gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
πουτσα που θες8a peraseis kala
πουτσα που θες8a peraseis kala
Ναι τυπεΓλιτσα πως νιωθεις που ουτε ενας δε βγαινει να σου πει, οχι "καλωσορισες", αλλα "ρε μαγκες μην τον χτυπατε ολοι μαζι!";
Μεχρι και ο ντιμιτς, που μετα το μιουταρισμα σου δηλωνε οτι θα του λειψεις και οτι θα ερχεται στην στοα να τρωτε μαζι λουκανικα, τωρα που γυρισες σε εχει πρωτος στο χεσιμο!!!!!!
Μα τελος παντων ποιος τις διαβαζε αυτες τις χιλιαδες κριτικες και ποιος νιωθει λιγη ευγνωμοσυνη προς το ατομο σου; Κανεις; Ηταν ολη η παρουσια σου εδω μεσα ενα ψεμα; Στην πραγματικοτητα περναγες......απαρατηρητος;
πες στα νεα παιδια πως σε ξεκωλιαζε ο αρκανς και πως εκλαιγες σε πμ και παταγες τα ρουφιαννοκουμπια εκτορινα και ασε εμεναπεριφερομενο πτωμα ειναι. του σκιζουμε τις σαρκες με τα δοντια αλλα δεν τις καταπινουμε δεν ειμαστε κανιβαλοι. τις φτυνουμε στο χωμα.
σιγα μην τρωγαμε κ παϊδακια ρε τυπε...Μεχρι και ο ντιμιτς, που μετα το μιουταρισμα σου δηλωνε οτι θα του λειψεις και οτι θα ερχεται στην στοα να τρωτε μαζι λουκανικα, τωρα που γυρισες σε εχει πρωτος στο χεσιμο!!!!!!
Λεω ψεματα δηλαδή;σιγα ΡΕ ΤΥΠΕ μην παιζαμε και σπασμενο τηλεφωνο ναουμε
βγαλτε τα απλυτα στη φοραΛεω ψεματα δηλαδή;
Ρε παπαρα τοση αναγκη τα εχεις τ αστερια;; Είναι δυνατον να αυτοταπεινωνεσαι και να γραφεις σαν να μην εγινε τιποτα;;
κοιταξε αγορινα για να τελειωνουμε.....δεν ξερω ποια πουτανιτσα εισαι και αν σε στραβογαμησα ποτε αλλα η μονη αληθεια ειναι οτι τοτε ενω δεν επεσε μπαν επισημα εγω δεν ειχα προσβαση στον λογαριασμο μου και δεν μπορουσα φευγοντας ουτε να απαντησω ουτε να εκθεσω την δικη μου εκδοχη των πραγματων ημουν δλδ φιμωμενος για το σαιτ ενω οι αλλοι δυο τυποι ντουντ και μπιλακος ειχαν βημα να βρισουν....απο καπου επρεπε να απανταω και γω εστω και δια αντιλαλουΛεω ψεματα δηλαδή;
Ρε παπαρα τοση αναγκη τα εχεις τ αστερια;; Είναι δυνατον να αυτοταπεινωνεσαι και να γραφεις σαν να μην εγινε τιποτα;;
οι αλβανικες πουτσες μυριζουν τραγιλα εκτορινα;ολοι μας και μονος σου με συντροφια τα δακρυα.
το σαιτ ειναι χωρος ενημερωσης συναγωνιστων....απο αυτους ελλειψα και σε αυτους και μονο επεστρεψα,γιατι οταν ελειπα απο το θρεντ που ασχολουμαι ειχε πεσει ανομβρια και ξεραιλα.....για κανεναν αλλον λογο.....στο σπαμ ειστε αδιαφοροι πλεον ολοι αφου λειπει ο κοσνικ και στο φορουμ αδιαφοροι ολοι αφου λειπει ο απολυτος και ο λακις.....κατα τα λοιπα η θεματολογια του σαιτ δεν με αγγιζει πλεον δεν το διαβαζω κανΛεω ψεματα δηλαδή;
gl για παντατο σαιτ ειναι χωρος ενημερωσης συναγωνιστων....απο αυτους ελλειψα και σε αυτους και μονο επεστρεψα,γιατι οταν ελειπα απο το θρεντ που ασχολουμαι ειχε πεσει ανομβρια και ξεραιλα.....για κανεναν αλλον λογο.....στο σπαμ ειστε αδιαφοροι πλεον ολοι αφου λειπει ο κοσνικ και στο φορουμ αδιαφοροι ολοι αφου λειπει ο απολυτος και ο λακις.....κατα τα λοιπα η θεματολογια του σαιτ δεν με αγγιζει πλεον δεν το διαβαζω καν
εδω στο τσατ απλα θα μπαινω να σας γαμαω λιγο να γουσταρετε σαν πουστρακια που ειστε
εγω ουτε πουτανιτσα είμαι ουτε συμμετεχω στο μπουλινκ εναντιων σου... ΜΑΛΑΚΑ!κοιταξε αγορινα για να τελειωνουμε.....δεν ξερω ποια πουτανιτσα εισαι και αν σε στραβογαμησα ποτε αλλα η μονη αληθεια ειναι οτι τοτε ενω δεν επεσε μπαν επισημα εγω δεν ειχα προσβαση στον λογαριασμο μου και δεν μπορουσα φευγοντας ουτε να απαντησω ουτε να εκθεσω την δικη μου εκδοχη των πραγματων ημουν δλδ φιμωμενος για το σαιτ ενω οι αλλοι δυο τυποι ντουντ και μπιλακος ειχαν βημα να βρισουν....απο καπου επρεπε να απανταω και γω εστω και δια αντιλαλου
σιγα ρε γλιτσα γραφαμε κ αλλοι στα επαρχιακα δεν εγραφες μονος σουτο σαιτ ειναι χωρος ενημερωσης συναγωνιστων....απο αυτους ελλειψα και σε αυτους και μονο επεστρεψα,γιατι οταν ελειπα απο το θρεντ που ασχολουμαι ειχε πεσει ανομβρια και ξεραιλα.....για κανεναν αλλον λογο.....στο σπαμ ειστε αδιαφοροι πλεον ολοι αφου λειπει ο κοσνικ και στο φορουμ αδιαφοροι ολοι αφου λειπει ο απολυτος και ο λακις.....κατα τα λοιπα η θεματολογια του σαιτ δεν με αγγιζει πλεον δεν το διαβαζω καν
εδω στο τσατ απλα θα μπαινω να σας γαμαω λιγο να γουσταρετε σαν πουστρακια που ειστε