγες απο τον αρκανς....για γκαστεζ καταπιες την γλωσσα σου;φαινεται την εχεις μονο για να αντικαθιστα το χαρτι υγειας σε αντρικες τουαλετες γυμναστηριων ;

ο γκαστεζ εδω ειναι ρωτησε τον

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ντιμιτς περιμενω πμ το πμ του αρχηγου να τοποθετηθω
δεν προκειται
κ αν δεν με πιστευεις αδιαφορω κιολας
οταν αποφασισω να μπαναριστω θα το βγαλω φορα δημοσιως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πωπω γαμησι που του ριξαμε και σημερα. καλο ηταν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δεν καταλαβες, θεωρει αχαριστους και επρεπε να εχουμε υποχρεωση επειδη εστελνε πμ σε 20 ατομα χωρις να του ζητησουν τα τορεντ με τις τσοντες του σειρηνακη.
με σκοπο να ειναι αρεστος να δειχνουμε επιεικεια στις ψευτικες ενημερωσεις.
ειμαι σιγουρος οτι λαμβανες και συ πμ χωρις να ζητησεις
ειναι αληθεια οτι καποιες φορες του ζητησα οδηγιες οδικως για να βρω καποια τσαρδια
μην φανταστεις κ πολλα ...2 με 3...
απο κει κ περα δεν νιωθω υποχρεως στον γλιτσα ουτε καν για τα αστερια γτ στην τελικη εαν δεν τα αξιζα δεν θα τα επερνα...so simple...ασε που τωρα πια δεν με ενδιαφερει κιολας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν προκειται
κ αν δεν με πιστευεις αδιαφορω κιολας
οταν αποφασισω να μπαναριστω θα το βγαλω φορα δημοσιως.
αφου δεν εχεις ρε μαν τι το παιδευεις;αμα θες στειλτο πμ σε μενα μονο....αλλιως βαλε ενα στριγκ,να πηγαινει ασορτι με την ελλειψη ορχεων

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειναι αληθεια οτι καποιες φορες του ζητησα οδηγιες οδικως για να βρω καποια τσαρδια
μην φανταστεις κ πολλα ...2 με 3...
απο κει κ περα δεν νιωθω υποχρεως στον γλιτσα ουτε καν για τα αστερια γτ στην τελικη εαν δεν τα αξιζα δεν θα τα επερνα...so simple...ασε που τωρα πια δεν με ενδιαφερει κιολας...

σε στηριζουν ολοι μαν μην ασχολεισαι με το γυμνο φαντασμα αλλο εσυ εισαι ο νο1 πορνοενημερωτης επαρχιας

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αφου δεν εχεις ρε μαν τι το παιδευεις;αμα θες στειλτο πμ σε μενα μονο....αλλιως βαλε ενα στριγκ,να πηγαινει ασορτι με την ελλειψη ορχεων
λεγε οτι θες
οταν εφυγες κλωτσηδων απο δω μιλησα με αντι...
απλα εισαι ξευτιλας κ σε τσουζει τωρα...δεν πειραζει πιες ξυδι κ το υπολοιπο χωσ το κ στον κωλο σου να γουσταρεις. :birdman:

εγω σε εχω διαγραψει προ καιρου.
Εισαι μεγαλος καραγκιοζης να το ξες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
σε στηριζουν ολοι μαν μην ασχολεισαι με το γυμνο φαντασμα αλλο εσυ εισαι ο νο1 πορνοενημερωτης επαρχιας
αυτος κατι ειναι πραγματι...εσυ τι εισαι ειναι το θεμα....εκτος απο σφουγγοκωλαριος

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
οχι μαν
δεν ειμαι τιποτα πλεον
δεν ασχολουμαι με ενημερωσεις,κρτικες κτλ εχουν μπει στον παγο
κανω την δουλεια μου σιωπηλα...ακολουθω μοναχικο δρομο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
λεγε οτι θες
οταν εφυγες κλωτσηδων απο δω μιλησα με αντι...
απλα εισαι ξευτιλας κ σε τσουζει τωρα...δεν πειραζει πιες ξυδι κ το υπολοιπο χωσ το κ στον κωλο σου να γουσταρεις. :birdman:

εγω σε εχω διαγραψει προ καιρου.
Εισαι μεγαλος καραγκιοζης να το ξες.
μιλησες με αντι και του ειπες τι;καλο παιδι ο γλ αλλα λιγο μαλακας δωστου μια ευκαιρια....ασε μας ρε φιλε ναουμε....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε γλου κανε μια χαρη στον εαυτο σου. ξαναπηγαινε διπλα. οσο και να σε ξεφτυλισαν σιγουρα εδω θα φας περισσοτερο σοδομισμο δε σε συμφερει

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Μονο για Συγγρου εκανε αληθινες και ενδελεχεις ενημερωσεις. Τους επαρχιωτες τους ειχε μουρλανει στο ψεμα!

πριν από μερικά χρόνια στην συγγρού μπορούσες να βρεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τρβ. σήμερα το καλύτερο είναι νταλικιέρης τουλάχιστον. θυμάμαι ειχα περάσει βόλτα με ένα φιλαράκι απο θεσ/νικη που είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα τρβ. δεν ήθελε να φύγει. ειχε πάθει πλακα. τωρα πέρασα μια φορά αργά μετά τις 1:00 και ο ποιο ωραίος ήταν ο ασφαλίτης στο τμήμα επί της Συγγρού και μετά ο μηχανικός της Express service. Α και μακρυα απο τα κτελ. κυκλοφορουν live οι πρωταγωνιστες του rocky horror show

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom