zigfried
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μα γι αυτό ακριβως το σχολιαζωΣ ενα σαιτ που εχει τοσο μεγαλη συμβολη,μπορει να επιστρεφει οποτε θελει,οταν θελει,οπως θελει,αν θελει, και να μη δινει λογαριασμο σε κανενα
μα γι αυτό ακριβως το σχολιαζωΣ ενα σαιτ που εχει τοσο μεγαλη συμβολη,μπορει να επιστρεφει οποτε θελει,οταν θελει,οπως θελει,αν θελει, και να μη δινει λογαριασμο σε κανενα
εΤι κανει ο γιος σου και η κορη σου;
αυτο ακριβως.ρε αδελφε όταν εχει γινει, ότι εχει γινει, όταν εχεις μιλησει με τον σισιες, για να μιλησει με τον κθουλου,που θα μιλησει με τον αγιο για να βγει ανακοινωση και στο τελος μπαινεις και τρολαρεις σαν να μην περασε μια μερα... χαχαχουχα είναι η υποθεση...
ειναι σκληρη η αληθεια.σκληρος ο κοσμος του μπου
τα γερικα η χτυπημενα αλογα κουρσας γινονται υποζυγια ενιοτε και λουκανικαειναι σκληρη η αληθεια.
ειναι σκληρη η αληθεια.
τα γερικα η χτυπημενα αλογα κουρσας γινονται υποζυγια ενιοτε και λουκανικα
σωστο κ αυτοΚ κανενας δεν θελει να την ακουει
ειναι σκληρη η αληθεια.
μπαντες ειναι?Clouds- you went so silent
Funeral doon
Γνωμη σου
σωστο κ αυτο
Μητσαρα καλοκαιρι σημερα
μπαντες ειναι?
δεν τις ξερω μαν
οκΠατα το ετσι στο tube
εγω δεν λεω ότι δεν επρεπε να ξαναμπει. Αλλα όχι ετσι...αυτο ακριβως.
οταν ειναι να βγαζεις τελεσιδικες ανακοινωσεις,''παραπονιαρικα ποστ,οταν αφηνεις μπηχτες κατα της διοικησης του σαϊτ λογω του δεν σε προστατευσε κ κατ επεκταση οτι εχεις προσβληθει σαν ανθρωπος απο βρισιες και κακοτοπιες κ οτι δεν αναγνωριστηκε η προσφορα σου οσο αφοραν την θεματολογια της σελιδας,ε του πουστη κρατα χαρακτηρα κ μην ξαναγυρνας να κοιταξεις πισω.
Αλλιως κ τρολαρισμα θα φας κ γιουχαρισμα κ καραγκιοζη θα σε πουν στο τελος.
το κλαουντς που ακουω τωρα πρεπει να σαι σε φαση καταλληλη να το ακουσεις.
να ειναι κ σαπια η μερα
οκ εγω εχω αλλη αποψηεγω δεν λεω ότι δεν επρεπε να ξαναμπει. Αλλα όχι ετσι...
Ε δεν ξαναμπαινεις ρε φιλε κανεις ενημερώσεις και μπινελικακια στο τσατ...
γτ αγορινα?Ειμαι σε melancholy mood σημερa