Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
ο γλου ειναι
Ο Αχαχουχας ισχυριζοταν οτι εισαι γυναικα. Ισχυει;
ο γλου ειναι
Ειμαι ο Δημητρηςς. Μονο ο νωντας με βρηκε.
Θα φώναζα τον ντόπα τωρα αλλα είμαι σίγουρος ειναι στα μπαράκια
pinei kai xysiaΟ Αχαχουχας ισχυριζοταν οτι εισαι γυναικα. Ισχυει;
pinei kai xysia
πονάει να σε έχει γαμησει Αλβανός δημόσια ε μαν?οποιον εβαλα στο στοχαστρο εξαφανιστηκε. μηδενος εξαιρουμενου. θα σου κοβω τα κρεατα σιγα σιγα ομως εσενα γιατι απο το κοντρολ θελουνε αργο σοδομισμο.
ρε τυπε μου εξηγεις λιγο πως γινεται και μετα απ ότι εγινε, επέστρεψες με χαχα χουχου κ ετσι;πονάει να σε έχει γαμησει Αλβανός δημόσια ε μαν?
που τα ειδες τα χαχαχου;ρε τυπε μου εξηγεις λιγο πως γινεται και μετα απ ότι εγινε, επέστρεψες με χαχα χουχου κ ετσι;
Σ ενα σαιτ που εχει τοσο μεγαλη συμβολη,μπορει να επιστρεφει οποτε θελει,οταν θελει,οπως θελει,αν θελει, και να μη δινει λογαριασμο σε κανεναρε τυπε μου εξηγεις λιγο πως γινεται και μετα απ ότι εγινε, επέστρεψες με χαχα χουχου κ ετσι;
και μεις όμως δεν μπορεις να πεις, στα ωπα ωπα την εχουμε την μικρη πριγκιπισσαΣ ενα σαιτ που εχει τοσο μεγαλη συμβολη,μπορει να επιστρεφει οποτε θελει,οταν θελει,οπως θελει,αν θελει, και να μη δινει λογαριασμο σε κανενα
που τα ειδες τα χαχαχου;
λάθος θυμάσαι....εγώ σε πηδηξα και εσύ ρουφάγες το καυλι μου και κατάπίνες τα φλοκιαΟταν σε πηδηξα ετσι εσκουζες.
Σ ενα σαιτ που εχει τοσο μεγαλη συμβολη,μπορει να επιστρεφει οποτε θελει,οταν θελει,οπως θελει,αν θελει, και να μη δινει λογαριασμο σε κανενα
ποσο την ειχε ο αρκανης;μα οπως θελει γυρισε. ως ξεβρακωτος διασυρμενος. και μεις ως τετοιον τον υποδεχτηκαμε. που διαφωνεις
ρε αδελφε όταν εχει γινει, ότι εχει γινει, όταν εχεις μιλησει με τον σισιες, για να μιλησει με τον κθουλου,που θα μιλησει με τον αγιο για να βγει ανακοινωση και στο τελος μπαινεις και τρολαρεις σαν να μην περασε μια μερα... χαχαχουχα είναι η υποθεση...που τα ειδες τα χαχαχου;